Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 12:55)
Tiksliai modelio nežinau dabar, nu žodžiu ne toks modeliukas, bet va tokio medžiagos buvo su burbulais, tik mano ryškiai žalias toks intensyvus, o dabar toks pablukęs... Pirkau anos vasaros pabaigoj, tai užsidėjau tik kelis kartus, paskui keli kartai baseinuose buvo, o dabar va savaitę kretoj pagulinėjau su juo ir spalva visai ne tokia kaip buvo sad.gif

http://www.google.lt...:15,s:114,i:102

Kelnės fainos, dėjausi dar tik kelis kartus, labai patogios, o ir pagyrų jau sulaukiau  biggrin.gif  mb mama paprašė jai tokias mėlynas užsakyti, tai reikia dabar dėl dydžių išsiaiškinti smile.gif

turbut zinau apie koki modeli kalba eina. Kazin, ar kazka padaryti galima unsure.gif Na bet gal yra kokiu priemoniu apie kurias negirdejau
atsakinga uzduotis teko anytai padet biggrin.gif man visad baisu ne sau pirkti
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 06 04, 11:08)
mergaitės, kas užsakinėjate pas rudaplauke , ar ilgai reikia laukti "užsakyta" ? bireželio 30 išsiunčiau užsakymą, bet dar jokio ats ...  g.gif

as laukiau apie 3savaites, buvau siuntus pizamos uzsakyma, bet paskui dar po menesio nesulaukus skaiciuku paklausiau ir sake, kad neatsiunte parduotuve.. zodziu man nelabai pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2012 06 04, 12:55)
as laukiau apie 3savaites, buvau siuntus pizamos uzsakyma, bet paskui dar po menesio nesulaukus skaiciuku paklausiau ir sake, kad neatsiunte parduotuve.. zodziu man nelabai pasiseke  rolleyes.gif

man irgi taip buvo karta su bliuskute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 06 04, 12:07)
Uzsisakius tiesiogiai is VS puslapio be tarpininkiu per 7-8 dienas? g.gif Oho, greitai rolleyes.gif Man tai visada mazdaug per 4 savaites ateidavo rolleyes.gif

Man per UPS siusdavo, tai labai greitai gaudavau.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 06 04, 11:48)
turbut, issiuntet geguzes 30  g.gif as laukiau savaite, bet cia labai skirtingai buna, nera tikslaus termino
Papildyta:

nieko padet negaliu, bet nustebau, maniau kokybe bent maudomu puiki  unsure.gif  koks cia? beje, kaip kelnes nesiojas?  biggrin.gif

nu jei baigsis akcija liemenelei ir neužsakys, vaikščiosiu be jos blush2.gif lotuliukas.gif

ačiū, mergaites už ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 06 04, 11:08)
mergaitės, kas užsakinėjate pas rudaplauke , ar ilgai reikia laukti "užsakyta" ? bireželio 30 išsiunčiau užsakymą, bet dar jokio ats ...  g.gif

Paskutinius 2 kartus kai užsakinėjau "užsakyta" gavau po savaitės kai nusiunčiau užsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 04 birželio 2012 - 15:51
Sveikutes, gal ir buvo sitas klausimas jau simta kartu (atsiprasau smile.gif), bet kaip sito dydziai? Jei nesioju S/M kuri imti? aciu is anksto smile.gif

http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti
http://www.victorias...name=vsdWrapper

O jei reiktų 40-42 dydžio, kokį reiktų rinktis šių kelnių??

Patikslinu, geriau 42, per dideles tai ne per mazos, galima pasiaurinti smile.gif koki rinktis nesiojant 42??
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif nelabai turiu laiko skaityti visa tema nuo pradzios, todel paklausiu is karto: noriu uzsisakyti is VS, tad patarkite kokia patikima tarpininke, kuria jau butumete isbande. Ir jei galima, jos kontaktus. Buciau labai labai dekinga 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte_voveryte @ 2012 06 04, 20:10)
Sveikos, merginos smile.gif  nelabai turiu laiko skaityti visa tema nuo pradzios, todel paklausiu is karto: noriu uzsisakyti is VS, tad patarkite kokia patikima tarpininke, kuria jau butumete isbande. Ir jei galima, jos kontaktus. Buciau labai labai dekinga 4u.gif  bigsmile.gif

visos tarpininkes patikimos, eikite i skyreli ''internetines parduotuves'' ir rinkites
Atsakyti
gal kas turite medvilnines VS kelnaites? -su 95 cm per klubus S ar M reiktu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 06 05, 16:07)
gal kas turite medvilnines VS kelnaites? -su 95 cm per klubus S ar M reiktu?
4u.gif

As turiu biggrin.gif jungies i kompanija ax.gif sakyciau S, as perku visada cotton bikini low rise, na tikiuosi gerai parasiau blush2.gif tai anksciau buvau 96-97cm, o dabar sukudau tai esu 92-93cm tai tinka S tiek pries tai tiek dabar, tau bus idealiai su 95 4u.gif
Atsakyti