Įkraunama...
Įkraunama...

Vakcinos

Bevarde, trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių doh.gif Juk jau seniai paneigtas vakcinų ir autizmo ryšys.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2015 11 24, 14:42)
Bevarde, trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių  doh.gif  Juk jau seniai paneigtas vakcinų ir autizmo ryšys.

Aš čia tik pavyzdį pasakiau. Tai nereiškia, kad tikiu tokia teorija. Bet šiaip jei jau paneigtas, tai kodėl teismuose šis ryšys buvo pripažintas keliais atvejais.

MMR skiepo atsisakiau ne dėl autizmo baimės.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 24, 14:54)
MMR skiepo atsisakiau ne dėl autizmo baimės.

Kaip kiaulė visur ras purvo, taip vakcinofobas visada ras priežasčių dėl ko neskiepyt biggrin.gif Keletą tų "rimtų priežasčių" jau skaitėme lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors tau tai ir neatrodo rimta priežastis, bet dėl stiprios alergijos kiaušinio baltymui, vaikų tikrai neskiepysiu, jau geriau baudą sumokėsiu. Nors vis dažniau pasirodo straipsniai, kad alergiški kiaušinio baltymui vaikai gali ir turi būti skiepijami MMR, išimtis- anaflaksinis šokas (nebloga išimtis, kuriai atsitikus vargu ar aplamai bus ką skiepyti).
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 24, 15:17)
Nors tau tai ir neatrodo rimta priežastis, bet dėl stiprios alergijos kiaušinio baltymui, vaikų tikrai neskiepysiu, jau geriau baudą sumokėsiu. Nors vis dažniau pasirodo straipsniai, kad alergiški kiaušinio baltymui vaikai gali ir turi būti skiepijami MMR, išimtis- anaflaksinis šokas (nebloga išimtis, kuriai atsitikus vargu ar aplamai bus ką skiepyti).

Buvo kada anafilaksinis? Juk sakei, jau skiepijai vaiką Tavegylio fone ir viskas praėjo sėkmingai. Ar su kažkuria kita maišau? g.gif
Atsakyti
Tavegyl fone skiepijo Infanrix IPV + Hib vakcina.

Anaflaksinis buvo, bet ne nuo kiaušinio. Nuo Raniberl tabletės.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 24, 15:30)
Tavegyl fone skiepijo Infanrix IPV + Hib vakcina.

Anaflaksinis buvo, bet ne nuo kiaušinio. Nuo Raniberl tabletės.

Kiaušinio baltymo suvalgymas sukėlė anafilaktoidinę reakciją? Sutriko kvėpavimas, atsirado masyvus dilgėlinis bėrimas, krito temperatūra? Vaikas buvo šoko būsenos?

O čia kam buvo anafilaksija nuo Raniberl? Vaikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 24 lapkričio 2015 - 15:43
Ne, mano katinui anaflaksinis buvo. Skaityti nemoki?

Kalbam apie vaikus, tai vadinasi vaikui buvo anaflaksinis. Dar kartą rašau, kad ne nuo kiaušinio, o nuo Raniberl tabletes. Kiaušinio mano vaikai negauna, nes jau vien kraujo tyrimai rodo stiprią alergiją šiam produktui, o aš ne durna eksperimentuot ir stebėt, bus anaflaksija ar ne, tuo labiau, kai žinau kas tai yra.
Ūmus dilgėlinis bėrimas apimantis visą kūną, jį lydintis odos skausmas ir niežulys vienu metu, nes dilgėlinis bėrimas ne tik plečiasi, bet susilieja į vieną ištįsinį odos pakilimą. Apsunkintas kvėpavimas, tiksliau dusulys, pakilęs pulsas, net matomas plika akimi. Temperatūros nebuvo kada jau matuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 24 lapkričio 2015 - 16:03
QUOTE(bevardė @ 2015 11 24, 16:02)
Ne, mano katinui anaflaksinis buvo. Skaityti nemoki?
Kalbam apie vaikus, tai vadinasi vaikui buvo anaflaksinis. Dar kartą rašau, kad ne nuo kiaušinio, o nuo Raniberl tabletes. Kiaušinio mano vaikai negauna, nes jau vien kraujo tyrimai rodo stiprią alergiją šiam produktui, o aš ne durna eksperimentuot ir stebėt, bus anaflaksija ar ne, tuo labiau, kai žinau kas tai yra.
Ūmus dilgėlinis bėrimas apimantis visą kūną, jį lydintis odos skausmas ir niežulys vienu metu, nes dilgėlinis bėrimas ne tik plečiasi, bet susilieja į vieną ištįsinį odos pakilimą. Apsunkintas kvėpavimas, tiksliau dusulys, pakilęs pulsas, net matomas plika akimi. Temperatūros nebuvo kada jau matuot.

Raniberl, beje, vaikams iki 16 metų nerekomenduojamas. Nebent, kalbi apie tokio amžiaus vaiką.

Sąlyginė kontraindikacija MMR - tik jei per os vartotas baltymas sukėlė anafilaktoidines arba kitas sunkias greitai išsivysčiusias reakcijas. Kitu atveju skiepyti galima, žinoma su padidintomis atsargumo priemonėmis. Bet kuriuo atveju - eksperimentuoji, kaip pati sakai. Tik spėk, kuris tavo pasirinkimas bus teisingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 24, 16:15)
Raniberl, beje, vaikams iki 16 metų nerekomenduojamas. Nebent, kalbi apie tokio amžiaus vaiką.

Kalbu apie gastrologo rekomenduotą vaistą paaugliui bet dar ne 16 m., vietoj omeprozolio.

QUOTE(kackac @ 2015 11 24, 16:15)
Sąlyginė kontraindikacija MMR - tik jei per os vartotas baltymas sukėlė anafilaktoidines arba kitas sunkias greitai išsivysčiusias reakcijas. Kitu atveju skiepyti galima, žinoma su padidintomis atsargumo priemonėmis. Bet kuriuo atveju - eksperimentuoji, kaip pati sakai. Tik spėk, kuris tavo pasirinkimas bus teisingas. 4u.gif

Spėju, kad numirti mano vaikui nuo kiualytės, raudoniukės ar tymų tikimybė mažesnė nei patyrus anaflaksinį šoką. Jei kraujo tyrimas rodo stiprią alergiją, vadinasi labai didelė tikimybė, kad alergenas, o tai yra vakcina sukels anaflaksinį šoką, ypatingai kai vauiko organizmas taip audringai jau buvo sureagavęs į alergeną (nors ir ne kiaušinų). Tiesa, ta raniberl tabletė buvo ne pirmą kartą gauta.

Anafilaksinis šokas – tai ūmi, gyvybei pavojinga sisteminė organizmo reakcija į pakartotinai patekusį alergeną (t. y. organizmas jau būna įjautrintas tam alergenui). Mano vaikas įjautrintas kiaušiniui, man siūlai rizikuot? Ačiū, susilaikysiu, geriau rizikuosiu jo neskiepydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 24 lapkričio 2015 - 16:25
QUOTE(bevardė @ 2015 11 24, 16:22)
Spėju, kad numirti mano vaikui nuo kiualytės, raudoniukės ar tymų tikimybė mažesnė nei patyrus anaflaksinį šoką. Jei kraujo tyrimas rodo stiprią alergiją, vadinasi labai didelė tikimybė, kad alergenas, o tai yra vakcina sukels anaflaksinį šoką, ypatingai kai vauiko organizmas taip audringai jau buvo sureagavęs į alergeną (nors ir ne kiaušinų). Tiesa, ta raniberl tabletė buvo ne pirmą kartą gauta.

Anafilaksinis šokas – tai ūmi, gyvybei pavojinga sisteminė organizmo reakcija į pakartotinai patekusį alergeną (t. y. organizmas jau būna įjautrintas tam alergenui). Mano vaikas įjautrintas kiaušiniui, man siūlai rizikuot? Ačiū, susilaikysiu, geriau rizikuosiu jo neskiepydama.

Kiek žinai atvejų, kai vaikai po skiepo numirė dėl anafilaksijos? bigsmile.gif Aaa, taip, duomenys juk paslėpti po devyniais užraktais cool.gif Kalbėk su alergologais, o ne šiurpinkis nuo kiekvienos pagautos informacijos ir jos prisitaikymo sau ar savo vaikams. Taip ir iki psichiatrinės netoli. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir pačios anaflaksinės reakcijos savo vaikams nebenoriu. O nuo jos medikai neapsaugos, nebent jai įvykus puls gelbėti pumpuodami hormonus. Ačiū, bet gal kokią adrenalino dozę susileiskite pati sau, nes matau, kad tamstai jo trūksta.
Atsakyti