sveikutės
oho, Artiomas koks aukštas Jomantę reiks pamatuot. Turėtų apie 130 cm būti. 128 cm rūbeliai per maži, 134 cm kaip tik.
Jomantę pasodino su berniuku, kuris jau per šventę jai labiausiai patiko, nes ilgais plaukais Tai patenkinta panelė. Tik nepatinka, kad mokykloj trumpai reikia būti šią savaitę iki 11:30. bet nuo pirmadienio jau bus tvarkaraštis, tai gal jau ilgiau bus Mokinio dienorašty jau turi pirmą įvertinimą- A Už stengimąsi, drausmingumą kasdien koks nors vaikas gauna meškiuką rudnosiuką. O kitą dieną turi papasakoti, ką su tuo meškiuku veikei. Tai už pasakojimą ir įvertino.
Pagaliau atsirado noras mokintis Nėra ji kruopšti, bet vistiek nespėja padaryti pratybų užduočių, tenka namie pabaigti. Nors man kaip tik atrodo, kad ji tik tekšt plekšt ir padaro Mokykloj gal per daug svajoja, labai jau išsiblaškiusi
O mokytoja mūsų superinė Galvojau į kitą mokyklą leist, bet kai sužinojau, kad jai bus šita mokytoja, tai be jokių abejonių pas ją užrašiau
Man jau atostogos baigiasi, pirmadienį į darbuką. Teks Jomantei jau pačiai iš mokyklos pas močiutę pareit, nors nelabai ji dar pasiruošusi. Bet yra klasiokų iš to pačio galo, tai gal pareis, gal nereiks močiutei pasitikt
Barikada, sveikinimai Aukit sveiki ir stiprūs
QUOTE(edvina @ 2013 09 06, 15:42)
Barikada, sveikinimai Aukit sveiki ir stiprūs
aciu, Edvinut. Stengsimes klausytis sio tavo pakinkejimo Kaip tavo Airidui Sekasi 1 klaseje, kaip vyresneliui mokslus krimsti einasi?
Sveikos mamytės
pirmiausia sveikinimai naujai iškeptiems gegužiukų broliukams ir sesutėms
Rasutė irgi į pirmą klasę iššokavo. Entuziazmas trykšta per kraštus, į mokyklą nori. Tik deja, kaip ir įtariau, užslėptas ir akivaizdžiai nerodomas stresas kirs - vos po savaitės apsirgo Jau susitaikiau su tuo, kad mano vaikai sirgaliukai ir jokie stebuklingi vitaminai ir grūdinimai tų ligų ženkliai nepamažina. Guodžiuos bent tuom, kad tos ligos lengvai praeina.
Rasutė irgi į pirmą klasę iššokavo. Entuziazmas trykšta per kraštus, į mokyklą nori. Tik deja, kaip ir įtariau, užslėptas ir akivaizdžiai nerodomas stresas kirs - vos po savaitės apsirgo Jau susitaikiau su tuo, kad mano vaikai sirgaliukai ir jokie stebuklingi vitaminai ir grūdinimai tų ligų ženkliai nepamažina. Guodžiuos bent tuom, kad tos ligos lengvai praeina.
QUOTE(Nuska @ 2013 09 12, 11:03)
Sveikos mamytės
Sveikutes su Naujaisiais Metais visus geguziukus ir ju tevelius!
Maniskis irgi pirmokas irgi su dideliu noru keliauja I mokykla. Na ir ligos mus aplenkia kol kas dar nesirgo Sveikateles ir geru ziniu mokslo pasaulyje
su sventem visus
Aktyvumas temos geras su rugsejo 1, su Naujaisiais, su Velykom
Labai geros sios sventes, labiausiai del oro
Labai geros sios sventes, labiausiai del oro
musu menuo... ir jau net astuntas.
Siandien pamenu tik Jomantes gimtadieni... sveikinimai Jomantei
Taip pat sveikinimai ir kitiems vaikuciams. Kokie jau jie dideli
Siandien pamenu tik Jomantes gimtadieni... sveikinimai Jomantei
Taip pat sveikinimai ir kitiems vaikuciams. Kokie jau jie dideli
sveikos.
ačiū, Barikada
Aš tai jau nepamenu tų gimtadienių, tad siunčiam visiems gegužiukams po
Kaip mokinukams sekasi? Jomantei labai gerai. net nesitikėjau, kad taip bus. nenenori mokintis žalčiukas, bet galvą gerą turi, greit įsimena va tik iš rašybos kartais P raidelę gauna, nes tai taškelį pamiršta padėt, ar paskutinę raidę parašyt
ačiū, Barikada
Aš tai jau nepamenu tų gimtadienių, tad siunčiam visiems gegužiukams po
Kaip mokinukams sekasi? Jomantei labai gerai. net nesitikėjau, kad taip bus. nenenori mokintis žalčiukas, bet galvą gerą turi, greit įsimena va tik iš rašybos kartais P raidelę gauna, nes tai taškelį pamiršta padėt, ar paskutinę raidę parašyt
Sveikos visos
Auginom auginom visos kartu ir išsibarstėm.... jei būtų norinčių galėčiau FB sukurti uždarą grupę. Ten pabendrautume ir foto sukeltume
Auginom auginom visos kartu ir išsibarstėm.... jei būtų norinčių galėčiau FB sukurti uždarą grupę. Ten pabendrautume ir foto sukeltume
QUOTE(Astuliukas @ 2014 11 27, 15:00)
Sveikos visos
but idomu