galvojam pirkti bmw penktuką 95m., dyzelis, automatas.
gal kas turėtų kokių komentarų?
ačiū
benzo daug daugiau rija, na tavo atveju- dyzelino O vairuot su automatu paprasčiau ir maloniau
QUOTE(DAIVESITA @ 2006 04 10, 15:39)
galvojam pirkti bmw penktuką 95m., dyzelis, automatas.
ačiū
ačiū
Na del automato tai mieste paprasciau. Na o del dyzelio...........? Mano brolis sake kad BMW turbo dyzeliu siurblys genda, stipriai genda ant kokiu 3000lt
QUOTE(grida1 @ 2006 04 12, 21:56)
Na del automato tai mieste paprasciau. Na o del dyzelio...........? Mano brolis sake kad BMW turbo dyzeliu siurblys genda, stipriai genda ant kokiu 3000lt
Visų genda, ne vien tik BMW
QUOTE(DAIVESITA @ 2006 04 13, 15:59)
JAU NUSIPIRKOM BUS MATYT...
Sėkmės važinėjant
Teisingas pasirinkimas
QUOTE(Sky_diver @ 2006 04 14, 16:19)
Teisingas pasirinkimas
as irgi savo BMW patenkinta
taigi taigi taigi... karts nuo karto iskyla koks ginciukas su mano Princu del to, ar BMW geriausias automobilis... Niekada neneigsiu, kad Sveicariski laikrodziai geriausi, o ir ju Sig sauer nepeikiami, bet vat kad BMW geriausi pasaulyje automobiliai... na, nors uzmusk negaliu sutikti! Ir nezinau, ar kvailas uzsispyrimas, ar isitikinimas, ar neapykanta Kauno gezams, kurie drasko tuos BMW veikia...
Mano pagrindinis argumentas - asmeniskai nemegstu galiniu varomu. Pameginau ziema, nepatiko.
O ka jus BLOGO zinote? ;-) Nagi, padekite laimeti kova :-D
Mano pagrindinis argumentas - asmeniskai nemegstu galiniu varomu. Pameginau ziema, nepatiko.
O ka jus BLOGO zinote? ;-) Nagi, padekite laimeti kova :-D
Sitokiuose gincuose reikia pasitelkti i pagalba kritini mastyma kad atrusiuoti pelus nuo grudu. Kokie kriterijai yra naudojami vertinamui ir "geriausio" vardo suteikimui: isvaizda, prasmatnumas, galingumas, vairavimo kokybe, saugumas, patvarumas, patikimumas, tt. Jeigu gincai eina apie skoni, lukescius ir ivaizdi tai sunku ka nors konkretaus nuspresti. Mano subjektyvia ir tikrai nepilnapuse nuomone BMW yra neblogos masinos, bet kainos ir kokybes santykiu neprilygsta japoniskomis hondom ir toyotom.
Mane tai labiausiai nervina, kai nuo vyro BMW pastoviai pavagia šonines juostas, tai daba nutarė jų nedėti, važinėja "apipešiotas".