QUOTE(ahaa @ 2009 04 02, 08:10)
o viešpatie, BMW skustagalvių forumas /:D
iš mano postų turėjo būt ir arkliui aišku, kad PRABANGIOM mašinom vadinu tas, kurios turi PRABANGIAI daug arklių BMWiniam nesuprantama tas ko gero
vargšai vargšai jūs, jei M sėdynę įsidėję įsivaizduojatr, kad jau su eMke važiuojat linkiu klada nors gyvenima normalią eMkę arbą Alpiną pabandyt nors panašu kad jum neteks, nes NE LYYGIS
iš mano postų turėjo būt ir arkliui aišku, kad PRABANGIOM mašinom vadinu tas, kurios turi PRABANGIAI daug arklių BMWiniam nesuprantama tas ko gero
vargšai vargšai jūs, jei M sėdynę įsidėję įsivaizduojatr, kad jau su eMke važiuojat linkiu klada nors gyvenima normalią eMkę arbą Alpiną pabandyt nors panašu kad jum neteks, nes NE LYYGIS
Teko bandyti ir nekarta, nes MB buvo uzsimane butent M-kes, bet apsvarscius visus uz ir pries apsistojome ties 7kl.Taip, kad nereikia varyti dievo i meti, kaip jau rasiau, kiekvienas renkasi, tai kas kam patinka.
Sportinis variantas gerai, kai esi vienas, be seimos ir t.t.O, man asmeniskai reikia konforto ir arkliuku, kad netruktu
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 02, 08:23)
Pirkti tik tam, kad turėti, ne mano stilius.
Atsakymas superinis Jei gali atidaryk nauja tema (tik normaliu pavadinimu ), tai pas mane nera lietuviu kalbos lopile.