QUOTE(ahaa @ 2009 04 02, 09:10)
o viešpatie, BMW skustagalvių forumas /:D
iš mano postų turėjo būt ir arkliui aišku, kad PRABANGIOM mašinom vadinu tas, kurios turi PRABANGIAI daug arklių
BMWiniam nesuprantama tas ko gero
vargšai vargšai jūs, jei M sėdynę įsidėję įsivaizduojatr, kad jau su eMke važiuojat
linkiu klada nors gyvenima normalią eMkę arbą Alpiną pabandyt
nors panašu kad jum neteks, nes NE LYYGIS
Kai asilas rašo, tai matyt arkliui neaišku, nes kažkaip apie arklius (ar asilus) nieko nerašyta.
Prie ko čia skustagalviai?
Daug arklių (beje ką reiškia daug
)turi ir kitos auto, kad ir minėtas Golf GTI. Tai irgi prabangus automobilis. Žinosiu ateity
Vargšas tas, kuris neturi pro ką pramyšt, o aš turiu
. Tad nereik gailėt manęs, aš nedėjau tos sėdynės, aš tokią pirkau. Čia buvo paaiškinimas į tamstos pasakymą, kad kiekvienas užsiklijavęs M ženklą, jau važinėja su eMke. Ne visi patys užsiklijuoja, kai kuriem užklijuoja gamykloje. Bet turbūt tamsta tik ir įsivaizduojat, kad mašina i M klasę pavirsta tik dėl ženkliuko. Aš taip nei rašiau, nei galvoju.
Nei M, nei Alpinos neketinu pirkti, nes man tikrai būtų nelygis išleisti visus pinigus tik tam, kad pamandravot. Neuždirbu tiek, kad galėčiau išlaikyti tokį ryklį, man ir saviškio užtenka. Be to, nematau kur Lietuvoje būtų galima išnaudoti 400 AJ. Pirkti tik tam, kad turėti, ne mano stilius.