QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 22:05)
Vakar bandziau karpyt pries pora dienu daryta nuotrauka ir pastebejau joje besislepianti mini pingvina
nerealiai, dar nepaskaicius aprasymo, maciau ta pingvina
foto neispudinga. kirpciau kvadratu, versciau i jb ir taip pasilikciau pingvina atminciai
QUOTE(Ka @ 2012 03 19, 17:58)
Įdomu iš psichologinės pusės pažvelgti į Liepos piešinį.
Vaikų piešiniai apskritai labai daug gali pasakyti apie jų vidų, kaip jaučiasi, ką jie mąsto ir t.t.
na ir ka tu matai, kaip is psichologines puses?
as jame matau neshvankybes... rimtai. net nesmagu. nes mergaite tai kip princese, plaukai nuostabus, veidelis susikaupes, suva salia, bet kur koliazhe, tai man piesinuke ne mama, tete.. o bananai.
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 18, 21:03)
Rico, zinok net pasiziurejau ar cia tavo foto
nu man ziauriai nepatinka
pritariu. irgi pasiziurejau. tragedija. netgi apdirbimas prastas taip nekliuna, kaip komponavimas, emocija, minties trukumas. nzn nzn, Rico, tu skoloj koki gera portreta. arba auto. netikiu, kad cia tu fotkinai
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 19, 00:47)
as noreciau kritikos siam auto, nu man ji labiausiai is visos serijos patinka, bet va kas is pazystamu komentavo, tai nelabai patinka, nes nemato manes sioj nuotraukoj, nes tipo as visada linksma, su sypsena lupose, o cia tokia vos neskausminga emocija, bet man paciai ji patinka, tai vat pasidare idomu kaip manes nepazystantys zmones mato sia nuotrauka
turiu ir jb man abi patinka
patiko, bet pritariu, kad abdirbimas per zhosktas. idomu butu pamatyti jb varianta, bet man siame tavo auto - kazhkaip spalvos netrukdo. tik gerokai per geltona.
QUOTE(robobebras @ 2012 03 19, 11:03)
As nesiginciju kad you have to see, as sutinku, kad ir su muiline galima padaryt super kadra, bet as nesutinku, kad "camera doesn't make a bit of difference" tai tiesiog melas. Pavyzdziui, padaryk su muiline "veikianti" bokeh, ir busi naujas Einsteinas, nes paneigsi optikos desnius. Be to, ka mes vadiname camera? Optika priklauso tam daiktui ar ne? Sensoriaus dydis priklauso tam daiktui ar ne? Nes kai sios citatos originalas buvo pasakytas, normal camera buvo full frame film camera.
sukursiu savo citata: "measures does not matter if you've made a good photo, but you have to use the right tools and mind to make it happen"
pritariu. 100%.
kas gero, cioces? siaip?