Laba
smagu, kad pirmokėlėms gerai sekasi
manoji kol kas labai patenkinta naująja priešmokyklinukų grupės auklėtoja. Kiekvieną dieną parėjusi vis pasakoja kaip ir ką mokosi.
O pas mus šiandien šventė - Rasutės brolis trečiąjį gimtadienį švenčia auga tie vaikai
QUOTE(Nuska @ 2012 09 07, 09:19)
O pas mus šiandien šventė - Rasutės brolis trečiąjį gimtadienį švenčia auga tie vaikai
sveikinam
Laba laba visoms. Na tikrai simtas metu prapuole Kaip malonu vel su Jumis pabendrauti, ir labai dziugu, kokie jau musu pabiruciai dideli ir daug jau visko moka. Matau auksti vaikuciai, maniskis tai labai smulkutis, ugis 113 cm, svoris 18 kg, niekaip nepriauga svorio viska islaksto
Seimoje turiu jau antra atzalele suneli, kuris gime 2012.09.09 tai tarp dvieju savo pabiruciu ir lakstau. Bet labai smagu matyti kaip vcaikuciai auga
Linkejimai visoms mamytems:)
Seimoje turiu jau antra atzalele suneli, kuris gime 2012.09.09 tai tarp dvieju savo pabiruciu ir lakstau. Bet labai smagu matyti kaip vcaikuciai auga
Linkejimai visoms mamytems:)
sveikos
Krisiune, sveikinimai aukit sveiki ir laimingi. Kaip didysis brolis priėmė naują šeimos narį?
o aš po 7 metų atostogų kibau į darbus
Krisiune, sveikinimai aukit sveiki ir laimingi. Kaip didysis brolis priėmė naują šeimos narį?
QUOTE(Levander @ 2012 10 03, 07:42)
sveikos
Ačiū už sveikinimus, o didysis labai laukė ir džiugiai priėmė, jokio pavydo, jokio pykčio, mano dabar didysis pagalbininkas
sėkmės ir jūsų šeimynai
labas rytas. kaip sekasi ruosimasis sventems? Ar tiki dar Jus geguzinukai Kaledu seneliu? Mano vaikas grizes ir darzelio nusivylusiu balsu tare, kad ner jokio senelio, tevai pasidarbuoja po egle. Didelis jau tas mano sesiametis
Nauji metai - toks laikas,
Kai verta sustoti, prabėgusį laiką gerai apgalvoti,
Pamiršti blogumą, įleisti gerumą,
Tikėti stebuklais, juk kartais būna!
Su Naujaisiais metais!
Kai verta sustoti, prabėgusį laiką gerai apgalvoti,
Pamiršti blogumą, įleisti gerumą,
Tikėti stebuklais, juk kartais būna!
Su Naujaisiais metais!
laba dienele
atsiprasau kad taip isiverziau i temele, bet su klausimeliu ar yra cia mamyciu is Panevezio
atsiprasau kad taip isiverziau i temele, bet su klausimeliu ar yra cia mamyciu is Panevezio
Ingauk, is viso nera cia mamyciu
sveikos nesancios mamytes. Kaip priesmokyklinukams sekasi, ar mokyklon jau nori keliauti, nors jau keletas ir keliauja.
Maniskiui sekais gan gerai, nors nerupi jam raides ir skaiciai, dar zaislai ir zaidimai geriau. Mokyklon nenori Labai istypes, buozgalviuku vadinu
sveikos nesancios mamytes. Kaip priesmokyklinukams sekasi, ar mokyklon jau nori keliauti, nors jau keletas ir keliauja.
Maniskiui sekais gan gerai, nors nerupi jam raides ir skaiciai, dar zaislai ir zaidimai geriau. Mokyklon nenori Labai istypes, buozgalviuku vadinu
Sveikos 100 metu nebuvau uzsukus, sakau reik paziuret kaip gyvenat, o mamytes visos kazkur isbegioje
Labas mamukai
Mergytės matau ir nauju leliuku turit ir turėsit ania.
Diana matau tris pupuliai, jetus kaip smagu
Barikada o kada taviskis treciasis ateis?
Papildyta:
Krisiune irgi mazuliuka turit
Ot kiek gegužiukai turi sesyčių ir broliukų.
Papildyta:
Domantas tai nelabai nori į mokyklą, labiau žaidimai rūpi, bet raides moka, skaičius irgi, skaityt dar nelabai, bet jau kelis skiemenis sudeda, mintinai išmokes. Ir gi labai ištyses, 135cm, nuo praeito rudens paaugo 6cm kazin kaip toliau augs, o kaip kitu ugiai?
Mergytės matau ir nauju leliuku turit ir turėsit ania.
Diana matau tris pupuliai, jetus kaip smagu
Papildyta:
Krisiune irgi mazuliuka turit
Ot kiek gegužiukai turi sesyčių ir broliukų.
Papildyta:
Domantas tai nelabai nori į mokyklą, labiau žaidimai rūpi, bet raides moka, skaičius irgi, skaityt dar nelabai, bet jau kelis skiemenis sudeda, mintinai išmokes. Ir gi labai ištyses, 135cm, nuo praeito rudens paaugo 6cm kazin kaip toliau augs, o kaip kitu ugiai?
tik pasnekink, tai ir sneka isdidzios
liepa arba rugpjuti, jau kaip uzsigeis
didelis Domantelis, maniskis dabar apie 125-128 cm.
QUOTE(inore @ 2013 02 24, 16:04)
...
...
...
liepa arba rugpjuti, jau kaip uzsigeis
didelis Domantelis, maniskis dabar apie 125-128 cm.