QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 14:58)
Kaip nebūna popierinių etikečių???
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.
Kaip atrodo VS prekių originalai
Ši nuoroda toliau bus pildoma naujai gautų prekių nuotraukomis, taip pat, jei pageidausite-įdėsiu kaip turi atrodyti VS siuntinuko įpakavimas, orderis. Jei tarpininkės šiuo dalykus turės-vadinasi jūs nusipirkote originalą
Idėkite ir po metu panešiotų trusikų nuotrauką, juk prabangos firma minėjote yra VS, įdomu kaip nešiosis. Nes pas mane matote tai tik paprasti apatiniai iš VS, prabagos juose aš nematau.
QUOTE(Lavista11 @ 2012 04 02, 15:00)
Gal kas turit ar bent matete kaip jie realiai atrodo ?
Jūsų įdėtos nuotraukos yra naujienos, nemanau kad LT kas nors juos jau bus gavę.
Vienas tik pastebėjomas.
Aš asmeniškai jau bijausi pirkti margus maudomus iš VS nes paskutiniai trys iš keturių čiupinėtų asmeniškai buvo žymiai ryškesni nei orginalas, na kaip čia išsireiškus - tokios ryšios ružavos paugliškos spalvos.
Keli lapai atgal buvau idejusi pavizdi del spalvu.
Gaila sio nerandu realios foto, bet gautojo spalvos buvo ryskiai ruzava, salotine, zydra. Nei is tolo nepanasios i sias prigesintas spalvas.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 02, 15:07)
visi vs maudymosi kostiumėliai bei apatiniai, atitinka katalogines nuotraukas, jei turit tokią figūrą kaip modeliai. Nes jei ne, faktas, kad atrodys prasčiau.
O kaip butu gerai, kad nusipirke maudoma, kartu gautume ir pukios figuros koplekta
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 15:08)
Man vis tik kilo klausimas beskaitant 11 puslapių, tad prašau atsakymo visų, kurios pasisako už siuntimąsi per tarpininkes:
Jūs teigėte, kad tarpininkės perka tiesiogiai iš VS ir pasiskaičiavus labiau apsimoka pirkti iš jų, nei pačiai/pačioms siųsti (nes tą minėjote ir ne kartą), o dabar jau rašote, kad tarpininkės perka iš išparduotuvių (MJRsales) ir ebay? Tai kaip čia iš tikrųjų yra?
O koks Jums skirtumas? Kas, kur, kaip, ka ir uz kiek perka?