QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 20:37)
Tai jei jau taip zinot, kad kazkuri neoriginalus pardavineja, tai ko nerasot aiskaii ir vardais. Ar cia visos tokiso blogietes pagal jus?
Nes vienur paminejot, kad va tarpininkes turetu ir cekius ir invoice'us, o dabar nieko neduoda. Tai jos viska ir turi, bet jei uzsakymas 5 merginoms, tai neperples to invoice'o ar cekio i 5 dalis, o ir gal ne visos nori savo informacija viesint (t.y. tai, kas parasyta tenai, adresai, telefonai ir tt). O i siuntinius deda be etikeciu ir be visokiu invoice'u butent del to, kad butu nekomercine siunta.
Tikrai nereikia i krastutinumus pult ir prabangos prekes rinktis, jei nera eilines kokybiskos. Visur tiek geru, tiek prastesniu pasitaiko. Elementariausia H&M parduotuve turi labai puikiu rubu, nesioju pvz bliuskyte keleta metu ir nei nusiskalbe, nei apsiburbuliavo spalva - moketa gal $10-20, bet teko ten pat pernai sandaliukus nusipirkt, tai vos vasarai uzteko, issitampe tiek, kad pamest baisu, koja i prieky isslysta ir tt. Esme ta, kad ir musu norai, ir lukesciai kitokie - o VS kainos tikrai ne visada kokybe atitinka ziurint i rubus, nors per sale'us daugka apsimoka pirkt, bet ne pilna kaina. Isvis net cia kazkam (t.y. JAV) pasakau, kad VS geiriausi apatiniai man, tai ispucia akis, tipo gi kaip brangu ir pan, bet man geriau brangiau sumoket ir smagiai bei patogiai jaustis nei nusipirkt uz puse ar trecdali kainos ir nelikt patenkintai. Ir siuo atveju ne tik kokybe, bet pats jausmas apsivilkus dar viska itakoja.
Papildyta:
Koks antras grazus
O pirmaji esu matavusis, uzsiskiedziau, kad reikia, nusipirkau, o namusoe kazkoks jau per ryskus jis man. Nors modeliukas super
Prabangos prekę rinktis nėra kraštinumas, o galimybė esant geroms pajamoms. Jei sau tą gali leisti, kodėl to nedaryti ?
Jei ne-renkiesi ekonominės klasės. Ekonominės klasės prekės taip pat neblogos. Ir dažniausiai atitinka kokybės ir kainos santykį.
O dėl H&M, pati neperku jų prekių, tai nežinau, bet pasakysiu, tik ką sakė užsieniečiai draugai (amerikiečiai, anglai, italai ir t.t..): jei sau negali leisti nieko daugiau- perki H&M
Bet čia tema skrta VS, tad apie tai ir kalbėkime