Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas,

4 nd isskaidziau i dvi dalis, kad pati geriau susigaudyciau, kad pilkuoja, melynuoja ar geltonuoja g.gif Tad dabar keliu foto dienos sviesoj, ar viskas gerai?

Auto:
user posted image

Cloudy:
user posted image

Custom:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 03 22, 10:49)

eina sau kaip gerai.
Daugiau vaizdų, akys alkanos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 22, 10:55)
tai atnesu as foto rolleyes.gif cia mano vaikas kaprizinasi

http://farm8.staticf..._a01ddb0835.jpg[/img]

ir šita sukėlė šypseną. Paguodos ieško užuolaidose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 22 kovo 2012 - 09:59
Sveikos,

esu naujoke. pasiskaiciau,kaip atlikt 1 ND, niu bet nesigauna sufukusuoti, nors tu ka doh.gif Fotografuoju nusistacius A programa. Fotografuodama 3 objektus padetus ant stalo, turiu prizoominti? kitas klausimas, ir koki autofokusavima pasirinkti, ar centrini, ar ta,kuri pats nusistatai? doh.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 11:05)
Sveikos,

esu naujoke. pasiskaiciau,kaip atlikt 1 ND, niu bet nesigauna sufukusuoti, nors tu ka  doh.gif Fotografuoju nusistacius A programa. Fotografuodama 3 objektus padetus ant stalo, turiu prizoominti? kitas klausimas, ir koki autofokusavima pasirinkti, ar centrini, ar ta,kuri pats nusistatai?  doh.gif aciu

Zoominti nereikia. Fokusuoti į skirtingus objektus reikia keičiant fokusavimo tašką. Šiai užduočiai atlikti gali naudoti ir A režimą. Kitose reikės pajudinti ir M.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 22, 12:09)
Zoominti nereikia. Fokusuoti į skirtingus objektus reikia keičiant fokusavimo tašką. Šiai užduočiai atlikti gali naudoti ir A režimą. Kitose reikės pajudinti ir M.

1puslapyje pateiktam pavyzdy atrodo,kad objektai prizoominti.bandysiu dar karteli siandien.
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 22, 09:56)
Labas rytas,

4 nd isskaidziau i dvi dalis, kad pati geriau susigaudyciau, kad pilkuoja, melynuoja ar geltonuoja g.gif  Tad dabar keliu foto dienos sviesoj, ar viskas gerai?

na atrodo lyg ir gerai, užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 22, 10:56)
Labas rytas,

uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 22, 10:19)
na atrodo lyg ir gerai, užskaitau smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 22, 10:30)

Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Pakomentuokit kas negerai? nesusifokusuoja man graziai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 14:05)

gausi per nagus uz tokiu objektu pasirinkima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 kovo 2012 - 13:15
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 15:05)

Gal rankiniu fokusuoji?
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 14:05)

padidink tarpus tarp objektų. Pasirink estetiškus objektus (ne žaislus, ne vaistų buteliukus ir panašiai), fotografuok ne saulės apšviestame fone, pažiūrėk fokusavimo nustatymus objektyve - rankinis ar auto fokusas nustatytas (turi būti Auto).
Atsakyti