Labas mergaites ir jaunikaiciai. Taip uzkabinot sia tema, kad ir as prisijungiau. Tikiuosi neismesit
Kai kas nors man bando aiskinti, kad BMW nera gera masina, pasiulau su ja kelis metus pavazineti, persesti savaitei i bet kuria kita ir tada toliau diskutuoti
As su sios markes masinomis vazineju desimt metu, todel, patikekit, zinau apie ka kalbu. Greiti as megstu ir pasidraskyti megstu. Kodel gi ne? Vairavimas malonuma teikti turi. Keliu eismo taisykles zinau ir daugiau maziau ju paisau. Nebrendyla taip pat saves nepavadinciau. Metai nebe tie
1. Nepasakyciau, kad BMW taip jau ziauriai daug kuro suvalgo. Priklauso nuo variklio galingumo ir, zinoma, nuo to, kaip vairuoji. As turejau 528, automata benzina, tai daugiau 10l. neeme, o vaziuojant pastoviai 90 km/h greiciu kompas tik 6,4 l. paskaiciavo. Mano vyras vazineja su 545 benzinine, tai ir kuro atitinkamai suvartoja - 13l. Dar turejom 320 dyzeli, eme 7l. Dabar turiu 323 benzina, valgo apie 9l.
2. Galinia ratai varomi. Anksciau vazinejau su Audi, varomas priekis. Is naujo mokytis vairuoti tikrai neteko. Del slydimo, tai jau kokie penkiolika metu masinose yra montuojama antislydimo sistema (sorry, nezinau lietuvisko pavadinimo) ir elektronine stabilumo sistema. Dar galima i bagazine pora maisu smelio isimesti, tai tikrai neslys. Jei nesidraskysi per pliksala
Ir dar ziema reikia vazineti su zieminemis padangomis, kurios turi pakankamai gilu profili ir nera nuo metu nastos sukieteje...
Beje, as su savo audine taip pat sugebejau ziema i griovi ivaziuoti
Galiniais ratais varomi automobiliai yra zymiai paslankesni, lengviau apsisukti, isiparkuoti ir t.t., be to stabilesne ant kelio ir geriau "ima" posukius. Dar geriau tempti priekaboms ir vezti dideliems svoriams.
3. Saugumas. Mano vyras maniske supyle vaziuodamas 200 km/h greiciu. Sprogo padanga, skrido per visa autobana, nukale aptvaras abiejose pusese, is masinos liko metalo lauzas, o jam nieko, nei melynes, nei idreskimo. Vairuorojo kabina liko sveikutele. Jei norit nuotraukas imesiu.
4. Komfortas. Nu nezinau, lyginti BMW ir japonisku masinu komfortabiluma... Parasykit konkreciai ka su kuom lyginat? Kazkam BMW variklis per garsus? Gal pavara pamirsot perjungti?
Vienintelis BMW minusas yra kaina. Na dar gali buti pirmadieni gaminta, kai darbininkai pachmielingi buvo
Ir dar BMW yra virusas, kas bijot nepagydomai susirgti, nekiskit nagu