QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 09:15)
"Nu neskiepija- neskiepija...jiem blogiau."
Čia išmanančio kalambūras?
kodel gi ne?
i jusu izeidinejimus apskritai tik izeidinejimais ir norisi atsakyt...nelabai yra erdves konstruktyviai diskusijai
As neatsizaviu dange, kuri taip nepavargdama informuoja, konsultuoja ir diskutuoja skiepu klausimais jau turbut desimt metu....ir svarbiausia,- islaiko saltus nervus
QUOTE(Lybera @ 2015 11 19, 14:31)
Mano argumentai kodėl aš pykstu ant tėvų, kurie sąmoningai atsisako skiepyti vaikų:
A.Neskiepytas vaikas gali vėjaraupiais užkrėsti nėščią moterį.
B.Neskiepyti vaikai kaip kokie "parazitai" auga skiepytų vaikų sąskaita ir man dėl to labai pikta.
A. taip, gali ir vejaraupiais ir raudonuke, ir kitom ligom, bet teoriskai ta busima mama turetu buti vakcinuota ir revakcinuota.
B. As su jumis sutinku (nors tokie zodziai is mediku lupu yra ne kas kita kaip zmoniu kirsinimas, o ne motyvavimas vakcinuoti) bet jei esu isitikinusi kad mano vaikui vakcina kenkia, tai del visuomenes geroves visvien nekishiu jo 'po traukiniu'
Antra vertus, jus, matyt, jauciates kad skiepydama vaika darot paslauga visuomenei, ne savo vaikui, jei pykstat del tu neskiepytuju
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 19, 16:36)
ir lyskit po lapais jūs, liepdama visų medikų klausyti
Šiuolaikiniai žmonės mąsto patys, ne viduramžiai čia jums
QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 17:18)
Kada čia tokia haliucinacija aplankė?
Mąsto, t.y. vėl į viduramžius grįžta ir dviratį išradinėja? Prieš produktyviai mąstant bent jau dalyko abėcėlę reiktų išmanyti
o va cia jau idomi diskusija, gaila, bus uzmusta izeidinejimu
siais interneto laikais man gaila ir mediku, ir pacientu,- mediku- kad pilna visaziniu kurie daug geriau zino kaip gydytis, o pacientu, kad jie labai daznai pasiklysta tam internete ...
O kad pats zmogus diagnozuoja sau liga ir veliau gerai ja pazysta susirinkdamas visa informacija, tai tik sveikintina,- zmogus save (ar artima) geriau pazysta, nei medikas daznai matydamas ji pirma karta vos keliasdesimt minuciu...as savo tevukui irgi diagnozavau pirma pries medikus (nelabai tipiska parkinsono liga). Blogiau kai nera noro pasinaudoti mediku sukaupta praktine patirtimi...