Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužės mėnesio vaikai

Laba 4u.gif
smagu, kad pirmokėlėms gerai sekasi bigsmile.gif
manoji kol kas labai patenkinta naująja priešmokyklinukų grupės auklėtoja. Kiekvieną dieną parėjusi vis pasakoja kaip ir ką mokosi.

O pas mus šiandien šventė - Rasutės brolis trečiąjį gimtadienį švenčia bigsmile.gif auga tie vaikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 09 07, 09:19)

O pas mus šiandien šventė - Rasutės brolis trečiąjį gimtadienį švenčia  bigsmile.gif auga tie vaikai  wub.gif

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba laba visoms. Na tikrai simtas metu prapuole smile.gif Kaip malonu vel su Jumis pabendrauti, ir labai dziugu, kokie jau musu pabiruciai dideli ir daug jau visko moka. Matau auksti vaikuciai, maniskis tai labai smulkutis, ugis 113 cm, svoris 18 kg, niekaip nepriauga svorio viska islaksto biggrin.gif
Seimoje turiu jau antra atzalele suneli, kuris gime 2012.09.09 tai tarp dvieju savo pabiruciu ir lakstau. biggrin.gif Bet labai smagu matyti kaip vcaikuciai auga smile.gif
Linkejimai visoms mamytems:)
Atsakyti
sveikos
Krisiune, sveikinimai wub.gif aukit sveiki ir laimingi. Kaip didysis brolis priėmė naują šeimos narį? bigsmile.gif

o aš po 7 metų atostogų kibau į darbus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2012 10 03, 07:42)
sveikos
Krisiune, sveikinimai  wub.gif aukit sveiki ir laimingi. Kaip didysis brolis priėmė naują šeimos narį?  bigsmile.gif

o aš po 7 metų atostogų kibau į darbus  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū už sveikinimus, o didysis labai laukė ir džiugiai priėmė, jokio pavydo, jokio pykčio, mano dabar didysis pagalbininkas smile.gif

sėkmės ir jūsų šeimynai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas. kaip sekasi ruosimasis sventems? Ar tiki dar Jus geguzinukai Kaledu seneliu? Mano vaikas grizes ir darzelio nusivylusiu balsu tare, kad ner jokio senelio, tevai pasidarbuoja po egle. Didelis jau tas mano sesiametis blush2.gif
Atsakyti
Nauji metai - toks laikas,
Kai verta sustoti, prabėgusį laiką gerai apgalvoti,
Pamiršti blogumą, įleisti gerumą,
Tikėti stebuklais, juk kartais būna!
Su Naujaisiais metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba dienele smile.gif
atsiprasau kad taip isiverziau i temele, bet su klausimeliu ar yra cia mamyciu is Panevezio blush2.gif g.gif
Atsakyti
Ingauk, is viso nera cia mamyciu g.gif

sveikos nesancios mamytes. Kaip priesmokyklinukams sekasi, ar mokyklon jau nori keliauti, nors jau keletas ir keliauja.
Maniskiui sekais gan gerai, nors nerupi jam raides ir skaiciai, dar zaislai ir zaidimai geriau. Mokyklon nenori unsure.gif Labai istypes, buozgalviuku vadinu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif 100 metu nebuvau uzsukus, sakau reik paziuret kaip gyvenat, o mamytes visos kazkur isbegioje ax.gif
Atsakyti
Labas mamukai 4u.gif

Mergytės matau ir nauju leliuku turit ir turėsit ania. ax.gif
Diana matau tris pupuliai, jetus kaip smagu wub.gif
Barikada o kada taviskis treciasis ateis? wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Krisiune irgi mazuliuka turit wub.gif
Ot kiek gegužiukai turi sesyčių ir broliukų. thumbup.gif
Papildyta:
Domantas tai nelabai nori į mokyklą, labiau žaidimai rūpi, bet raides moka, skaičius irgi, skaityt dar nelabai, bet jau kelis skiemenis sudeda, mintinai išmokes. Ir gi labai ištyses, 135cm, nuo praeito rudens paaugo 6cm doh.gif kazin kaip toliau augs, o kaip kitu ugiai?
Atsakyti
tik pasnekink, tai ir sneka biggrin.gif isdidzios tongue.gif
QUOTE(inore @ 2013 02 24, 16:04)
...
Barikada o kada taviskis treciasis ateis? wub.gif  4u.gif
...
Domantas tai nelabai nori į mokyklą, labiau žaidimai rūpi, bet raides moka, skaičius irgi, skaityt dar nelabai, bet jau kelis skiemenis sudeda, mintinai išmokes. Ir gi labai ištyses, 135cm, nuo praeito rudens paaugo 6cm doh.gif  kazin kaip toliau augs, o kaip kitu ugiai?

liepa arba rugpjuti, jau kaip uzsigeis bigsmile.gif
didelis Domantelis, maniskis dabar apie 125-128 cm.
Atsakyti