QUOTE(Linciukinas @ 2012 04 12, 08:13)
Man juokinga ir slykstu skaityti...zmones lengvatikiai, reklamu aukos... Visu pirma zyniasklaida visame pasaulyje papirkta... raso tai kas farmacininkams naudinga, o ne priesingai.. keista jog tokius pavienius atvejus jie paraso, kada neskiepyti vaikai susirgo keli is 3 milijonu...oj koks siaubas visi imkim ir drebekim... O kodel kas menesi, kas metus neraso liudnas istorijas apie skiepu suzalotus kudykius, vaikus, suaugusius ir senelius, kodel tokiu straipsniu nera nei vieno???
Papasakosiu viena pvz ne i tema: mano mociute sujuokino, sako vaikeli siais laikais jaunimas pasileides, seksas ankstyvame amziuje, nestumai nesulauskus pilnametystes ir tt... musu laikais taip nebuvo. Poto sako jokiu katastrofu ne buvo kaip kas lektuvai nukrenta ir tt. Galiu nesumirksejus pasakyti jog mociutes laikais visos nelaimes buvo slepiamos... paleistuvystes lygis buvo lygiai tokie patys,niekas nesikeicia... turiu nemaza pvz ... paprasciausiai zmones gyvendavo laukuose, vienkiemiuose niekas nesigirdavo. Taip ir su skiepais, ju daroma zala, mirtys.... Juokingiausia jog niekas neraso, kad kudykiai, vaikai ir visi kiti mirsta nuo ju daugiau nei nuo neskiepitu asmenu. Keisciausia tai, kad mano seneliai sveikesni sulauke virs 80 metu nei mes neturedami nei 30 metu. Turiu nemazai pazystamu kurie yra uz skiepus ir vaikai pastovus ligoniai, ir man pasake jog nesiliaus skiepija...vaikais ne tik vemia, triedzia, snargliuojasi ..bet nustoja auge..tiesiog dziusta... jie nesieja su skiepo pasekmem,o tie kurie neskiepija atsiperka lengva forma slogyte ir dar niekuom nesirge.Vieno zmogaus zodziai istrige jog kada nors tauta gailesis del to, kad skiepijosi!Idomiausia jog zmones aklai tiki, dauguma net nesidomi. As kol savo vaiko neturejau nelabai domejausi, buvo padaryta klaidu, taciau kaip mazoji atsirado pradejau viskuom dometis....ne pigiais straisniais kuriuos raso papirkti asmenys, o anglu, rusu kalba parasytais... Viena vakara skaiciau baisias istorijas, kada tevai asaras lieja, siaubingos nuotraukos... vaikai issipute kaip balionai nuo hepatito b isjekcijos... o kur kiti skiepai...vaikai apake,paralyzuoti... o juk yla is maiso nevisada islenda laiku, tai laiko klausimas. Turiu broli ligoniu ligonis, gimineje tokiu ligu nera...
Manau zmones ne bukite robotais, daug kur forumuose apsimeteliai raso apie skiepu geruma... Kaip sake koks imunitetas jei zmogsudzio deda, ant abortuotu kudykio audiniu auginta, gyvuliu, pauksciu audiniai, tai keicia zmogaus genetika, zmogus tampa kiaule, pauksciu.. imlus visoms ligoms...