Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 20:19)
matyt klaidingai suprasta buvau, nei is patarimu, nei is reikalavimu nesisaipau  mirksiukas.gif todel bandau dar karta. lauksiu komentaru  4u.gif si kart ateinu su gelem  biggrin.gif

kažkieno mėgstamos knygos biggrin.gif gal kiek norėtūsi išdėstymo tiesesnio,nenukirsto kampuko pirmos knygos... blush2.gif ,bet šeip-ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 22, 19:27)
rg, dekui ir tau 4u.gif  a kur eini? biggrin.gif

Na ka gi, o as atpedinu su paskutiniaja uzduotimi (zinau, kad jau nusibodau biggrin.gif )

Dirbtiniame apsvietime
Auto:

neužskaitau, paskutinėj fokuso net nerasta..
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 03 22, 21:26)
Užskaitau.

4u.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 03 22, 21:31)
kažkieno mėgstamos knygos biggrin.gif gal kiek norėtūsi išdėstymo tiesesnio,nenukirsto kampuko pirmos knygos... blush2.gif ,bet šeip-ok smile.gif

sutinku del kampo,gavosi taip, nes baigesi baltas fonas ties tuo kampu, nenorejau gadint foto
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 22, 20:23)
Na grįžtu aš po šiandienos praktikos...

VAUUUU,kokis fainuolis wub.gif wub.gif Tokias foto kai pamatau-''išsilydau'' biggrin.gif Man tai čia viskas gražu,gal kiek per daug nusmailinta ax.gif

Bandžiau ir aš savo kašarą fotkint,ale pagaut nesigavo lotuliukas.gif Viena foto kurią koregavau-gal ir nieko(mano akimis biggrin.gif )Tik matyt per daug galvos nukirtau g.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, duosiu draugišką patarima - kelkite foto su kabeliu, kad netektų poto keisti viso korteles lizdo, kas kainuos apie 300 Lt., čia aš is asmenines patirties smile.gif
Kai nebeveike, meistras sakė, kad gana dazna problema šita. ilgiau uztruksi, bet fotikas ilgiau sveikesnis liks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 22, 19:39)
Merginos, duosiu draugišką patarima - kelkite foto su kabeliu, kad netektų poto keisti viso korteles lizdo, kas kainuos apie 300 Lt., čia aš is asmenines patirties smile.gif
Kai nebeveike, meistras sakė, kad gana dazna problema šita. ilgiau uztruksi, bet fotikas ilgiau sveikesnis liks smile.gif

Tingiu biggrin.gif Bet ačiū, kad rūpinies biggrin.gif
Atsakyti
urte484, cia ne knygos, o atvirutes biggrin.gif

grazus kacius 4u.gif israiskingos akys
Atsakyti
As tuoj pradesiu galvot, kad man akiniu reikia blink.gif
Svajone mano, nu tikrai nematai fokuso i virsutines kaladeles zalia taskeli? Nu blyn man aiskus fokusas doh.gif

Nusprendziau, kad sikart lengviau perfotografuot, negu irodinet savo tiesas, taigi, kartoju.
Auto:
user posted image

Tungsted light:
user posted image

Custom:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 22 kovo 2012 - 20:01
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 20:41)
urte484, cia ne knygos, o atvirutes  biggrin.gif

grazus kacius  4u.gif israiskingos akys

nu net peržiūrėjau-dovanok doh.gif blush-anim-cl.gif

dėkui dėl mano plėmiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 22, 19:45)
As tuoj pradesiu galvot, kad man akiniu reikia  blink.gif
Svajone mano, nu tikrai nematai fokuso i virsutines kaladeles zalia taskeli? Nu blyn man aiskus fokusas doh.gif

nematau.. kodėl naudoji tokią siaurą ryškumo zoną? manau netikslingai šiam ND pasirinkai tokią siaurą..
Atsakyti
nei šuns, nei katino foto nėra geros ar apygerės. sorry. patys gyvūnai, žinoma, puikūs, bet iki fotografinio jų papuikinimo dar teks padirbėti. pas urtę štai fokusas kaip britva, bet kas iš to? katinos portretas? žalios akys? na, visi katinai turi žalias akis, bet nuotraukoje norisi kažko daugiau negu fiziologinių ypatybių tikslaus atvaizdavimo. ypač atsargioms reikia būti su vaikų ir gyvūnų foto. nors gal ir suprantu, kad fotkinant tokius objektus foksuas kaip britva jau yra pasiekimas.
bandykite sukurti istoriją, kontekstą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 kovo 2012 - 19:57
Į temą wub.gif
Atsakyti