Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(egllute @ 2012 03 30, 13:29)
mane irgi domina ta svetaine, ar ji yra oficiali VS prekiu isparduotuve? 4u.gif

Šiandien pat duosiu tiesioginį užklausimą VS komandai apie šios parduotuvės įgaliojimus prekiauti VS produkcija ir, kai tik gausiu atsakymą, parašysiu jums, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 01, 15:05)
Šiandien pat duosiu tiesioginį užklausimą VS komandai apie šios parduotuvės įgaliojimus prekiauti VS produkcija ir, kai tik gausiu atsakymą, parašysiu jums, merginos 4u.gif

idomu ka tuo klausimu parasys VS smile.gif
Atsakyti
Man taip pat įdomu mirksiukas.gif

Kas žino dar kokių nors parduotuvių, kur prekiaujama VS produkcija? Merginos, rašykite, viską išsiaiškinsime kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 01 balandžio 2012 - 14:42
Sveikos, gal bus kam idomu smile.gif
Nzn kaip i albuma ideti foto, tai ikelsiu cia 4u.gif

Pirkau si 34A dydzio. Sakyciau skirtas 70B dydzio krutinei. Man su 75A dydziu netiko, Liko toks mini tarpelis tarp maudomo ir krutines, nors mazesnis manau verztusi per krastus, gal tiesiog ne mano modelis. Paduskos tikrai dideles ir neisimamos.
kelnaites S dydzio pilnai atitinka. Va spalvos realiai zymiai ryskesnes, bet cia jau matyt VS daznai nutamsina savo internetineje nuotraukas, lyginant su realiomis maudymuku spalvomis.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 01, 13:31)
Jei perki preke is vistoriassecret.com, zinai, kad preke bus nauja, sveika etikete, tik popierines etiketes, jei jos buna, tarpininkes nukarpo del muitines subtilybiu.

Jus man galit paaiskinti tas tarpininkiu nukarpimo, ala muitines subtilybes? Kodel kai pats zmogus tiesiogiai perka niekas etikeciu nenukarpo?
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 07:19)
Dabar atidziai perziurejau visus liemenukus. Ant vienu yra 75C, ant kitu 80C. Cia matyt nuo modeliuko priklauso g.gif
Tai kazin 34C butu geras?
Klubus po abieju gimdymu siuo metu turiu 105cm  doh.gif Gal kazkiek iki vasaros dar pavyks pamodeliuoti, bet siai dienai yra kas yra  doh.gif
Vat vakar radau modeliuka, cia matyt naujas, nes pries tai nebuvau jo aptikusi.
user posted image
gal kuri turejusi tokio tipo ar toki pat? Kazin kaip jis realiai atrodo? Ir dar, kadangi krutine jau ir taip nemaza, C, tai kazin kaip su tuo push-up - nebus per daug jau ten visko?  g.gif Ir kokio dydzio kelnaiciu reiketu su mano klubais?
Ir apskritai, mano krutine tokia sakuciau skystoka, i sonus paejusi  doh.gif  Noretusi kazko tokio kas ja istatytu i grazia pozicija  ax.gif Kazin as cia teisingai ieskau ar man visai i kitokio tipo maudymukus ziureti?  g.gif
Sorry, jei per daug klausineju  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Ciocia @ 2012 04 01, 15:10)
Sveikos, gal bus kam idomu smile.gif
Nzn kaip i albuma ideti foto, tai ikelsiu cia  4u.gif

Pirkau si 34A dydzio. Sakyciau skirtas 70B dydzio krutinei. Man su 75A dydziu netiko, Liko toks mini tarpelis tarp maudomo ir krutines, nors mazesnis manau verztusi per krastus, gal tiesiog ne mano modelis. Paduskos tikrai dideles ir neisimamos.
kelnaites S dydzio pilnai atitinka. Va spalvos realiai zymiai ryskesnes, bet cia jau matyt VS daznai nutamsina savo internetineje nuotraukas, lyginant su realiomis maudymuku spalvomis.

user posted image
user posted image
user posted image

Kaip suprantu mano issirinktas tokio pat modeliuko, tik spalvytes skiriasi bigsmile.gif wub.gif Tai gal jus galetumet man parekomenduoti kokio man dydzio reikia? jei nesioju 75C arba 80C, kaip koks modeliukas , o per klubus 105cm?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai labai laukiu visu patarimu, o tai turiu siusti uzsakyma siandien, todel taip spirgu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmakart ruosiuosi uzsakyt sukneles, pagal ju lentele tai iseina tarp S ir M. Kokia geriau rinktis,dazniausiai padidinti ar pamazinti buna?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 01, 16:37)
Jus man galit paaiskinti tas tarpininkiu nukarpimo, ala muitines subtilybes? Kodel kai pats zmogus tiesiogiai perka niekas etikeciu nenukarpo?

As nesu didele visu subtilybiu zinove, bet muitinej pagal etikeciu kainas apskaiciuojama siuntinio verte (kai nera ideti pirkimo dokumentai). Todel kai man drauge siuncia kazka is JAV - visada nuima etiketes pries pakuojant siuntini, nes pirma karta ji tai turejo daryti tiesiog pasiuntiniu firmoj.
Faktas, kad jei labai svarbu yra gauti etiketes - tuomet reikia pirkti tiesiogiai is parduotuviu tinklalapio, tik, kiek zinau, VS apatinius jie atsiuncia maiseliuose su uzlipdytom etiketem, o ant paciu drabuzeliu etiketes tokiu atveju nekabo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 04 01, 16:37)
Kaip suprantu mano issirinktas tokio pat modeliuko, tik spalvytes skiriasi  bigsmile.gif  wub.gif Tai gal jus galetumet man parekomenduoti kokio man dydzio reikia? jei nesioju 75C arba 80C, kaip koks modeliukas , o per klubus 105cm?
4u.gif  4u.gif  4u.gif
labai labai laukiu visu patarimu, o tai turiu siusti uzsakyma siandien, todel taip spirgu  blush2.gif  4u.gif

Kelnaites gal uztektu ir M, man su 95cm, S dydis tiko.

Kas del virsaus, tai as sakyciau C dydzio kauseliams sis modelis mano akimis nelabai. Cia idelu toms kurios neturi ka parodyti , ale taip norisi. Nes jei jau A dydis buvo pripustas didziausia paduske, tai kas bus C dydije? Grizybees virs per krastus...
Bet kiekvienam savo skonis smile.gif

Virsu imkite 34C, neturetumete iskristi g.gif
Bet kaip ir sakiau, rizikinga siekt iek del tu labai dideliu padusku. Nebent turite ta super push liemenele is VS ir galite palyginti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2012 04 01, 18:12)
As nesu didele visu subtilybiu zinove, bet muitinej pagal etikeciu kainas apskaiciuojama siuntinio verte (kai nera ideti pirkimo dokumentai). Todel kai man drauge siuncia kazka is JAV - visada nuima etiketes pries pakuojant siuntini, nes pirma karta ji tai turejo daryti tiesiog pasiuntiniu firmoj.
Faktas, kad jei labai svarbu yra gauti etiketes - tuomet reikia pirkti tiesiogiai is parduotuviu tinklalapio, tik, kiek zinau, VS apatinius jie atsiuncia maiseliuose su uzlipdytom etiketem, o ant paciu drabuzeliu etiketes tokiu atveju nekabo  schmoll.gif

Dalinuosi informacija (iš to ką esu pirkusi online. Kitus daiktus pirkau JAV parduotuvėse, tai ten kita kalba):

VS liemenėlės, triusikėliai, treningiukai, naktinukai ir pižamytės atkeliauja supakuotos kiekviena atskirai skaidriuose maišeliuose su popierinėmis etiketėmis, visada! Ant skaidrių maišelių ir popierinių etikečių būna pažymėti- prekės dydis, kodas ir t.t... pagal juos galima patikrinti ar jūsų gauta prekė tikrai iš VS, originali.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 01, 17:47)
Kelnaites gal uztektu ir M, man su 95cm, S dydis tiko.

Kas del virsaus, tai as sakyciau C dydzio kauseliams sis modelis mano akimis nelabai. Cia idelu toms kurios neturi ka parodyti , ale taip norisi. Nes jei jau A dydis buvo pripustas didziausia paduske, tai kas bus C dydije? Grizybees virs per krastus...
Bet kiekvienam savo skonis smile.gif

Virsu imkite 34C, neturetumete iskristi  g.gif
Bet kaip ir sakiau, rizikinga siekt iek del tu labai dideliu padusku. Nebent turite ta super push liemenele is VS ir galite palyginti.  g.gif

Vat as del to push up ir labiausiai bijau doh.gif nes krutine ir taip nemaza, o cia dar pusc up... pats modeliukas ziauriai graziai ziurisi wub.gif
O tai kazin i kokius man ziuretis? g.gif gal galit uzvesti ant doros kelio? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ziureti tokius, kur nera push up, bet kaip zinoti, kad liemenukas prilaikys graziai krutine? Nenoriu tokiu, kur po apacia sniurelis ivertas, nes zinau, kad krutine graziai nestoves doh.gif
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2012 04 01, 18:07)
Pirmakart ruosiuosi uzsakyt sukneles, pagal ju lentele tai iseina tarp S ir M. Kokia geriau rinktis,dazniausiai padidinti ar pamazinti buna?

Jei esi viduriukas tarp kelių dydžių-tavo vietoje rinkčiausi mažesnįjį dydį 4u.gif Bet tik aš taip daryčiau ax.gif Paskui dar liksiu kalta, kad netiks suknutė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti