Įkraunama...
Įkraunama...

Ką kas žinot blogo apie BMW?

QUOTE(neringutė @ 2007 06 25, 17:15)
PUIKUS AUTOMOBILIS: 4u.gif EKONOMIŠKUMO IR GALINGUMO VIDURKIS

ekonomiskas nu mirk is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 26, 23:23)
ekonomiskas nu mirk is juoko lotuliukas.gif

Tai cia rase tikriausiai apie pirmuka, ir parase kad ekonomiskumo ir galingumo VIDURKIS smile.gif
Bet siaip yra tiesos ir aplamai del kitu BMW modeliu, pvz musu septintuko variklis 3.6 o mieste ryja 15litru, o pvz tokiu paciu metu porshe Kajane su 3.2 varikliu ryja 23 litrus ax.gif kilovatu kiekis vienodas, varikliai panasus, o benzo ryjai tikrai labai skirtingai, BMW zymiai maziau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 26 birželio 2007 - 22:28
BeMWai yra liga ax.gif kai pardaviau saviske gelda iki siol snekejau, kad niekad gyvenime, yra puikesniu masinu.. Bet uztenka isest rolleyes.gif ju net kvapas isskirtinis, variklio garsas.. Aj, prabagotesiu, nuties normalu keliuka iki namu ir vel pirksiu BMW.. apynauji stengsimes, kad, kaip sakant, tik vazinet ir dziaugtis. Bo nesuprantu as tu zmoniu, kurie paskutines kojines atiduoda svarbu tik su bmw vazineja (kokiu 15 metu senumo) ir kisa i ji..ir kisa..
Atsakyti
Nu sudirbti BMW, kaip čia norima temos pavadinime, tai praktiškai neįmanoma. Patys turim BMW, kito irgi norėtumėm BMW. Aišku tai nėra ekonomiška mašina, bet kas nori taupyti važiuodamas, turi tinktis mažas mašinėles, ale "skarbonkes". Detalės irgi nepapigiai mirksiukas.gif Šitoj vietoj nepataupysi. Bet su ja važinėti yra kaifas... Bent jau man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 27 birželio 2007 - 09:41
QUOTE(burundukas @ 2007 06 27, 10:40)
Nu sudirbti BMW, kaip čia norima temos pavadinime, tai praktiškai neįmanoma. Patys turim BMW, kito irgi norėtumėm BMW. Aišku tai nėra ekonomiška mašina, bet kas nori taupyti važiuodamas, turi tinktis mažas mašinėles, ale "skarbonkes". Detalės irgi nepapigiai  mirksiukas.gif Šitoj vietoj nepataupysi. Bet su ja važinėti yra kaifas... Bent jau man

kaifas su BMW biggrin.gif galva persisviesk biggrin.gif uz tokias babkes gali zyyymiai patogesni automobili isigyt :] o dar kad propeleris i kakta isipaudzia. Tskant idioto zyme ;/ BMW tik po trasa
Atsakyti
QUOTE(cucumber @ 2007 06 28, 13:40)
kaifas su BMW biggrin.gif galva persisviesk biggrin.gif uz tokias babkes gali zyyymiai patogesni automobili isigyt :] o dar kad propeleris i kakta isipaudzia. Tskant idioto zyme ;/ BMW tik po trasa

Atleiskit, o koks tas žyyymiai patogesnis automobilis būtų, jūsų nuomone?
Atsakyti
Blogy ta kad susidejo su kinais biggrin.gif
Straipsniukas
Atsakyti
QUOTE(cucumber @ 2007 06 28, 12:40)
\

Idomu koki "zyyyymiai patogesni automobili" pati vairuoji? ir kaip ten su tom idiotu zymem g.gif
Kiekvienas auto turi savo isskirtiniu savybiu (kalbu apie Audi, BMW, MB, Lexus ir pan.), bet kai pradeda kokie Rover vairuotojai urgzti, kad su tokiom masinom tik tipiniai naujalietuviai, ar idiotai vazineja, tai darosi graudziai juokinga.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 06 27, 10:40)
Nu sudirbti BMW, kaip čia norima temos pavadinime, tai praktiškai neįmanoma. Patys turim BMW, kito irgi norėtumėm BMW. Aišku tai nėra ekonomiška mašina, bet kas nori taupyti važiuodamas, turi tinktis mažas mašinėles, ale "skarbonkes". Detalės irgi nepapigiai  mirksiukas.gif Šitoj vietoj nepataupysi. Bet su ja važinėti yra kaifas... Bent jau man

as turiu bmw. po mb... doh.gif laukiu nesulaukiu, kol cool.gif gris ir parduosime. ir pirksime tikrai ne bmw, o mb. ir ekonomiskumas: bmw apie 12 l ima, mb imdavo 7 l, nors mb buvo daug didesni - kitos klases ar kaip ten. bmw bagazine ir salonas mazi ir neerdvus. na, 318, bet ta pati audi80 erdvesne doh.gif
taigi as bmw nepatenkinta. vienintelis jo pliusas man - automatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 29, 06:04)
as turiu bmw. po mb...  doh.gif laukiu nesulaukiu, kol  cool.gif  gris ir parduosime. ir pirksime tikrai ne bmw, o mb. ir ekonomiskumas: bmw apie 12 l ima, mb imdavo 7 l, nors mb buvo daug didesni - kitos klases ar kaip ten. bmw bagazine ir salonas mazi ir neerdvus. na, 318, bet ta pati audi80 erdvesne  doh.gif
taigi as bmw nepatenkinta. vienintelis jo pliusas man - automatas  thumbup.gif

kas tas mb? aš SM žinau vieną prasmę, bet musėt ne ta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 29, 08:04)
as turiu bmw. po mb...  doh.gif laukiu nesulaukiu, kol  cool.gif  gris ir parduosime. ir pirksime tikrai ne bmw, o mb. ir ekonomiskumas: bmw apie 12 l ima, mb imdavo 7 l, nors mb buvo daug didesni - kitos klases ar kaip ten. bmw bagazine ir salonas mazi ir neerdvus. na, 318, bet ta pati audi80 erdvesne  doh.gif
taigi as bmw nepatenkinta. vienintelis jo pliusas man - automatas  thumbup.gif

Man taip pat įdomu kas tas mb g.gif
O šiaip dėl erdvumo senesnio modelio trečiukas tikrai nėra labai erdvus, tačiau naujas labai neblogas. O dėl ekonomiškumo - mūsų naujasis 5 klasės mašiniukas apie 8,6 l. po miestą naudoja. Nieko blogo negaliu psakyti apie BMW - kitos tikrai nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 29, 08:23)
kas tas mb? aš SM žinau vieną prasmę, bet musėt ne ta hihihi.gif

hihihi.gif
tikriausiai mersedes-benz
Atsakyti