Įkraunama...
Įkraunama...

Vakcinos

Net tavo išgirtas ULAC skelbia apie tai kad asmuo gali nesirgti, bet nešioti sukėlėją ir užkrėsti neskiepytus. Taip pat informuoja, kad skiepytas asmuo nebūtinai bus apsaugotas nuo susirgimo, bet tikrai sirgs lengvai arba net slapta forma.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 27, 11:27)
Net tavo išgirtas ULAC skelbia apie tai kad asmuo gali nesirgti, bet nešioti sukėlėją ir užkrėsti neskiepytus. Taip pat informuoja, kad skiepytas asmuo nebūtinai bus apsaugotas nuo susirgimo, bet tikrai sirgs lengvai arba net slapta forma.

Įdėk šitos citatos originalų konkretų straipsnį.
Atsakyti
http://lzinios.lt/lz...s-pelnas/146392
Man tai Usonis grynas melagis.Kaip ir vienoje laidoje bėgo nuo kamerų tolyn dėl skiepų,nes per daug nepatogūs klausimai.O jo pasakymas "vakcina kaip ramunėlių arbata",dar kartą pasako,kad jis melagis,iš viso jis net nevertas jokios diskusijos,jo kvaili pasisakymai supranti kas jis per žmogus ir ko jis siekia,savo tas knygeles kišdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 27, 13:21)
Na kaip aš tau pateiksiu? Per teliką transliuojamus intervių įrašinėsiu? Neturi argumentų paneigti to fakto, tai ir nesikabinėk.

Ne aš turiu paneigti tavo kliedesiuką, o tu turi pateikti jo pagrįstumą, jei jis tokį išvis turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 27, 13:33)
Man tai Usonis grynas melagis.Kaip ir vienoje laidoje bėgo nuo kamerų tolyn dėl skiepų,nes per daug nepatogūs klausimai.O jo pasakymas "vakcina kaip ramunėlių arbata",dar kartą pasako,kad jis melagis,iš viso jis net nevertas jokios diskusijos,jo kvaili pasisakymai supranti kas jis per žmogus ir ko jis siekia,savo tas knygeles kišdamas biggrin.gif

Vargšų homeopatų propaganda, užsiundžiusi Janutienę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 27, 12:51)
Na bet juk anot skiepų šalininkų, Usonis niekada nemeluoja. O vat tu man įrodyk, kad yra ne taip, įrodyk, kad skiepyti asmenys tikrai nesuserga, kad skiepų apsauga yra 100 proc. Na nėra taip.

Kad skiepyti vaikai tikrai gali susirgti, tai tiesa. Draugė prieš pora metų paskiepijo savo dvynukus nuo vėjaraupių, mokama vakcina. Nepraėjus nei metams po skiepų, abudu vaikai susirgo vėjaraupiais. Vienas persirgo lengviau, o kitas gana sunkiai. Tuo tarpu mano, nuo vėjaraupių neskiepytas, vaikas, besimokydamas toje pačioje klasėje su draugės berniukais, neužsikrėtė.
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2015 11 27, 14:51)
Kad skiepyti vaikai tikrai gali susirgti, tai tiesa. Draugė prieš pora metų paskiepijo savo dvynukus nuo vėjaraupių, mokama vakcina. Nepraėjus nei metams po skiepų, abudu vaikai susirgo vėjaraupiais. Vienas persirgo lengviau, o kitas gana sunkiai. Tuo tarpu mano, nuo vėjaraupių neskiepytas, vaikas, besimokydamas toje pačioje klasėje su draugės berniukais, neužsikrėtė.

Kokio amžiaus skiepijo? Vyresniems vaikams nuo 10 mėnesių reikalingos dvi vakcinacijos, kad susiformuotų patvarus imunitetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 27 lapkričio 2015 - 15:16
QUOTE(kackac @ 2015 11 27, 15:05)
Kokio amžiaus skiepijo? Vyresniems vaikams nuo 10 mėnesio reikalingos dvi vakcinacijos, kad susiformuotų patvarus imunitetas.

Skiepijo beveik septynmečius. Pilnai, kiek ten tų kartų reikėjo, tiek ir vakcinavo. Tikrai nesitikėjo, kad vaikai susirgs. Na, bet susirgo.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2015 11 27, 15:15)
Prisiminiau dar, kad mano vyras maždaug prieš 13 metų skiepijosi nuo gripo. Vyko tuomet agitacijos skiepytis nuo gripo. Na, ir susigundė. O po to labai sunkiai gripu persirgo. Nuo to karto daugiau jokiais skiepais nebesiskiepija. O kad dauguma suaugusiųjų nesirevakcinuoja, tai faktas.

Apie gripo vakcinas jau rašiau kiek anksčiau. Ten yra tam tikrų specifinių niuansų. Nežiūrint to, šiemet žmonės jau reiškia nepasitenkinimą, kad baigėsi nemokamų gripo vakcinų atsargos. Poreikis šiemet gerokai viršijo lūkesčius.
Atsakyti
Po internetą tikrai nesikapstysiu, ir citatų tau nerankiosiu. Jei tau taip įdomu ir to dar nežinojai, tai susirask pati biggrin.gif
Beje, manau žinai, kad difterijos vakcina apsaugo ne nuo difterijos lazdelių , o nuo jų išskiriamo toksino.

Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 27, 15:19)
Poreikis šiemet gerokai viršijo lūkesčius.

Žurnalistai pranešė, o jūs ir tikit. Čia tam, kad visi, kurie abejojo, bėgtų skiepytis, mat visada suveikia bandos efektas.

Mano įmonėje nemokamai skiepijo nuo gripo. Kolektyve ne vienas šimtas žmonių, bet skiepijosi vos 6 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 27, 15:21)
Po internetą tikrai nesikapstysiu, ir citatų tau nerankiosiu. Jei tau taip įdomu ir to dar nežinojai, tai susirask pati biggrin.gif
Beje, manau žinai, kad difterijos vakcina apsaugo ne nuo difterijos lazdelių , o nuo jų išskiriamo toksino.

Tuomet, būk maloni, neskleisk čia dezinformacijos ir temą tuo klausimu uždarome, nes tavo kliedesius patvirtinačios informacijos, tiesiog, nėra 4u.gif
Gal ir visą paskaitėlę čia mums pravestum, tamsta mokytoja bigsmile.gif Tik be filosofijų, prašau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2015 11 27, 15:24)
Žurnalistai pranešė, o jūs ir tikit. Čia tam, kad visi, kurie abejojo, bėgtų skiepytis, mat visada suveikia bandos efektas.

Vėl baubai po lovom bunda? biggrin.gif
Atsakyti