QUOTE(Noa @ 2006 05 30, 18:48)
Nežinau, ties kuo apsiribojęs mano magistras, neišmanau
Nu va... o man iš kur žinoti?
Bet tai tu gali paprastai ūkiškai atsakyt į tuos pačius klausimus, kokie pliusai užpakalinių varomų ir ar tikrai jie labiau mėtomi ir labiau klimpsta, ar ne? <...>
Sąžiningai? Jokių pliusų. Visa tai yra pasakos bobutėms ir visu kuo įsitikinusiems vyrams, kurie atkakliai savo įsitikinę tvirtina vieni vieną, kiti kitą. Ūkiškai man giliai dzin ar auto yra priekiniais ar galiniais varomais ratais. Įpročio reikalas, tai čia man asmeniškai. Kai nešasi galas, tai nusineša visa subinė, mašina slysta galu, t.y. priekis stovi vietoje, tuo tarpu, kai užneša priekiniais varomais (oj, blyn, prisimenu aš tą kaifą po šiai dienai), neša visą mašiną į šoną. Faktiškai ir viena ir kita, nesuvaldžius slydimo tampa nevaldoma, tik, mano subjektyvia nuomone, aš jau geriau su subine kur nors montuosiuos, nei su visu šonu. O visa kita - ginčio objektas, kuris po šiai dienai nėra objektyviai apsręstas. Kas blogai, kai sėdi pusnyse? Priekiniais varomais, galima užsikapanoti dar kažkur, išjudinti auto, o su galinais hem... kaip čia nenusikeikus, sėdi ir sėdi ir judi pirmyn, atgal, pirmyn, atgal, kad auto užsikabintu galiniais kur nors ir kapstytusi iš savo subinės masės. Kritiškai žvelgiant - masė yra paskirstyta atitinkamai, todėl subinė (jei nepakrauta) yra lengvesnė, nei priekis.
Aš kai bandžiau išvengti avarinės situacijos, ir nužudžiau Ascona, kai pamačiau jos subinę, kaip ji atrodo, galvojau, šakės... mašina tiesiu taikymu į laužyna. Išlipau, nuejau, net atsipūčiau, kapotas biški įlenktas, faros įstumtos. Viskas. Asconą į šrotą, karvę - meistrams. Skardos savo duoda. Ji saugesnė ir t.t.
Tiesa, dabar pagalvojau, kad visai nenoriu E39, maža ji man. Nemėgstu mažų kurdupelių, nepatinka, alergiją kelia, kai reikia į kalną 2 bėgiu rioglintis ir galvoti, kada tu po velniais užkilsi... o visoki audi, vw, mazdos ir pan. per daug plastmasinės ir labai barška, nesaugios, nepatinka ir šiaip minusų visur daug. Na dar MB susigundyčiau, bet jos labai minkštos ir vairuojant galima būtų užmigti.
O mažule ir mergaite tai mane, 180 ūgio dviejų vaikų motiną, jau retai kas pavadina
Labai sujaudinta
Na, aš truputi žemesnė, o antro vaiko D sakė nebus, ale vis tiek visada noriu būti 16likos