Įkraunama...
Įkraunama...

Ką kas žinot blogo apie BMW?

soriuks, ne Z5, o X5 - džipuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 01 birželio 2007 - 12:20
Na pardaviau aš šiandien savo "kregždutę" ir širdis plyšta. Suprantu, kad ji jau savo atgyveno, bet dabar reikia rinktis kuom ją pakeist. Norėčiau audi TT, bet tai jau niekaip, kedutės nėra kur dėt. Kokia didesne važiuot šalia vairuotojo puiku, o pačiai schmoll.gif Nu didelės jos man, autostradoj su vyro toyota corola verso-liuks, nu bet jau kiemuose tai kažkokia beda(man).
O ką blogo apie BMW...Nu taip, mėto jas žiema, bet kiek pas mus tos žiemos būna? Gedimai- jokių "neplaninių" niekada nebuvo, kažkas susidėvėjo-pakeitei ir užmiršai-jokių sliekų ieškojimo ant asfalto, kaip su kaikuriomis, kad nuveža i autoservisą ir neranda meistrai gedimo.Ir išvaizda man jos labai liuks- turi savo veidą, nei su niekuo nesumaišysi, nesupanašėjo kaip tos didesnes ypač minivenai- nesuprasi, ar wolksvagenas, ar fordas ar seatas.
Tai jaučiu teks ir vėl BMW ieškotis, tik naujesnės.
Atsakyti
Ale ot žmogus kartais prisikalbi... Šiaip man BMW nelabai prie širdies, nes kelia nekokias asociacijas... Anyway, aš esu didelis Volvo gerbėjas, o
Volvo kompaniją žada nupirkti ne kas kitas, o BMW lotuliukas.gif
Atsakyti
o kiap jums bmw pirmas modelis? smile.gif
Atsakyti
1 klase? Na bmw su golfo subine, atsiprasant biggrin.gif 5 klase yra maziausia, kuria pirkciau, nes jau 3 klase - pacanu masina (ypac kregzdes)
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 06 12, 10:08)
Ale ot žmogus kartais prisikalbi... Šiaip man BMW nelabai prie širdies, nes kelia nekokias asociacijas... Anyway, aš esu didelis Volvo gerbėjas, o
Volvo kompaniją žada nupirkti ne kas kitas, o BMW  lotuliukas.gif

Prisikarksejai lotuliukas.gif
O musu seima pamisus del BMW... As vairuoju '525, vyras '535 thumbup.gif Aisku per kisene trenkia, bet kai ne as pilu benza, tai irnesakyk.gif

O anas posakis, kuri minejai, tai thumbup.gif Aisku as anksciau pykua, akd vyras leidzia pinigus tokiom masinom, bet koks komfortas miestu lekt didele masina ir kai dar tave praleidzia geri vairuotojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa33 @ 2007 06 12, 21:26)

ja vairavau "test drive" kai ieskojau masinos ax.gif
man nepatiko, nes labai zema- nepatogu zemai sedeti lyg kokioje sportineje masinoje, be to labai garsiai dirbo variklis autostradoje (dyzelis), nors masina nauja, is salono blink.gif tiesiog sunku buvo susisneketi ax.gif
be to, 1-o modelio bmw, jei perki salone, baziniame var. nera beveik nieko, net langai ne elektriniai, nera oro kondic., uz viska reikia papildomai moketi... unsure.gif 3-oje daug kas yra baziniame variante...

del bagazines- nera ji jau tokia maza, gal maziau vietos sedeti keleiviams gale, bet ziurint kokie seimos poreikiai?

as issirinkau 3 (naujo modelio, ne kregzde) ir esu l.patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sekretore: 13 birželio 2007 - 19:44
QUOTE(Sekretore @ 2007 06 13, 19:40)

as issirinkau 3 (naujo modelio, ne kregzde) ir esu l.patenkinta  thumbup.gif

Linkiu kuo mažiau servisuose lankytis, nes aš su savo apynauju 316 compact baigiu su visais meistrais susidraugaut... Nepameluosiu sakydama, kad stabiliai kas du mėnesius varau į servisą, o sumos, kas turi BMW įsivaizduoja kokios... Gali būti, kad man tiesiog nepasisekė...
Jei ne tie taisymai, tai sakyčiau, kad mašina fantastiška (va dėl to ir neparduodu, o sukandus dantis taisau, vis galvodama, kad gal jau paskutinis kartas).
Atsakyti
negi jau taip zemai sedi tam pirmam modely??? juk galima sedyne pakelt biggrin.gif o siaip, man is ishores 1 daug grazesnis nei 3... ax.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi savo masinyte thumbup.gif

Trukumu turi visos masinytes, bet turi atitinkamai ir pliusu smile.gif O genda net ir naujos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa33 @ 2007 06 12, 23:26)

tragiskas. pakaba prasta talpa prasta, vietos kojoms nera, variklis ne fontasnas, brangus, baisus ir apzvalgininkai isvis nesupranta kodel ta serija sitokiu nevykusiu budu gaivinama. Geriau rinkis 5 golfa arba mazda 3
Atsakyti
PUIKUS AUTOMOBILIS: 4u.gif EKONOMIŠKUMO IR GALINGUMO VIDURKIS
Atsakyti