Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Lukaja @ 2012 04 02, 12:50)

Su 88 cm per klubus XS ar S geriau? Ir dar renkuosi is tokio.

Kelnaites imkite XS mirksiukas.gif
Atsakyti
Lukaja, kelnaites imciau XS, o virsu 34C, bet mano nuomone su C krutine tikrai nereikia tokio push-up, nes atrodys maziausiai vulgariai (bet cia aisku tik mano nuomone, kiekvieno skonis skirtingas) smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif ta pati ir as pagalvojau apie push-up,kad bus visko jau per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2012 04 02, 12:50)
Ar Bombshell nebus per daug iskelta viskas?

Bombshel prides viena dydi - man pvz su didesne krutine negrazu jis. Pati matavausi bombshel maudomuka, vyras aikciojo, bet realiai pamascius ir ivertinus vaizdas netenkino. Kazkaip krutine gavosi labai i sonus ismesta, didziule - man jau negrazu, uztenka ir C dydzio, o cia jau D+ atrode.

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 12:58)
Shopinga,

Gal galima paklausti kurioje JAV valstijoje gyvenate?  smile.gif

O ka? Neuprantu kuo susijes klausimas su VS g.gif
Atsakyti
Mergytes reikia jusu pagalbos, noriu uzsisakyti, ir nezinau koki ax.gif . Domina sio modeliuko maudymukai, ar jis kaip suprantu su kokiu "push up", ar labai plonu kokiu idetu "perlonu"? Mano dydis 75B, noriu, kad biski tik padidintu, pakeltu blush2.gif . Gal kuri turite, ir galite pakomentuoti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 21:24)
jau radau - ne visi akli mato  lotuliukas.gif ne ten ieskojau  ax.gif
O idomu su mano duomenimis sio maudymuko pakaktu M abieju daliu? ypac aktualu del kelnaiciu, nes jos be raisteliu, tai idomu?

Virsaus M tikrai pakaks, o del apacios ir nzn, siaip is bedos jei bus mazoka, lengvai pataisoma pas siuveja, jei tik juosteles reikia persiuti.
Beje siulyciau orientuotis i savo nesiojamu kelnaiciu dydi, jei jos M, tai ir imkite M. Nes kelnaites bent jua man VS atitinko visos g.gif

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 12:41)
Apie VS mes vis dar aiškinimosi procese, kaip matome, daug kas aiškėja (kas buvo nuslėpta nuo perkančiųjų merginų), gautus rezultatus apibendrinsime ir pateiksime. Nereikalingų klausimų neužduodu, tai yra proceso dalis. Kas atidžiai seks šią VS temą, pamatys ax.gif

Ir ka man tai primena? g.gif

Siaip tai suprantu, galima susireiksminti, bet pradeti apie save kalbeti daugiskaita??? Tai jau tikrai kvepia psichologine patologija. unsure.gif

Patikekite skaiciavau ir as ne karta ir ne du - uzsisakyti ne per tarpininkes apsimoka tada, kai vyksta akcijos su kodais, kuriu netaiko tarpininkes, visais kitais atvejais, nesuprantu kam tas vargas paciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 01, 21:05)
Bet ant kelnaiciu nebuna jokiu popieriniu etikeciu. Ar jus turite omeny ta lipduka su kodu priklijuota ant maiselio?

Kaip nebūna popierinių etikečių??? blink.gif
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.

Kaip atrodo VS prekių originalai

Ši nuoroda toliau bus pildoma naujai gautų prekių nuotraukomis, taip pat, jei pageidausite-įdėsiu kaip turi atrodyti VS siuntinuko įpakavimas, orderis. Jei tarpininkės šiuo dalykus turės-vadinasi jūs nusipirkote originalą smile.gif

Atsakyti
4u.gif
Gal kas turit ar bent matete kaip jie realiai atrodo ?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavista11: 02 balandžio 2012 - 15:02
visi vs maudymosi kostiumėliai bei apatiniai, atitinka katalogines nuotraukas, jei turit tokią figūrą kaip modeliai. Nes jei ne, faktas, kad atrodys prasčiau.
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 14:58)
Kaip nebūna popierinių etikečių???  blink.gif
Kad nevadintumėte manęs "nesveiko proto" siunčiu visoms nuorodą, pasižiūrėti kaip yra iš tikrųjų.

Ši nuoroda toliau bus pildoma naujai gautų prekių nuotraukomis, taip pat, jei pageidausite-įdėsiu kaip turi atrodyti VS siuntinuko įpakavimas, orderis. Jei tarpininkės šiuo dalykus turės-vadinasi jūs nusipirkote originalą  smile.gif 

Ir ka? visi zinom, kaip atrodo tiesiai is VS gauti ipakavimai, turiu namie kelis, gal nufotkinti ir parodyti?
Jus pati matyt nesenai interneta tik gavot biggrin.gif:D:D

Papildyta:
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 15:08)
Man vis tik kilo klausimas beskaitant 11 puslapių, tad prašau atsakymo visų, kurios pasisako už siuntimąsi per tarpininkes:

Jūs teigėte, kad tarpininkės perka tiesiogiai iš VS ir pasiskaičiavus labiau apsimoka pirkti iš jų, nei pačiai/pačioms siųsti (nes tą minėjote ir ne kartą), o dabar jau rašote, kad tarpininkės perka iš išparduotuvių (MJRsales) ir ebay? Tai kaip čia iš tikrųjų yra?

Tarpininkes perka is kur norit, is n puslapiu. Jau daug kartu buvo parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2012 04 02, 16:11)
Tarpininkes perka is kur norit, is n puslapiu. Jau daug kartu buvo parasyta.

Tai kaip jos perka VS produkcija iš bet kur, jei VS produkcija prekiauti lizenciją turi tik kompanijos Limited Brands padaliniai, vienas iš jų:Victoria Secret (parduotuvės) ir jos online parduotuvė. Man peršasi viena išvada-kitur pirktos prekės neaišku ar VS originalai.

Tarp kitko, Limited Brands šiuo metu priklauso : Victoria’s Secret, Victoria’s Secret PINK, Bath and Body Works, La Senza and Henri Bendel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 02 balandžio 2012 - 15:27
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 14:58)
Kaip nebūna popierinių etikečių???  blink.gif

Ši nuoroda toliau bus pildoma naujai gautų prekių nuotraukomis, taip pat, jei pageidausite-įdėsiu kaip turi atrodyti VS siuntinuko įpakavimas, orderis. Jei tarpininkės šiuo dalykus turės-vadinasi jūs nusipirkote originalą  smile.gif  

thumbup.gif Idėkite ir po metu panešiotų trusikų nuotrauką, juk prabangos firma minėjote yra VS, įdomu kaip nešiosis. Nes pas mane matote tai tik paprasti apatiniai iš VS, prabagos juose aš nematau. g.gif

QUOTE(Lavista11 @ 2012 04 02, 15:00)
4u.gif  
Gal kas turit ar bent matete kaip jie realiai atrodo ?

Jūsų įdėtos nuotraukos yra naujienos, nemanau kad LT kas nors juos jau bus gavę.
Vienas tik pastebėjomas.
Aš asmeniškai jau bijausi pirkti margus maudomus iš VS nes paskutiniai trys iš keturių čiupinėtų asmeniškai buvo žymiai ryškesni nei orginalas, na kaip čia išsireiškus - tokios ryšios ružavos paugliškos spalvos.

Keli lapai atgal buvau idejusi pavizdi del spalvu.
Gaila sio nerandu realios foto, bet gautojo spalvos buvo ryskiai ruzava, salotine, zydra. Nei is tolo nepanasios i sias prigesintas spalvas. biggrin.gif
user posted image
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 02, 15:07)
visi vs maudymosi kostiumėliai bei apatiniai, atitinka katalogines nuotraukas, jei turit tokią figūrą kaip modeliai. Nes jei ne, faktas, kad atrodys prasčiau.

O kaip butu gerai, kad nusipirke maudoma, kartu gautume ir pukios figuros koplekta lotuliukas.gif

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 02, 15:08)
Man vis tik kilo klausimas beskaitant 11 puslapių, tad prašau atsakymo visų, kurios pasisako už siuntimąsi per tarpininkes:

Jūs teigėte, kad tarpininkės perka tiesiogiai iš VS ir pasiskaičiavus labiau apsimoka pirkti iš jų, nei pačiai/pačioms siųsti (nes tą minėjote ir ne kartą), o dabar jau rašote, kad tarpininkės perka iš išparduotuvių (MJRsales) ir ebay? Tai kaip čia iš tikrųjų yra?

O koks Jums skirtumas? Kas, kur, kaip, ka ir uz kiek perka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocia: 02 balandžio 2012 - 15:37