QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 16:44)
Norint megautis BMW vairavimu, reikia, kad vaziuokle butu ideali...nebent megstate nuolatinius "uzpakalio" pasvaidymus ir patinka sustot pries posuki. Viskas butu gerai is esmes, bet tas tvarkingos vaziuokles turejimas gana brangiai atsieina.
As buvau patenkinta, kol viskas buvo ok... bet taip sakant pabandziau ir kol kas daugiau nenoriu
As buvau patenkinta, kol viskas buvo ok... bet taip sakant pabandziau ir kol kas daugiau nenoriu
zinok, po siandienos as tau pritariu del to, kad turi but labai gera vaziuokle. ... Vaziuoju kasryt is uzmiescio, ryte i darba yriausi per puga, rezultatas - kol vaika nuveziau i darzeli, prasmirdo stabdziai, "uzklynino", tsakant, pradejo nebestabdyt ir t.t. meistrai servise pakele, paziurejo, paprase 500 Lt... nuolankiai padekojau, sumokejau uz apziura, Tanagroj prisipirkau detaliu uz 200 Lt, parvaziavau avariniu budu namo, atidaviau masina kaimynui- autoremontininkui, ir su vyro Nissan sunny ( is kurio visada šaipiausi) numyniau i darba... Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis...
bet tai nereiskia, kad visos BMW tokios. cias man taip atsitiko, kaip kad gali atsitikt bet kurios markes automobiliui, juo labiau, savaja as turiu tik nuo spalio - gal jau seniai laikas buvo jai keist tas detales
o kad "svaido", tai sunkoka man pakol kas priprast, is tiesu.... Pries posukius "raminuosi" ne viena gi vazineju, su vaiku neturi uteises rizikuot. bet is esmes masinyte man patinka treciukas pas mane, jei ka.