Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 22, 16:22)
Kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif

Tu čia irgi nestraksėk per daug, bo užsisėsim biggrin.gif bent jau mano didenybė tai tikrai, pažadu smile.gif

naujokų maištai pas mus dažni, mes pripratę cool.gif bet jie dar niekada nesibaigė naujokams laimingai, taip kad pffff lotuliukas.gif

p.s. jei kam su humoru problemos netyčia būtų, tai pridedu - JUOKAUJU, blin smile.gif
p.p.s. visai nebūtinai juokauju schmoll.gif
p.p.p.s. pffff biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 22, 16:23)
Nu vat, pagaliau prisipazinai...  lotuliukas.gif

nu tai žinai, sakoma, kad daug kartų pasakytas melas tampa tiesa. mane tiek įtikinėjo, kad esu pasipūtusi, kad ėmiau ir patikėjau. nuo šiol tokia ir būsiu smile.gif essen.gif

spelta, tai Tau sėkmės biggrin.gif laukiam ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 16:25)
Tu čia irgi nestraksėk per daug, bo užsisėsim biggrin.gif bent jau mano didenybė tai tikrai, pažadu smile.gif

naujokų maištai pas mus dažni, mes pripratę  cool.gif bet jie dar niekada nesibaigė naujokams laimingai, taip kad pffff  lotuliukas.gif

p.s. jei kam su humoru problemos netyčia būtų, tai pridedu - JUOKAUJU, blin smile.gif

Tyyyyliuuu biggrin.gif biggrin.gif bent kol naujoke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 22 kovo 2012 - 16:32
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 16:20)
p.s. ir nestraksėti labai, nes mes čia didžiai pasipūtę esam ir naujokus spaudžiam smile.gif

jei prasides barniai, tai parasyk, kad nepraziopsociau. tada bent linksma sitoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 22, 17:32)
jei prasides barniai, tai parasyk, kad nepraziopsociau. tada bent linksma sitoj temoj biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 22, 17:09)
Vakar mačiau betoj akciją: fotosesija su 40 sutvarkytų nuotraukų berods ar ne 80 lt. Tai jau rašytų veltui fotografuoju...
va dar tebėra ta akcija.

Na, 80Lt nėra toks jau ir veltui smile.gif bent jau man blush2.gif
Pritariu Zirzei, reklama gera smile.gif ir visai nenusipigana, rašo, kas 280Lt būna be akcijos atrakcijos "net už 72 proc. mažesnę kainą." smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 22 kovo 2012 - 16:48
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 16:29)
naujokų maištai pas mus dažni, mes pripratę  cool.gif bet jie dar niekada nesibaigė naujokams laimingai, taip kad pffff  lotuliukas.gif

Nu... subalamutijai mane visai cool.gif lotuliukas.gif

Senokai ka berodziau (o gal tik man taip atrodo), tai atnesu truputi pavasario (siandien pas mus 17, ryt 19 zada blink.gif). Tarkit zodeli, kas netingit... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 22, 17:47)
lotuliukas.gif
Papildyta:

Na, 80Lt nėra toks jau ir veltui smile.gif bent jau man   blush2.gif
Pritariu Zirzei, reklama gera smile.gif ir visai nenusipigana, rašo, kas 280Lt būna be akcijos atrakcijos "net už 72 proc. mažesnę kainą." smile.gif

niu jo, bet aš kai pagalvoju, kiek aš turėčiau vakarų tas nuotraukas tvarkyti, tai man ir atrodo, kad grąšiai. O jei dar investavus nemažai į fototechniką... Reklama tai gera. Bet yra ir kitų metodų populiarinti savo vardą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 22 kovo 2012 - 16:53
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 22, 17:50)
niu jo, bet aš kai pagalvoju, kiek aš turėčiau vakarų tas nuotraukas tvarkyti, tai man ir atrodo, kad grąšiai.

todel, kad tu darai daug klaidu, o jau tas kuris dirba si darba gan ilgai, nuotrauku tvarkymui sugaista max 2-3val, as kalbu apie visas 40. Jie nedaro akivaizdziu klaidu, turi islavinta aki bei atidirbta rankele. Tad ir vel pasikartosiu, jeigu truksta reklamos, del jos galima uz dyka dirbti, nes reklama tai investicija.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 22, 18:22)
Patarimu duosim, ir netgi draugiskai mirksiukas.gif Bet jau seniai irodyta (gyvais pavyzdziais), kad ND padarant ismokstama labai daug ko, todel i juos reiketu ziureti rimtai, ir todel reikalavimai griezti. Vien tik gero fokuso neuzteks.

O kaip tu fokusuoji? Fokusavimo taskus keisdama? Jie, zinok, ne visi puikiai veikia, jei nori buti tikra del rezultato, tai geriau yra naudoti centrini fokuso taska ir paskui perkadruoti. Nezinau, ar zinai, kaip reikia perkadruoti, jei nezinai (ir nerandi info), klausk, papasakosim  mirksiukas.gif

kur galima placiau pasiskaityti apie perkadravima, nes negirdejau sito ? 4u.gif
Taip, keisdama fokusavimo taskus

Tokia jusu tvarka cia, tai nieko as cia nekeiciu 4u.gif tik atejau su klausimu del autofokusavimo. tai ir diskutuojam, kazkas pasake,kad netinka estetika-gerai, netinka. supratau. ar cia tik estetikai visas demesys skiriamas. as tik norejau pasiklaust jusu nuomones ar gerai sufokusuota.bet jei reik ir kitus ND atlikt,kad rastume bendra kalba? va, kazkas pasake du biggrin.gif bet nepasake del ko, matyt del estetikos biggrin.gif pabandysiu,kada turesiu laisvo laiko, padraugaut su estetika mirksiukas.gif tai pirmose temose rasiu kalbant apie estetika? matyt ta keptuve viska pamaise man lotuliukas.gif
brumbrumai, jokiu cia barniu nera... ne cirkas cia, juk rimta mokykla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spelta: 22 kovo 2012 - 16:59
Gal kas zinote, ka daryti jei Photoshop (CS3) staiga nustojo atidarineti failus? Ta prasme, pasirenku"Open" ir nieko nevyksta. Visiskai nieko, lyg as nieko nebuciau dariusi. Internete kazka raso apie printeriu pasirinkima, jei kyla tokia problema, bet kad pas mane nera jokiu printeriu nustatyta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 16:56)
tai pirmose temose rasiu kalbant apie estetika?

Užteks 3 paskutinių temų, kad suprastum, kokie reikalavimai ir t.t. smile.gif

Atsakyti
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 16:56)
kur galima placiau pasiskaityti apie perkadravima, nes negirdejau sito ?  4u.gif

O ieskoti bandei? Tam paciam internete? Kas iesko, tas randa mirksiukas.gif

Bet siuo atveju ne tiek daug ir to zinojimo - tiesiog nusistatai centrini fokusavimo taska, sufokusuoji i norima obekta (t.y. paspaudi mygtuka iki puses ir lauki, kol fotikas baigs fokusuot - mano 50-tukas kartais ilgai uztrunka smile.gif, tada, neatleisdama mygtuko, pasuki fotika i norima pradine situacija, kad kadravimas butu toks pats visose nuotraukose, ir tada jau spaudi mygtuka iki galo (svelniai mirksiukas.gif) . Tik sukdama fotika ziurek, kad nesikeistu atstumas iki objektu, kitaip fokusas nusoks, ypac jei siaura ryskumo zona.
Atsakyti