QUOTE(Zhucka @ 2006 05 29, 21:54)
to uups: Sveicariski laikrodziai ir ginklai prie to, kad ju precizija nepriekaistinga (mano poziuriu), o stai BMW, zinau, kad jie ne sveicariski, bet sveicariskos precizijos, taip daznai norimos visame pasaulyje, nera ;-)
BMW patoguma iszvelgciau nebent autostradoje, kur isedai, isiremiai i kresla ir mini sau nieko neziuredamas, bet miesta... sorry, maikes, nematau to patogumo su laivu, tuo labiau, kai dar vaiku klegesiu rupinkis ir kaip ilaviruoti siaurose Vln gatvese... ;-)
Kai sedi uz kitos masinos vairo, kiek supratau vaikais tuomet nereikia rupintis
Vilniaus gatvevimis tikrai imanoma laviruoti ir su BMW
ir man vaikai ne kiek netrukdo, manau cia nuo igudziu priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2006 05 30, 06:20)
Gal, kas jį ten žino
Bet tikrai ne pirmus metus žmogus važinėja ir mėgėjas pasidraskyt, tas tai tikrai. Vienok jeigu įlipus į BMW reikia vėl iš naujo mokytis vairuot, tai irgi ne pliusas?
Tai kad gal jei teikiama, kad BMW - geriausia, tai su gerais ir reikia lygint? Nu jei su 1989 Opel Ascona palyginus, tai visi pliusai bus BMW
Tikrai su BMW is naujo nereikia mokytis vairuoti, nebent buvo iprates prie priekiniu varomu, o cia galiniai. Man jokio skirtumo, ziema gal ir meto, bet nereikia lekt kaip be galvos.
Kazkuris rase 89m. ir supuvusi, uzkelk bet kokia ka rasi, tikrai bus ir rudziu ir dar visko ko nemates.
Jei aptarinejama tokia masina, reiketu sukonkretinti nebent metus ir modeli. Siuo metu neaisku, kas apie kokia raso ir kas pries kiek laiko bande vairuoti BMW.