Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 21, 19:53)
puikiai  thumbup.gif  užskaitau  drinks_cheers.gif

Aciu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 03 21, 19:53)
mano galva,tai viskas gerai ax.gif

Liux, dekui 4u.gif
Atsakyti
Liniuxxx, užskaityta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 21, 20:36)
Liniuxxx, užskaityta. smile.gif

yess.gif aciu!
Atsakyti
Labas,

Liniux užskaitau jei dar trūksta balso smile.gif

noisy-b tik atverčiau temą ir tykšt tokia žaisminga foto. Smagiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 21, 20:44)
Labas,

Liniux užskaitau jei dar trūksta balso smile.gif

Aciu, uz ta n.d. jau uzskaitymu nebereikia, bet va sekanciam butu neblogai biggrin.gif
Kad mazai nepasirodytu, keliu iskart ir sekanti 4u.gif
Dienos sviesoje:
user posted image
Dirbtineje sviesoje:
user posted image
Atsakyti
Nu ziuriu cia ne man vienai pingvinai medyje vaidenas lotuliukas.gif Pirma kart ziurint nuotrauka ir siek tiek prizoominus pagalvojau, kad tikrai vaidenas. Dabar mastau, gal Airijos zaliesiems pranesti apie atrasta nano-pingvinu rusi lotuliukas.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 20, 19:27)
chiquitka, man portrete ausis nlb gražiai ziurisi. Labai isryskeja juodam fone. Arba ją kirpciau, arba fotografuojant buc slepusi, ar daugiau į šešėli atsukusi. Dabar atrodo, kad ji ten gyvena atskira gyvenimą ir tam veidui nepriklauso smile.gif

g.gif dabar ir man i akis krenta, pries tai ji man netrugde...
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 21, 13:49)

Labai grazi notrauka, sese super grazi, sumanymas fainas. As gal tik kirpciau taip kad kilimo nesimatytu. Bet siaip patinka!
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 21, 14:22)

Grazus auto. Labiau patiko spalvotas.

Liniuxxx, man atrodo melynuoja, ypac dirbtinei sviesoi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 21 kovo 2012 - 21:15
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 21, 21:13)
Liniuxxx, man atrodo melynuoja, ypac dirbtinei sviesoi.

Melynuoja? Nu pas mane balta rodo monitorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 21, 21:44)
noisy-b tik atverčiau temą ir tykšt tokia žaisminga foto. Smagiai  thumbup.gif

Labai malonu 4u.gif

Liniuxxx -> giriu tave už nd, gražūs mirksiukas.gif

chiquitka -> Ačiū, pasinaudosiu patarimu smile.gif rG ir gotte ačiū, tikrai geriau atrodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 22:05)
Vakar bandziau karpyt pries pora dienu daryta nuotrauka ir pastebejau joje besislepianti mini pingvina

nerealiai, dar nepaskaicius aprasymo, maciau ta pingvina biggrin.gif
foto neispudinga. kirpciau kvadratu, versciau i jb ir taip pasilikciau pingvina atminciai wink.gif
QUOTE(Ka @ 2012 03 19, 17:58)
Įdomu iš psichologinės pusės pažvelgti į Liepos piešinį.  rolleyes.gif Vaikų piešiniai apskritai labai daug gali pasakyti apie jų vidų, kaip jaučiasi, ką jie mąsto ir t.t.  smile.gif

na ir ka tu matai, kaip is psichologines puses?
as jame matau neshvankybes... rimtai. net nesmagu. nes mergaite tai kip princese, plaukai nuostabus, veidelis susikaupes, suva salia, bet kur koliazhe, tai man piesinuke ne mama, tete.. o bananai. biggrin.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 18, 21:03)
Rico, zinok net pasiziurejau ar cia tavo foto g.gif nu man ziauriai nepatinka

pritariu. irgi pasiziurejau. tragedija. netgi apdirbimas prastas taip nekliuna, kaip komponavimas, emocija, minties trukumas. nzn nzn, Rico, tu skoloj koki gera portreta. arba auto. netikiu, kad cia tu fotkinai smile.gif
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 19, 00:47)
as noreciau kritikos siam auto, nu man ji labiausiai is visos serijos patinka, bet va kas is pazystamu komentavo, tai nelabai patinka, nes nemato manes sioj nuotraukoj, nes tipo as visada linksma, su sypsena lupose, o cia tokia vos neskausminga emocija, bet man paciai ji patinka, tai vat pasidare idomu kaip manes nepazystantys zmones mato sia nuotrauka  smile.gif turiu ir jb man abi patinka  biggrin.gif

patiko, bet pritariu, kad abdirbimas per zhosktas. idomu butu pamatyti jb varianta, bet man siame tavo auto - kazhkaip spalvos netrukdo. tik gerokai per geltona.
QUOTE(robobebras @ 2012 03 19, 11:03)
As nesiginciju kad you have to see, as sutinku, kad ir su muiline galima padaryt super kadra, bet as nesutinku, kad "camera doesn't make a bit of difference" tai tiesiog melas. Pavyzdziui, padaryk su muiline "veikianti" bokeh, ir busi naujas Einsteinas, nes paneigsi optikos desnius. Be to, ka mes vadiname camera? Optika priklauso tam daiktui ar ne? Sensoriaus dydis priklauso tam daiktui ar ne? Nes kai sios citatos originalas buvo pasakytas, normal camera buvo full frame film camera.

sukursiu savo citata: "measures does not matter if you've made a good photo, but you have to use the right tools and mind to make it happen"

pritariu. 100%.

kas gero, cioces? siaip?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 21, 21:33)
Labai malonu  4u.gif

Liniuxxx -> giriu tave už nd, gražūs  mirksiukas.gif

Aciu labai bigsmile.gif tai ar melynuoja tas mano Domino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 21, 22:05)
Aciu labai bigsmile.gif  tai ar melynuoja tas mano Domino? biggrin.gif

nežinau, kokia ten spalva, bet ,kad ne balta tai tiksliai smile.gif visų pirma yra per tamsu.. todėl sunku vertinti, ar ten tamsiai balta, ar ten pilka, o gal ir melynuoja dar.. pirma lyg ir geltonuoja... neužskaitau šių ND.. padaryk, kad nebūtų per tamsu ir aiškiai balta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 21, 19:58)
Aciu, uz ta n.d. jau uzskaitymu nebereikia, bet va sekanciam butu neblogai biggrin.gif
Kad mazai nepasirodytu, keliu iskart ir sekanti  4u.gif

dienos sveisoje man lyg geltonuoja ,
Atsakyti