Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 19:37)

Papildyta:
Koks antras grazus  wub.gif  O pirmaji esu matavusis, uzsiskiedziau, kad reikia, nusipirkau, o namusoe kazkoks jau per ryskus jis man. Nors modeliukas super  thumbup.gif

O man kuo ryskiau tuo graziau biggrin.gif

Bet toks juodai baltas irgi super, kazkaip rafinutai labai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 20:37)
Tai jei jau taip zinot, kad kazkuri neoriginalus pardavineja, tai ko nerasot aiskaii ir vardais. Ar cia visos tokiso blogietes pagal jus?  g.gif Nes vienur paminejot, kad va tarpininkes turetu ir cekius ir invoice'us, o dabar nieko neduoda. Tai jos viska ir turi, bet jei uzsakymas 5 merginoms, tai neperples to invoice'o ar cekio i 5 dalis, o ir gal ne visos nori savo informacija viesint (t.y. tai, kas parasyta tenai, adresai, telefonai ir tt). O i siuntinius deda be etikeciu ir be visokiu invoice'u butent del to, kad butu nekomercine siunta.

Tikrai nereikia i krastutinumus pult ir prabangos prekes rinktis, jei nera eilines kokybiskos. Visur tiek geru, tiek prastesniu pasitaiko. Elementariausia H&M parduotuve turi labai puikiu rubu, nesioju pvz bliuskyte keleta metu ir nei nusiskalbe, nei apsiburbuliavo spalva - moketa gal $10-20, bet teko ten pat pernai sandaliukus nusipirkt, tai vos vasarai uzteko, issitampe tiek, kad pamest baisu, koja i prieky isslysta ir tt. Esme ta, kad ir musu norai, ir lukesciai kitokie - o VS kainos tikrai ne visada kokybe atitinka ziurint i rubus, nors per sale'us daugka apsimoka pirkt, bet ne pilna kaina. Isvis net cia kazkam (t.y. JAV) pasakau, kad VS geiriausi apatiniai man, tai ispucia akis, tipo gi kaip brangu ir pan, bet man geriau brangiau sumoket ir smagiai bei patogiai jaustis nei nusipirkt uz puse ar trecdali kainos ir nelikt patenkintai. Ir siuo atveju ne tik kokybe, bet pats jausmas apsivilkus dar viska itakoja.
Papildyta:
Koks antras grazus  wub.gif  O pirmaji esu matavusis, uzsiskiedziau, kad reikia, nusipirkau, o namusoe kazkoks jau per ryskus jis man. Nors modeliukas super  thumbup.gif

Prabangos prekę rinktis nėra kraštinumas, o galimybė esant geroms pajamoms. Jei sau tą gali leisti, kodėl to nedaryti ? g.gif
Jei ne-renkiesi ekonominės klasės. Ekonominės klasės prekės taip pat neblogos. Ir dažniausiai atitinka kokybės ir kainos santykį. mirksiukas.gif
O dėl H&M, pati neperku jų prekių, tai nežinau, bet pasakysiu, tik ką sakė užsieniečiai draugai (amerikiečiai, anglai, italai ir t.t..): jei sau negali leisti nieko daugiau- perki H&M ax.gif

Bet čia tema skrta VS, tad apie tai ir kalbėkime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 01 balandžio 2012 - 19:54
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 20:53)
Prabangos prekę rinktis nėra kraštinumas, o galimybė esant geroms pajamoms. Jei sau tą gali leisti, kodėl to nedaryti ? g.gif
Jei ne-renkiesi ekonominės klasės. Ekonominės klasės prekės taip pat neblogos. Ir dažniausiai atitinka kokybės ir kainos santykį. mirksiukas.gif
O dėl H&M, pati neperku jų prekių, tai nežinau, bet pasakysiu, tik ką sakė užsieniečiai draugai (amerikiečiai, anglai, italai ir t.t..): jei sau negali leisti nieko daugiau- perki H&M  ax.gif

Bet čia tema skrta VS, tad apie tai ir kalbėkime  mirksiukas.gif

Kaip neperkat, o cia ka parduodat:
http://www.supermama...;#entry53714952

Man jusu visos nuorodos kazkokios netikros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 18:47)
Dalinuosi informacija (iš to ką esu pirkusi online. Kitus daiktus pirkau JAV parduotuvėse, tai ten kita kalba):

VS liemenėlės, triusikėliai, treningiukai, naktinukai ir pižamytės atkeliauja supakuotos kiekviena atskirai skaidriuose maišeliuose su popierinėmis etiketėmis, visada! Ant skaidrių maišelių ir popierinių etikečių būna pažymėti- prekės dydis, kodas ir t.t... pagal juos galima patikrinti ar jūsų gauta prekė tikrai iš VS, originali.

Bet ant kelnaiciu nebuna jokiu popieriniu etikeciu. Ar jus turite omeny ta lipduka su kodu priklijuota ant maiselio? O prekes originaluma galima patikrinti ir be jokiu maiseliu - ant etiketes yra kodas, kuri suvedus ismeta preke. O jei tokios nera prekyboj, tai galima parasyti i VS ir jie atsiuncia patvirtinima originali preke ar ne wink.gif

QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 20:53)
O dėl H&M, pati neperku jų prekių, tai nežinau, bet pasakysiu, tik ką sakė užsieniečiai draugai (amerikiečiai, anglai, italai ir t.t..): jei sau negali leisti nieko daugiau- perki H&M  ax.gif

Bet čia tema skrta VS, tad apie tai ir kalbėkime  mirksiukas.gif

Skaitau skaitau ir nesuprantu, VS jus priskyret prie prabangos prekes? blink.gif bigsmile.gif Ar as kazko nesupratau biggrin.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kazkas klause del maudymuko didesnei krutinei - as pati nesioju 75D, perku tik tokiu modelius, kaip nurode ciocia, su visais kitais man krutine lipa arba per virsu arba per apacia (nors dydis kaip ir tinkamas buna).
Aisku daug ka daro krutines forma, stangrumas ir pan smile.gif
Atsakyti
Panos,o šios palaidinės atitinka dydį ar didintos g.gif Ar nėra baisiai trumpos ax.gif Nemėgstu bambos demonstruot lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
Dar domina ar nėra skystos ir kaip dėvisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 01, 19:33)

Vat sitas jusu idetas modeliukas laaabai patiko, tik tokionerandu arba nemoku ieskoti doh.gif Gal padesite?
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 21:16)
Vat sitas jusu idetas modeliukas laaabai patiko, tik tokionerandu arba nemoku ieskoti  doh.gif Gal padesite?

jau radau - ne visi akli mato lotuliukas.gif ne ten ieskojau ax.gif
O idomu su mano duomenimis sio maudymuko pakaktu M abieju daliu? ypac aktualu del kelnaiciu, nes jos be raisteliu, tai idomu?
Atsakyti
user posted imageuser posted image

noriu pirkt sias sukneles,gal kas turite? ar vertos?
Atsakyti
O jus man kuri galite paaiskinti kodel cia SM daug kas pardavineja VS daiktus su perkirptom etiketem? Is kur jus juos perkate su tom perkirptom ar iskirptom vidinem etiketem? As nesu gyvenime gavusi su sukarpytom etiketem, kalbu ne apie maudomus, ar triusikelius, apie sukneles, megztukus...taip ju etiketes ne VS, bet jos ir ne perkirptos, tai taip iseina,kad tos kurios perka su perkirptom ne tiesiai is VS.com perka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 01, 23:32)
O jus man kuri galite paaiskinti kodel cia SM daug kas pardavineja VS daiktus su perkirptom etiketem? Is kur jus juos perkate su tom perkirptom ar iskirptom vidinem etiketem? As nesu gyvenime gavusi su sukarpytom etiketem, kalbu ne apie maudomus, ar triusikelius, apie sukneles, megztukus...taip ju etiketes ne VS, bet jos ir ne perkirptos, tai taip iseina,kad tos kurios perka su perkirptom ne tiesiai is VS.com perka? g.gif

Taip, jos perkamos is isparduotuviu arba ebay wink.gif
Atsakyti
Kaip ir minejau, cia VS tema, ne kvepalu wink.gif Prasyciau atidziau skaityti temos pavadinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 01, 23:32)

Kaip jau minejau, yra isparduotuve mjrsales.com, dar gali buti ebay.com. Pirkti is ten rubai buna perkirpta arba nukirpta etikete. O apie parduodamo rubo bukle kiekviena save gerbianti pardaveja parasys atvirai.
Atsakyti
Sveikutes,
paneles reikia Jusu pagalbos ar atitinka VS dydziai,musu nesioju 34C ar toki pat ir VS imti? Su 88 cm per klubus XS ar S geriau? Ir dar renkuosi is tokio. Ar Bombshell nebus per daug iskelta viskas?
user posted image

Ir tokio
user posted image
Atsakyti