Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Ciocia @ 2012 03 30, 12:27)
Sioje temoje skaiciau kazkada, kad VS prekiu( lyg apie liemeneles ejo kalba) nepadirbineja, nes atseit per pigios.
Bet as kartais EBAY kai pamatau prekes, tai nu niekaip man jos i orginala nepanasios.  doh.gif
Nu gal zmones nesugeba fotografuoti, bet ant tiek susirbti, tai dar sugebeti reikia  doh.gif

Rubus berods nepadirbineja, o vat liemenukus ir kelnaites teko matyti neoriginalius (beja, viena is lietuvisku parduotuviu, vsisparduotuve.lt prekiavo neoriginaliu apatiniu trikotazu (kaip dabar nezinau), nes tiek modeliai tiek spalvos buvo tokios, kokiu VS niekada negamino ir tiek etiketes tiek kokybe skyresi nuo originalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 30, 12:38)

O kaip ta isparduotuve MJR? Kaip ten rubai. Is nuotrauku, tai atrodo nekaip. Aprasymuose apir defektus irgi neina nieko supratsi  g.gif

mane irgi domina ta svetaine, ar ji yra oficiali VS prekiu isparduotuve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 30, 12:38)
Nu va, dabar tikrai aisku, kad ten pirkti neverta.
O kaip ta isparduotuve MJR? Kaip ten rubai. Is nuotrauku, tai atrodo nekaip. Aprasymuose apir defektus irgi neina nieko supratsi  g.gif

As kiek ten pirkau, niekad neapsisoviau, visos prekes puikios bukles buvo.
QUOTE(egllute @ 2012 03 30, 13:29)
mane irgi domina ta svetaine, ar ji yra oficiali VS prekiu isparduotuve? 4u.gif

Ji prekiauja ne tik VS, bet galima sakyti, kad oficiali.
Atsakyti
As noreciau,kad i az parasytu kuri galetu uzsakyti tiesiai is VS psl.viena preke, nes susikoperuoti su kitom jau nebespejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 03 29, 20:24)
Ir kam man irodineti muitinei, kad siunta ne komercinio pobudzio ? Gi man ne privatus asmuo siuncia, o imone-VS! wink.gif Ji  uzpildo ir ideda  deklaracija CN22 ir LR muitine pagal ja apskaiciuoja 21 proc. PVM, o esant didesnei sumai ir muitus.

Na, aš vis tiek kažko čia nesuprantu g.gif. Jūs sumokate 21 proc. PVM, o aš tarpininkei sumoku 15 proc. tarpininkavimo mokestį, tai jau vien čia sutaupau 6 procentus nuo prekės vertės, be to, siuntimo išlaidos per tarpininkę tikrai gaunasi mažesnės, nei siųstis tiesiai iš VS į LT, tai kur čia tas gerumas unsure.gif?
Kiek kartų bandžiau skaičiuoti, tai tiesiai siųstis gaunasi žymiai brangiau, bet mielai siųsčiausi pati, jeigu kas įrodytų (su paskaičiavimais), kad tai apsimoka daryti biggrin.gif.
Atsakyti
Vienintelis variantas, kad kaina gautusi bent panasi kaip perkant per tarpininkes - tureti asmenini nuolaidini koda, pataikyti ant labai gero ispardavimo.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 29, 20:34)
Kiek pas jus per klubus?

Dabar atidziai perziurejau visus liemenukus. Ant vienu yra 75C, ant kitu 80C. Cia matyt nuo modeliuko priklauso g.gif
Tai kazin 34C butu geras?
Klubus po abieju gimdymu siuo metu turiu 105cm doh.gif Gal kazkiek iki vasaros dar pavyks pamodeliuoti, bet siai dienai yra kas yra doh.gif
Vat vakar radau modeliuka, cia matyt naujas, nes pries tai nebuvau jo aptikusi.
user posted image
gal kuri turejusi tokio tipo ar toki pat? Kazin kaip jis realiai atrodo? Ir dar, kadangi krutine jau ir taip nemaza, C, tai kazin kaip su tuo push-up - nebus per daug jau ten visko? g.gif Ir kokio dydzio kelnaiciu reiketu su mano klubais?
Ir apskritai, mano krutine tokia sakuciau skystoka, i sonus paejusi doh.gif Noretusi kazko tokio kas ja istatytu i grazia pozicija ax.gif Kazin as cia teisingai ieskau ar man visai i kitokio tipo maudymukus ziureti? g.gif
Sorry, jei per daug klausineju ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Sulaukiau labai daug jūsų laiškučių, tad atrašau visoms patogesniu ir greitai prieinamu būdu: 4u.gif

Pirmas visoms kilęs klausimas buvo, ar VS siunčia į Lietuvą? Atsakymas yra TAIP. Jums tereikia banko kortelės, kuria būtų galima atsiskaityti internete, įdedate į ją reikiamą pinigų kiekį, tuomet užsiregistruojate VS puslapyje, dedate prekes į shopping bag'ą, spaudžiate užsakyti. Tuomet reikės vadovautis gautu laišku iš VS į jūsų email'ą smile.gif

Antras-Muitinės reikalai:

1.Jei prekių suma+parsisiuntimo išlaidos yra iki 518 lt sumos, jūs mokate tik 21 proc. PVM nuo bendros sumos ir pašto tarpininkavimo mokestį-30 lt.
2. Visai kitas dalykas yra, jei prekių suma + parsisiuntimo išlaidos yra didesnės nei 518 lt suma , jūs mokate 21 proc. PVM nuo bendros sumos, 12 proc. muitus kiekvienai prekei atskirai ir pašto tarpininkavimo mokestį (iki 1000 lt prekių sumos-30 lt, nuo 1000 lt-daugiau)
Vieną prekę siųstis yra brangoka, todėl reikia pirkti keletą prekių arba kooperuotis kelioms merginoms. Bet tai tikrai apsimoka vien todėl, kad jūs pati žinosite, ką gausite. Ir pamatysite kokia yra thumbup.gif kokybė. Ne vieną kartą mačiau kaip merginos skundėsi VS kokybe, kaip manote kodėl?! Gal todėl, kad tarpininkės originalais neprekiauja, arba prekiaujančiųjų vos keletas? Nieko nenoriu įžeisti ar apšmeižti...Bet faktas tas, dauguma jų perka tikrai ne VS online (ar turite tuos rožinius didelius lapus vadinamus orderiais su return or exchange lapais? Aš turiu! Galiu parodyti) ar JAV parduotuvėse pilna kaina (kur parduotuvės čekiai?), kai kurios mačiau pardavinėja pirktas iš Outlet'ų, kur amerikiečiai atiduoda brokuotas prekes mirksiukas.gif Už tokias prekes norite permokėti ir jas nešioti?? Ar vertos tokių pinigų šios prekės? doh.gif Pasitaupykite, pridėkite kelis litus ir nusipirksite pačios tiesiai iš VS online būdu mirksiukas.gif

O Jei netikite manimi ir viskuo ką čia parašiau, tai stabtelkite minutei ir pagalvokite: kaip jų prekės galutinė kaina su atsiuntimu iki jūsų gali būti tokia maža, jeigu jos perka prekę pilna kaina nurodyta VS puslapyje, plius siuntimas JAV ar į UK, siuntimas į LT ir na vis tiek už dyką tai jos nedaro, kažkos tarpininkavimo mokestis gi yra?? Aš neišsigalvoju-pati joms rašiau ir ne kartą, kaina buvo neįtikėtinai maža g.gif
Na aišku galite dabar imti ir pakelti tas kainas rolleyes.gif

Tai tiek šiam kartui
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 01 balandžio 2012 - 13:13
Nurodykite nors viena SM prekiaujancia neoriginalais tarpininke?
Siulyciau pasidometi is pradziu wink.gif
Atsakyti
Paprikyt, daug smeizto prirasete, nemalonu net skaityti. Taip, yra victoriassecret.com parduotuve, kurioje prekes naujos, yra mjrsales.com isparduotuve, kurioje parduodamos i VS klientu grazintos prekes. Jos gali buti matuotos, kelias dienas devetos, su demele, skylute, perkirpta arba nukirpta etikete. Viskas buna surasyta prekes aprasyme. Taigi jei perki preke is mjrsales.com, nusiteiki, kad preke gali nebuti idealiai nauja. Jei perki preke is vistoriassecret.com, zinai, kad preke bus nauja, sveika etikete, tik popierines etiketes, jei jos buna, tarpininkes nukarpo del muitines subtilybiu. As cia kalbu apie tarpininkes, perkancias pagal klientes atsiusta el.pastu uzsakyma su nuorodom is VS ar mjrsales.com. Nezinau, su kokiom tarpininkem jus susiduret, butu gerai, kad ivardintumet nikais, nes man stebuklingai skamba. O perku USA nebe pirmus metus per 6 skirtingas tarpininkes, patirites turiu.
Aisku, idomu, kad dabar jau tvirtinate, jog perkant per tarpininkes kaina iseina neitiketinai maza, kai pries tai tvirtinote priesingai.
Atsakyti
Tai buvo tik atsakymas į merginas dominančius klausimus, kuriuo gavau į AŽ. mirksiukas.gif Tik tiek.
Atsakyti
Tvarkoj, tada reziumuoju, kad pirma pastraipa buvo teisinga, o toliau - dezinformacija.
Atsakyti