Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

O vat idomu kaip toks modeliukas?
user posted image
Tiktu mano ismatavimams? idomu kaip ten tas bando laikosi? neslista? Kokio dydzio tokio reiketu?
jetus kaip sunku issirinkti doh.gif Kiek ziuri, visi tie maudymukui su push up doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 18:47)
Dalinuosi informacija (iš to ką esu pirkusi online. Kitus daiktus pirkau JAV parduotuvėse, tai ten kita kalba):

VS liemenėlės, triusikėliai, treningiukai, naktinukai ir pižamytės atkeliauja supakuotos kiekviena atskirai skaidriuose maišeliuose su popierinėmis etiketėmis, visada! Ant skaidrių maišelių ir popierinių etikečių būna pažymėti- prekės dydis, kodas ir t.t... pagal juos galima patikrinti ar jūsų gauta prekė tikrai iš VS, originali.

As pridesiu dar tai, kad internetu perkant situos daiktelius, tai ant popierines etiketes (kur jau prie pvz pacio liemenuko prikabinta) kainu nera - tieisog ta dalis, kur buna kaina uzrasyta yra tuscia. O parduotuvej perkant ant jos uzrasyta kaina (t.y. uzspausta, fabrike, ne siaip ranka rasyta).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 19:06)
As pridesiu dar tai, kad internetu perkant situos daiktelius, tai ant popierines etiketes (kur jau prie pvz pacio liemenuko prikabinta) kainu nera - tieisog ta dalis, kur buna kaina uzrasyta yra tuscia. O parduotuvej perkant ant jos uzrasyta kaina (t.y. uzspausta, fabrike, ne siaip ranka rasyta).

Pamiršau dar tai dėkui už info papildymą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 19:02)
user posted image
Tiktu mano ismatavimams? idomu kaip ten tas bando laikosi? neslista? Kokio dydzio tokio reiketu?
jetus kaip sunku issirinkti  doh.gif Kiek ziuri, visi tie maudymukui su push up  doh.gif  lotuliukas.gif

Merginos, turinčios C dydį, laukiam jūsų patarimų rolleyes.gif
Šis modeliukas gražiai žiūrisi ant kūno. Kad tikrai gerai laiko A ir B dydžiui tai žinau iš draugių. Bet vat kaip ten su C? ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 01 balandžio 2012 - 18:21
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 14:07)
Bet tai tikrai apsimoka vien todėl, kad jūs pati žinosite, ką gausite. Ir pamatysite kokia yra  thumbup.gif  kokybė. Ne vieną kartą mačiau kaip merginos skundėsi VS kokybe, kaip manote kodėl?! Gal todėl, kad tarpininkės originalais neprekiauja, arba prekiaujančiųjų vos keletas?

Nu cia tai briedas lotuliukas.gif Tarpininkes ir yra tarpininkes, o ne perpardavinetojos. Jei kokia ir pradetu neoriginalais prekiaut, tai greitai isaisketu. O cia su tokiais uzsakymu kiekiais dar joms atrinkt reiketu ir sugaudyt neoriginaliose vietose parduodamus klienciu norimus daiktus doh.gif

O kokybe VS rubeliu tikrai nera kazkas wow... Cia kaip ir kitose parduotuvese yra ir geresniu, ir blogesniu. O juk ir pacios skirtingai ziurim i kokybe, kitaip ja vertinam ir pan.

Pati is VS daug pirkus esu (ne per tarpininkes, tiesiai is VS), tai ir daug rubeliu, kuriais neatsidziaugiu, bet taip pat daug ir atgla iskeliavo, nes realybej visiskai kitiap atrodo. Isvis man VS kokybiskiausi apatiniai tik yra - nors irgi visko pasitaiko. Va liemenuka neseniai pirkau, tai ant vienos sagteles segant nugara duria (nors neuztinku kokio astrumo ant uzsegimo ar siuliuku astriau prisiutu), o ant kitos nieko. Dar viena neseniai teko ismest, nes vielute islindo, nors turiu ir ilgiau uz ji turimu liemenuku, kurie be priekaistu.
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 19:02)

jetus kaip sunku issirinkti  doh.gif Kiek ziuri, visi tie maudymukui su push up  doh.gif  lotuliukas.gif

Praleidau jusu ismatavimus, bet as su 36C, tai tokiu niekad nesirenku. Paziuret grazu, bet man kazkaip nesiziuri ant manes pacios, o ir nesijauciu saugiai su tokiais virsumis, nelaiko tvirtai, atrodo vistiek pasilenksi ir iskris/isslys ir pan.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 18:31)
Praleidau jusu ismatavimus, bet as su 36C, tai tokiu niekad nesirenku. Paziuret grazu, bet man kazkaip nesiziuri ant manes pacios, o ir nesijauciu saugiai su tokiais virsumis, nelaiko tvirtai, atrodo vistiek pasilenksi ir iskris/isslys ir pan.

nesioju 75C arba 80C kaip nuo kokio modeliuko. Per klubus 105cm doh.gif
Koki modeliuka jus renkates, kad graziai prilaikytu krutine? Maniske tokiakaip cia pasakius g.gif Po 2 kinderiuku tokia skysta, kazkiek nukarusi doh.gif doh.gif doh.gif Tai ieskau kazk tokio, kas sustatytu viska i savas vietas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 19:35)
nesioju 75C arba 80C kaip nuo kokio modeliuko. Per klubus 105cm  doh.gif
Koki modeliuka jus renkates, kad graziai prilaikytu krutine? Maniske tokiakaip cia pasakius g.gif Po 2 kinderiuku tokia skysta, kazkiek nukarusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai ieskau kazk tokio, kas sustatytu viska i savas vietas cool.gif

Man smagiausi halter arba paprasciausi trikampiukai - pirmuju yra modeliu ir su push-up, tikrai geria prilaiko, paformuoja. Bandeau labai nepraktiski man rodos didesne krutine turint, o tokiasi kiap liemenuko tipo, tai man tiesiog siaip kazkaip nepatinka. Nors sakyciau galit ziuret - jie prilaiko, patvarko ka reikia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 19:31)
Nu cia tai briedas  lotuliukas.gif Tarpininkes ir yra tarpininkes, o ne perpardavinetojos. Jei kokia ir pradetu neoriginalais prekiaut, tai greitai isaisketu. O cia su tokiais uzsakymu kiekiais dar joms atrinkt reiketu ir sugaudyt neoriginaliose vietose parduodamus klienciu norimus daiktus  doh.gif

O kokybe VS rubeliu tikrai nera kazkas wow... Cia kaip ir kitose parduotuvese yra ir geresniu, ir blogesniu. O juk ir pacios skirtingai ziurim i kokybe, kitaip ja vertinam ir pan.

Pati is VS daug pirkus esu (ne per tarpininkes, tiesiai is VS), tai ir daug rubeliu, kuriais neatsidziaugiu, bet taip pat daug ir atgla iskeliavo, nes realybej visiskai kitiap atrodo. Isvis man VS kokybiskiausi apatiniai tik yra - nors irgi visko pasitaiko. Va liemenuka neseniai pirkau, tai ant vienos sagteles segant nugara duria (nors neuztinku kokio astrumo ant uzsegimo ar siuliuku astriau prisiutu), o ant kitos nieko. Dar viena neseniai teko ismest, nes vielute islindo, nors turiu ir ilgiau uz ji turimu liemenuku, kurie be priekaistu.
Papildyta:

Labai greitai bus matyti, kas čia kaip smile.gif
O dėl tos kokybės..aš neturiu priekaištų VS, bent po kol kas...
Kam kas patinka ir kiek sau gali leisti, tai tą ir perka. Jei netenkina ekonominės klasės pirkiniai, visada galite rinktis prestižinę klasę, čia jau priklauso nuo to, kokio storio jūsų piniginė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 01 balandžio 2012 - 19:09
QUOTE(shopingas @ 2012 04 01, 18:59)
Man smagiausi halter arba paprasciausi trikampiukai - pirmuju yra modeliu ir su push-up, tikrai geria prilaiko, paformuoja. Bandeau labai nepraktiski man rodos didesne krutine turint, o tokiasi kiap liemenuko tipo, tai man tiesiog siaip kazkaip nepatinka. Nors sakyciau galit ziuret - jie prilaiko, patvarko ka reikia.

O tai pvz., halter, tai kokio dydzio su mano 75 - 80C reiketu? M? kelnaites, jei supratau teisingai, turetu tikti irgi M? 4u.gif
Atsakyti
Ar yra skirtumas kiek per menesi/metus uzsisakineju is USA, t.y. ar nuo to dar buna kazkokiu papildomu mokesciu?
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 20:21)
O tai pvz., halter, tai kokio dydzio su mano 75 - 80C reiketu? M? kelnaites, jei supratau teisingai, turetu tikti irgi M? 4u.gif

Taip, abiem atvejais M. Na virsu ir S norint atviriau galima pirkt, bet man smagiau su M.

QUOTE(egllute @ 2012 04 01, 20:21)
Ar yra skirtumas kiek per menesi/metus uzsisakineju is USA, t.y. ar nuo to dar buna kazkokiu papildomu mokesciu?

Ne, jokio skirtumo kiek laiko klientas esi - geresniu nuolaidu ar dar kazko nebuna.
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 17:54)
Vat as del to push up ir labiausiai bijau  doh.gif nes krutine ir taip nemaza, o cia dar pusc up... pats modeliukas ziauriai graziai ziurisi  wub.gif
O tai kazin i kokius man ziuretis?  g.gif gal galit uzvesti ant doros kelio? 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ziureti tokius, kur nera push up, bet kaip zinoti, kad liemenukas prilaikys graziai krutine? Nenoriu tokiu, kur po apacia sniurelis ivertas, nes zinau, kad krutine graziai nestoves  doh.gif
g.gif  g.gif  g.gif

Tai vat internete viskas ziauriai graziai ziurisi doh.gif

QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 18:02)
user posted image

Nu su bandeau tipo man graziausiai ziurisi B dydis. Na ir C jei krutine stangri, bet jei pakarusi, tai gali atrodyti nekaip, nes ji ne kiek nepakels krutines, jei ta nuo svorio pakritus.

C dydzio bent jau mano drauge reknasi tokius modelius -

Sita ir pati turiu XS virsus tinkamas 75A dydziui, yra toks nedidelis pakietinimas ir pakelimas.
user posted image

Labai graziai atrodo realiai sie, draugei bent jau atrodo ir tinka super C dydzio krutinei, va su mano A dydziu, tokie neatrodo gerai -
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 20:05)
Labai greitai bus matyti, kas čia kaip  smile.gif   
O dėl tos kokybės..aš neturiu priekaištų VS, bent po kol kas...
Kam kas patinka ir kiek sau gali leisti, tai tą ir perka. Jei netenkina ekonominės klasės pirkiniai, visada galite rinktis prestižinę klasę, čia jau priklauso nuo to, kokio storio jūsų piniginė wink.gif

Tai jei jau taip zinot, kad kazkuri neoriginalus pardavineja, tai ko nerasot aiskaii ir vardais. Ar cia visos tokiso blogietes pagal jus? g.gif Nes vienur paminejot, kad va tarpininkes turetu ir cekius ir invoice'us, o dabar nieko neduoda. Tai jos viska ir turi, bet jei uzsakymas 5 merginoms, tai neperples to invoice'o ar cekio i 5 dalis, o ir gal ne visos nori savo informacija viesint (t.y. tai, kas parasyta tenai, adresai, telefonai ir tt). O i siuntinius deda be etikeciu ir be visokiu invoice'u butent del to, kad butu nekomercine siunta.

Tikrai nereikia i krastutinumus pult ir prabangos prekes rinktis, jei nera eilines kokybiskos. Visur tiek geru, tiek prastesniu pasitaiko. Elementariausia H&M parduotuve turi labai puikiu rubu, nesioju pvz bliuskyte keleta metu ir nei nusiskalbe, nei apsiburbuliavo spalva - moketa gal $10-20, bet teko ten pat pernai sandaliukus nusipirkt, tai vos vasarai uzteko, issitampe tiek, kad pamest baisu, koja i prieky isslysta ir tt. Esme ta, kad ir musu norai, ir lukesciai kitokie - o VS kainos tikrai ne visada kokybe atitinka ziurint i rubus, nors per sale'us daugka apsimoka pirkt, bet ne pilna kaina. Isvis net cia kazkam (t.y. JAV) pasakau, kad VS geiriausi apatiniai man, tai ispucia akis, tipo gi kaip brangu ir pan, bet man geriau brangiau sumoket ir smagiai bei patogiai jaustis nei nusipirkt uz puse ar trecdali kainos ir nelikt patenkintai. Ir siuo atveju ne tik kokybe, bet pats jausmas apsivilkus dar viska itakoja.
Papildyta:
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 01, 20:33)
Labai graziai atrodo realiai sie, draugei bent jau atrodo ir tinka super C dydzio krutinei, va su mano A dydziu, tokie neatrodo gerai -

Koks antras grazus wub.gif O pirmaji esu matavusis, uzsiskiedziau, kad reikia, nusipirkau, o namusoe kazkoks jau per ryskus jis man. Nors modeliukas super thumbup.gif
Atsakyti