Įkraunama...
Įkraunama...

Vakcinos

QUOTE(bevardė @ 2015 11 19, 08:30)
Aha, ypač kai įvykis prasideda praėjus kelioms valandoms po skiepo. Dange, manau jau kas kas, bet Jūs tikrai puikiai žinot, kad yra tų neigiamų pasekmių po skiepų, kad tikrai yra vaikų ir Lietuvoje, kuriems pasireiškia vakcinos informaciniame lapelyje išvardinti net ir labai reti šalutiniai poveikiai, ir kad jų tikrai medikai neregistruoja teigdami, kad jau kas kas bet vakcina su tuo nesusijusiu, bet palaimindami skiepų sustabdymą tokiam vaikui, ale dėl visa ko. Nes iki šiol skiepai nebuvo privalomi. Bet ar įsigaliojus naujam istatymui jie tokiems vaikams skiepus sustabdys?

Sustabdo, greičiau, dėl isterikuojančių hiperbolizuotų supertėvelių, kad ramiau miegotų ir neurozėm neapsirgtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 08:41)
Sustabdo, greičiau, dėl isterikuojančių hiperbolizuotų supertėvelių, kad ramiau miegotų ir neurozėm neapsirgtų 4u.gif

Kreipiausi ne į Jus, o į Dange, taip kad būkit maloni ir neatsakinėkit už kitą. Kai man reikės Jūsų nuomonės, kreipsiuosi į jus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 19, 08:43)
Kreipiausi ne į Jus, o į Dange, taip kad būkit maloni ir neatsakinėkit už kitą. Kai man reikės Jūsų nuomonės, kreipsiuosi į jus.

Mano atsakymas nedraudžia sulaukti ir dange atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Kai man reikės Jūsų atsakymo, jūsų ir paklausiu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 11 19, 08:53)
Kai man reikės Jūsų atsakymo, jūsų ir paklausiu.

Forumas viešas. Personaliniams klausimams ir atsakymams - a.ž.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 07:41)

man baisiai idomu kodel jus draskotes del to, jog kazkas savo vaiku neskiepija g.gif Nu neskiepija- neskiepija...jiem blogiau. Toks jausmas kad jums tiesiog demesio truksta arba nesijauciat tirta del savo apsisprendimo skiepyt ir bandot isprovokuoti kazkokius itin patikimus con argumentus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 11 19, 09:12)
man baisiai idomu kodel jus draskotes del to, jog kazkas savo vaiku neskiepija g.gif  Nu neskiepija- neskiepija...jiem blogiau. Toks jausmas kad jums tiesiog demesio truksta arba nesijauciat tirta del savo apsisprendimo skiepyt ir bandot isprovokuoti kazkokius itin patikimus con argumentus rolleyes.gif

Jei nors gramytį išmanytumėt imunologiją, tokio posto neparašytumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 19 lapkričio 2015 - 09:21
QUOTE(bevardė @ 2015 11 19, 09:30)
Aha, ypač kai įvykis prasideda praėjus kelioms valandoms po skiepo. Dange, manau jau kas kas, bet Jūs tikrai puikiai žinot, kad yra tų neigiamų pasekmių po skiepų, kad tikrai yra vaikų ir Lietuvoje, kuriems pasireiškia vakcinos informaciniame lapelyje išvardinti net ir labai reti šalutiniai poveikiai, ir kad jų tikrai medikai neregistruoja teigdami, kad jau kas kas bet vakcina su tuo nesusijusiu, bet palaimindami skiepų sustabdymą tokiam vaikui, ale dėl visa ko. Nes iki šiol skiepai nebuvo privalomi. Bet ar įsigaliojus naujam istatymui jie tokiems vaikams skiepus sustabdys?

Ar gali vakcina turėti šalutinių poveikių? Žinoma, gali. Tokių, kurie pasireiškia praėjus minutėms ar kelioms valandoms po skiepo taip pat yra- ūmios, audringos ir pakankamai grėsmingos reakcijos paprastai nėra diskusijų objektas ir aš sunkiai įsivaizduoju šeimos gydytoją, kuris tęs vakcinavimą pvz po anafilaksijos- jei ne dėl paciento, tai bent jau dėl savo paties saugumo. Apie registraciją jau kalbėjom: šalutines reakcijas be problemų galit registruoti patys, jei jūsų ir gydytojo nuomonės nesutampa mirksiukas.gif Bet labai dažnai "po to" ir "nuo to" sulpakama į vieną krūvą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 10:21)
Jei nors gramytį išmanytumėt imunologiją, tokio posto neparašytumėt 4u.gif

Jei kalbam konkrečiai apie uups- tai išmano bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2015 11 19, 09:57)
Jei kalbam konkrečiai apie uups- tai išmano  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

"Nu neskiepija- neskiepija...jiem blogiau." blink.gif Čia išmanančio kalambūras? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o toks klausimas, jei alergologė parašė, kad rekomenduoja neskiepyti mano mažylės dėl reakcijų. kažin dabar kai įstatymas įsigaliojo, ar reikia man vėl išsiimti pažyma, iš alergologo, ar galios ta senesnioji g.gif gydytojos vaiko dar neklausiau, kaip reikia padaryti, kad ir jai būtų gerai ir mums nepakenktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 19, 08:24)
Eilinės tamsuoliškos klejonės savo susikurtuose mituose 4u.gif

A6 beveliju sėdėti savo "tamsoje", nei b8ti su perskiepytu proteliu kaip kai kas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 lapkričio 2015 - 14:41
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 19, 14:41)
A6 beveliju sėdėti savo "tamsoje", nei b8ti su perskiepytu proteliu kaip kai kas biggrin.gif  mirksiukas.gif

Geriausia antireklama vakcinofobams - tokio plauko žinutės thumbup.gif
Atsakyti