Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2012 03 20, 22:30)

tiesa pasakius nematau skirtumo g.gif

Viena su curves stumdziau 4u.gif Ir visada keisdama spalvas bijau, kad neperspausciau.

Gladiole, poza standartine, bet nestukei pirmai fotosesijai, manau, reikia ivairiu..Kazkaip sunku kazka idomesnio sugalvoti ne teminei fotosesijai.

Nina, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 20, 20:37)
Viena su curves stumdziau 4u.gif Ir visada keisdama spalvas bijau, kad neperspausciau.

ale vos iziurejau smile.gif gal pirma tada
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 03 20, 14:29)
Kai kurie darbeliai ikvepiantys. Gal gali placiau pasidalinti apie ta seminara?

Seminaras vyks Dubline. Seminaras skirtas portretinei fotografijai, ypatingas demesis bus skiriamas tam, kaip naudoti turima naturalu apsvietima. Manau turetu buti labai idomu. O ypac kai pirmas kartas man, tai labai laukiu bigsmile.gif
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 20, 14:51)
chiquitka , ačiū už kritiką, kažkokia spalvų manija apėmė smile.gif
o tavo auto man patinka- puiki emocija, aš asmeniškai gal daugiau kirpčiau apačios ir kairės...dėl juodai balto nežinau- man čia dar tamsus miškas...smile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 20, 15:53)

QUOTE(jlclove @ 2012 03 20, 18:30)
labai patiko. kaires nekirpciau, bet daugiau desines noretusi

Aciu, mergaites, uz komentarus, pabandysiu dar kitaip pakarpyti. Malonu kad patiko 4u.gif
Neiste, Pirmoj nuotraukoj man veidai ruzavoki, bet cia gal mano monikas taip rodo g.gif Is kitu dveju man spalviskai labiau pirma, nors nera didelis skirtumas. Bet tas salikas pas moteri ja beveik be kaklo palieka tokioj pozoj g.gif , bet manau pora nepastebes, jiems turetu patikti mirksiukas.gif

Vakar bandziau karpyt pries pora dienu daryta nuotrauka ir pastebejau joje besislepianti mini pingvina blink.gif lotuliukas.gif Sakykit, ar jus irgi matot, ar man pas daktarus pats laikas? g.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Geras smile.gif aš matau mini Pingvina smile.gif ir dar taip aiskiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 22:05)

Matau pingviną biggrin.gif geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2012 03 20, 18:08)
ačiū, mergaitės, už nuomonę  4u.gif
čia jau su kojytėm  ax.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream

Su kojytėmis super. Tik koliazui antra nuotrauka imciau ką nors stambiu planu - ar vaiko veiduka su fotoaparatu iskirpusi, ar zaisliuka, ar vaiko kojytes. Arba koliazui deciau tris foto, dvi is jų stambiu planu.
Papildyta:
Neiste, man pirmojoje vyro nosis raudonuoja. Antrojoje ir treciajoje nestuke taip nepatogiai atsisukusi, atrodo uzspausta to saliko. Man labiau trečioji - balta atrodo baltesne. Bet ir tose dviejose matyti vyro rausva nosis. O siaip tikrai, aplinka graži, galima buvo daugiau erdves.
Papildyta:
chiquitka, man portrete ausis nlb gražiai ziurisi. Labai isryskeja juodam fone. Arba ją kirpciau, arba fotografuojant buc slepusi, ar daugiau į šešėli atsukusi. Dabar atrodo, kad ji ten gyvena atskira gyvenimą ir tam veidui nepriklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 kovo 2012 - 21:36
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 20, 21:08)
Geras smile.gif aš matau mini Pingvina smile.gif ir dar taip aiskiai smile.gif

ir as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 20, 19:44)
Dar viena. Kuri geriau?

Man pirmoji, ji šiltesnių spalvų, antroji man į mėlynumą, o todėl ir šaltesnė.
Atsakyti
labas vakaras
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 20, 15:33)

man graziai, pavasariu kvepia, spalvos gal biski biski per ryskios smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 16:23)

Dar atnesu auto. Labai noriu kritikos. Kaip BW, ar labai pilkas? Kas dar negerai?
http://farm8.staticf..._0f75c05329.jpg

Dar iskilo klausimas kaip reikia "nustatyti" kokios spalvos turetu buti oda BW?

man visai patinka, o dabar dar zinau kaip sunku su auto kazka gero isspaust, tai saunuole, kad darai smile.gif

kas liecia jb, tai as dar irgi tik bandau kas gerai ir kas ne, tai ne kokia patareja, bet tavo klausimas ir mane labai domina, ar tvarkot isvis spalviskai veido oda atskirai?

QUOTE(jlclove @ 2012 03 20, 19:15)
man patiko

aciu smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 21:05)
Vakar bandziau karpyt pries pora dienu daryta nuotrauka ir pastebejau joje besislepianti mini pingvina  blink.gif lotuliukas.gif Sakykit, ar jus irgi matot, ar man pas daktarus pats laikas?  g.gif  lotuliukas.gif
http://farm7.staticf...ffd87dfec_z.jpg

bigsmile.gif geras, iskart pamaciau, toks ryskus dar, labai fainai thumbup.gif

as irgi su vel su auto smile.gif idomios nuomones ir del pacios nuotraukos ir del jb
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sofija2 @ 2012 03 20, 17:08)
ačiū, mergaitės, už nuomonę  4u.gif
čia jau su kojytėm  ax.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream

man sitos abi fainos, bet ne koliaze, butu graziau atskirai

QUOTE(neiste @ 2012 03 20, 17:53)

veido spalvos mano akimis normalios, raudona nosis, kaip kazkas minejo, man nekrenta i akis, bet sitoj nuotraukoj nepastebejau, kad ji nestuke nestuke.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 20, 18:44)

man antrasis variantas, nors siaip mazai labai skiriasi
o pacios nuotraukos, tai gal ir standartines, bet turbut fotografuojancioms, o ne tiems kas fotografuojasi smile.gif tai manau busimiems teveliams tikrai patiks
Atsakyti
Aciu komentavusioms, deduos i galva 4u.gif

Aiona, siaip grazu, bet truputi daugiau kontrasto noretus. Gal cia tik man, nes pati myliu jb kontrasta. Patinka, kad desinysis skybeles krastas fone paskesta.
Atsakyti
Labas vakaras

Fotografijos paskaitos vyksta kaip tik dabar nemokamau VDU:) pati dalyvausiu, tik vieną jau pražioplinau doh.gif

Jeeetau, kaip noriu, ale tik kur 2.gif deti tokiu metu? blink.gif
Tik susinervijau... mastau.gif Matyt, mano laikas dar neatejo smile.gif
Papildyta:

Chikita,
biggrin.gif thumbup.gif . Dar nepaskaicius tavo komentaro pirmas dalykas, uzkliuves uz akiu buvo butent tas pingvinas, netgi ne kaciukai tongue.gif . Gal ir man laikas pas daktaru mirksiukas.gif

kazkaip, per daug istrinu cituojamos zinutes, nuorodos i ja nebeliek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmulia: 20 kovo 2012 - 23:39
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 20, 22:08)

as irgi su vel su auto  smile.gif idomios nuomones ir del pacios nuotraukos ir del jb

o man labai bigsmile.gif
Atsakyti