Benziną ryja nerealiai!!!
Su tuo benzino rijimu, tai as BMW sifruoju, kaip BIG MONEY WORKS ;-)
O del to kokiais kriterijais remiamasi, tai cia ir sunkiausia, nes i mano teigini, kad del skonio nesigincijama, atremiama tuo, kad BMW turi tikti visiems skoniams, juk jis super automobilis :-D Cia nepiktybiskai, bet jei jau zmogus kazka isimylejes, tai nieko nebegirdima :-D Anot mano Princo, tai BMW atitinka idealaus modelio, nugludintos isvaizdos, galios po kapotu ir etc. standartus. Man tai tada PORSHE labiau tinka :-D jei jau moketi zveriskus pinigus ir isivaizduoti, kad galime sau leisti viska :-D
O del to kokiais kriterijais remiamasi, tai cia ir sunkiausia, nes i mano teigini, kad del skonio nesigincijama, atremiama tuo, kad BMW turi tikti visiems skoniams, juk jis super automobilis :-D Cia nepiktybiskai, bet jei jau zmogus kazka isimylejes, tai nieko nebegirdima :-D Anot mano Princo, tai BMW atitinka idealaus modelio, nugludintos isvaizdos, galios po kapotu ir etc. standartus. Man tai tada PORSHE labiau tinka :-D jei jau moketi zveriskus pinigus ir isivaizduoti, kad galime sau leisti viska :-D
O kam bmw sudirbinėt?
Del to, kad man asmeniskai si marke nekelia didziuliu simpatiju, o del skoni pasigincyti kartais visi megstame, nors ir patarle byloja priesingai ("Del skonio nesigincijama"...)
QUOTE(Zhucka @ 2006 05 28, 21:06)
Del to, kad man asmeniskai si marke nekelia didziuliu simpatiju, o del skoni pasigincyti kartais visi megstame, nors ir patarle byloja priesingai ("Del skonio nesigincijama"...)
Man - BMW
QUOTE(Zhucka @ 2006 05 28, 19:33)
taigi taigi taigi... karts nuo karto iskyla koks ginciukas su mano Princu del to, ar BMW geriausias automobilis... Niekada neneigsiu, kad Sveicariski laikrodziai geriausi, o ir ju Sig sauer nepeikiami, bet vat kad BMW geriausi pasaulyje automobiliai... na, nors uzmusk negaliu sutikti! Ir nezinau, ar kvailas uzsispyrimas, ar isitikinimas, ar neapykanta Kauno gezams, kurie drasko tuos BMW veikia...
Mano pagrindinis argumentas - asmeniskai nemegstu galiniu varomu. Pameginau ziema, nepatiko.
O ka jus BLOGO zinote? ;-) Nagi, padekite laimeti kova :-D
Mano pagrindinis argumentas - asmeniskai nemegstu galiniu varomu. Pameginau ziema, nepatiko.
O ka jus BLOGO zinote? ;-) Nagi, padekite laimeti kova :-D
galiniai varomi yra gerai,daug daugiau pranasumo nei priekiniai apie 4 wd nekalbu,
apie kauno gezus...kazka pries turi ar kaip tu tavo gezu bet kokiam mieste yra su ivairiom masinom ir s vis trynkit sita nesamoninga tema
QUOTE(Indijaa @ 2006 05 28, 22:00)
O kam bmw sudirbinėt?
O kad nepatinka, nu
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 28, 23:45)
ir s vis trynkit sita nesamoninga tema
O kam trint temą? "Toyotų mėgėjai, vienykimės" - normali tema, o "BMW nemėgėjai" - bloga? Gi lygiai tokio pat gerumo, vienija žmones su kažkokia nuomone...
Mano bendradarbis žiemą su BMW pravažinėjęs pardavė tą BMW ir sakė, kad daugiau nebenori, būtent dėl tų galinių varomų ratų - labai jau jas mėto žiemą, sakė...
Be to, BMW modeliai mažai keičiasi - kam patinka, tam patinka, o kam ne, tai kitokio jau ir nėra, ne taip, kaip kitų markių...
QUOTE(Noa @ 2006 05 28, 21:28)
Benziną ryja nerealiai!!!
pasigincisiu normaliai benzo ryja, mano bmw mieste ima ~9, trasoj - 7 tai tikrai nemanau kad cia yra daug! O vaziuoja labai smagiai
kad del galiniu ratu varomu, tai manau kad cia yra ipratimo reikalas, nes as vazinedama kiekviena diena, nepatogumo nepajutau, nors pries tai mano dvi masinos buvo priekiu varomos
Nesakau kad bmw geriausia masina, skonio cia reikalas, bet man ji
va golfa tai galeciau supeikti
man tai BMWukas mašinyte tik gaila, kad jau pardavem daba kaip pamatau mieste savo BMWuką net širdelę suspaudžia jei kas leistu rinktis kokia mašinėlę pirkti, tai rinkčiaus ir vėl BMWuką
QUOTE(motce @ 2006 05 29, 19:11)
pasigincisiu normaliai benzo ryja, mano bmw mieste ima ~9, trasoj - 7 tai tikrai nemanau kad cia yra daug! O vaziuoja labai smagiai
O tai kuris čia toks be apetito? Koks tūris variklio? Kad toks neėdrus?
QUOTE(Noa @ 2006 05 29, 20:55)
O tai kuris čia toks be apetito? Koks tūris variklio? Kad toks neėdrus?
1,6 kregzdute kompaktas