Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 03 21, 22:37)
kas gero, cioces? siaip?

na kas kas,
pomidorai ant palanges zaliuoja
mano mazasis apsirgo
ir galvoju is kur gaut pinigu kitam fotikui
tai tiek : rolleyes.gif
o pas pacia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 21 kovo 2012 - 23:00
QUOTE(kristalines @ 2012 03 21, 16:59)
Ainoa, spalvota man lb graži foto 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 21, 17:18)
Man spalvota dar grazesne smile.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 03 21, 17:42)
Ainoa ,man spalvota irgi gražesnė ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 21, 19:40)
Man spalvota irgi patinka smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 21, 21:13)
Grazus auto. Labiau patiko spalvotas.

smile.gif aciu merginos, dziaugiasi mano sirdis

QUOTE(Maggie @ 2012 03 21, 21:37)
patiko, bet pritariu, kad abdirbimas per zhosktas. idomu butu pamatyti jb varianta, bet man siame tavo auto - kazhkaip spalvos netrukdo. tik gerokai per geltona.

o ka reiskia tas zhosktas g.gif su rusu nelabai draugauju biggrin.gif galvojau cia gal kad su spalvom prigrybinau, bet sakai spalvos netrukdo ax.gif o jb gali paziuret cia tik cia kiek pravertos lupos, turi ir ana jb pasidarius

niekas man nepapasakojo ka darot su oda kai verciat i jb? tvarkot, sviesinat atskirai ar bendrai su visa foto?
Atsakyti
Laba diena,

Kokį fokuavimo tašką yra naudoti praktiškiausia, ta prasme, kad kaskart vis fotkinant nereikėtų kiesti?? ax.gif fotikas Canon.
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 22, 08:40)
Laba diena,

Kokį fokuavimo tašką yra naudoti praktiškiausia, ta prasme, kad kaskart vis fotkinant nereikėtų kiesti?? ax.gif  fotikas Canon.

centrini
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 22, 00:00)
ir galvoju is kur gaut pinigu kitam fotikui

VISOMS LABAS.

Noreciau paklaust koki turi ir kokio nori naujo fotiko.

Zinau, kad ateina cia naujokes su daug klausimu ir turbut kaikurias tai erzina blush2.gif ...
Pradejau lankyti foto kursus, buvau 2 kartus, liko 6 kartai ir po velyku noriu pirkti fotoparata su kazkokiu objektyvu. Fotoparato noriu kad lankstytusi ekranelis butinai. Fotoparatui+objektyvui isleisciau 3000 g.gif . Skaiciau, kad jau geriau prastesnis fotikas ir geresnis objektyvas, nei atvirksciai rolleyes.gif .
Gal canon 600D g.gif
Jei kas nors kiek padetu, uzvestu ant kelio, butu labai labai gerai ir didelis didelis dekui 4u.gif
Noriu sparciai profesionalet dar nieko nenusituokdama blush2.gif , bet turiu daug noro, laiko mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 22, 09:10)
VISOMS LABAS.

Zinau, kad ateina cia naujokes su daug klausimu ir turbut kaikurias tai erzina blush2.gif ...
Pradejau lankyti foto kursus, buvau 2 kartus, liko 6 kartai ir po velyku noriu pirkti fotoparata su kazkokiu objektyvu. Fotoparato noriu kad lankstytusi ekranelis butinai. Fotoparatui+objektyvui isleisciau 3000  g.gif . Skaiciau, kad jau geriau prastesnis fotikas ir geresnis objektyvas, nei atvirksciai rolleyes.gif .
Gal canon 600D  g.gif
Jei kas nors kiek padetu, uzvestu ant kelio, butu labai labai gerai ir didelis didelis dekui 4u.gif
Noriu sparciai profesionalet dar nieko nenusituokdama blush2.gif , bet turiu daug noro, laiko mokytis bigsmile.gif

jei canon, tai imk su kuo maziau nuliu smile.gif zek, cia gali imti is patikimu ranku smile.gif http://www.facebook....227644130591951
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 22 kovo 2012 - 09:38
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 22, 10:10)

čia klausimas toks kaip "kokį automobilį nusipirkti" biggrin.gif pritariu, brum, jei kalbam apie Canon, tai kuo mažiau nulių, tuo daugiau privalumų išryškėja vėliau, fotografuojančiam tobulėjant.
Patarčiau nepabijoti pirkti ne naują ir nebūtinai naujausią modelį, kaina būna mažesnė, o tobulėjant ir esant poreikiui visada galima parduoti (kaina krenta ne taip drastiškai kaip nuo naujo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 22 kovo 2012 - 09:43
Kokia nyki tema.
Kur nuotraukos?
Brum, ko savo grožių čia nekeli?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 22, 10:10)
VISOMS LABAS.

laba rolleyes.gif turiu pentax k-x, ir noriu keisti i pentax k-5 rolleyes.gif
Atsakyti
Kad būtų daugiau vaizdų:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 03 22, 10:48)
Kokia nyki tema.
Kur nuotraukos?

tai atnesu as foto rolleyes.gif cia mano vaikas kaprizinasi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 kovo 2012 - 09:56