QUOTE(ahaa @ 2009 03 26, 11:39)
Nissanai prie jokių apskritai netraukia. didelė dalis Mazdų iki 4000 visiškai bukos, o virš 4200 irgi nebevažiuoja. žiūrint koks varikliukas
Nu jau. Turbūt nei 100, nei 200 netraukia, dar yra tokia Almera, kuri visai neblogai traukia. Na bet jo, jie visi didesnės kubatūros, nei 1,4. Ir MX'ai visai netraukia

Tai kaip ten tavo ta japaškė galėjo visus dėt ant sankryžos, jei taip netraukia japoniškos? Gal per raudoną važiuodavai?
P.S. Šiaip tai mano poste reikia vietom sukeist japonus ir vokiečius, bet taisyt jau neleidžia. Vat ką reiškia nepaskaityt ką rašai

Ilgos pavaros starte geriau, nei trumpos. Nors aš tai visada tokius ale dėjikus užleidžiu prie sankryžos, kad paskui galėtų girtis, kaip su 1,4 apdėjo BMW
Papildyta:
QUOTE(ahaa @ 2009 03 26, 12:55)
na kaip jūs nesuprantat, tik BMW yra mašina. visa kita šlamštas, ir BMW su niekuo9 net lygint negalima

jei koks asilas su 520 ar 320 nesugeba normaliai startuoti (arklio galių tam neužtenka, pasodinus asilą už vaido), tai reikia sakyti, kad jis nenori lenktyniauti
beje, 316 normaliai traukia, jei ne asilas už vairo. mieste pilnai užtenka. kai greitis virš 130 jau prasčiau
o kitam ir šešių litrų normaliam startui neužtenka

ir čia tikrai niekuo nesusiję su tuo, ar vairuojamas BMW, ar kitas automobilis
Tema apie BMW, todėl visi ir šneka apie tai. Kai bus tema: kuri mašina geriausia, tada bus kalbama apie visas kitas. O 5tukui 150 arklių mažoka, nes mašina gana sunki (1,5 t). Kaip ir 3čiukui 105 arklių. Įsibėgėjimas tik per 12,4. O 130 traukia bet kuri mašina ir visiškai nepriklausomai nuo galingumo. Aplamai kam mieste reikalingas dėjimas? Man tai tik sustojus pirmoj juostoj, kad galėčiau greitai persirikiuoti į antrą, na dar tada kai reik greitai užsukti.
O pyksti tai čia tu
Man asmeniškai mano BMW patinka, nes yra minkšta, ir traukia neblogai. Bet kitą pirksiu ne BMW, bet tikrai ne mažiau kaip 170 arklių.