Sveikos,norėjau paklausti tų,kurios užsisakinėjat pačios - per kiek laiko jums ateina siuntiniai? Užsisakiau vakar maudoma,tai parašė,kad turi ateit iki liepos pradžios... Bet labai reikėtų iki kokios 22 jau gaut,ar galiu tikėtis? Nesuprantu,kaip šiais laikais dar siuntiniai po mėnesį eina
QUOTE(Claude @ 2012 06 02, 12:52)
Sveikos,norėjau paklausti tų,kurios užsisakinėjat pačios - per kiek laiko jums ateina siuntiniai? Užsisakiau vakar maudoma,tai parašė,kad turi ateit iki liepos pradžios... Bet labai reikėtų iki kokios 22 jau gaut,ar galiu tikėtis? Nesuprantu,kaip šiais laikais dar siuntiniai po mėnesį eina
Man ejo apie 4 savaites.
QUOTE(egllute @ 2012 06 01, 22:18)
Labai aciu uz informacija!!! Tik gaila, kad menesiu anksciau neatsidaro
lyg liepos 25d zada atsidaryti.
QUOTE(MysticWoman @ 2012 06 03, 17:59)
lyg liepos 25d zada atsidaryti.
skaiciau, kad lyg ir taip
QUOTE(Claude @ 2012 06 02, 12:52)
As per 7-8 dienas gaudavau.
QUOTE(linamog @ 2012 06 03, 23:39)
Vau,tai kaip čia taip skirtingai Na tikėsiuosi geriausio,nors numatytas terminas ir liepos 2
Sveikutes, gal galetumet pasakyti, koki LIFT ziureti liemenuku VS, arba kaip buna parasyta, kad butu tik pakietinimas, bet ne butu ten prigrusta pagalviu, nes negaliu pakesti tu storu, nes paskui viskas sunta Aciu labai atsakiusiai
mergaitės, kas užsakinėjate pas rudaplauke , ar ilgai reikia laukti "užsakyta" ? bireželio 30 išsiunčiau užsakymą, bet dar jokio ats ...
http://www.victorias...name=vsdWrapper
O jei reiktų 40-42 dydžio, kokį reiktų rinktis šių kelnių??
Sau pirkau, aiškiau buvo dabar turiu užsakymą
O jei reiktų 40-42 dydžio, kokį reiktų rinktis šių kelnių??
Sau pirkau, aiškiau buvo dabar turiu užsakymą
QUOTE(ralija @ 2012 06 04, 12:08)
mergaitės, kas užsakinėjate pas rudaplauke , ar ilgai reikia laukti "užsakyta" ? bireželio 30 išsiunčiau užsakymą, bet dar jokio ats ...
turbut, issiuntet geguzes 30 as laukiau savaite, bet cia labai skirtingai buna, nera tikslaus termino
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 12:34)
Šiek tiek nusivyliau maudomu, spalvytė per savaitę nuo saulės ir druskų ženkliai pabluko, gal kokią gerą priemonę žinot, kuri bent kažkiek spalvą atgaivintų?
nieko padet negaliu, bet nustebau, maniau kokybe bent maudomu puiki koks cia? beje, kaip kelnes nesiojas?
QUOTE(kavamale @ 2012 06 04, 11:48)
nieko padet negaliu, bet nustebau, maniau kokybe bent maudomu puiki koks cia? beje, kaip kelnes nesiojas?
Tiksliai modelio nežinau dabar, nu žodžiu ne toks modeliukas, bet va tokio medžiagos buvo su burbulais, tik mano ryškiai žalias toks intensyvus, o dabar toks pablukęs... Pirkau anos vasaros pabaigoj, tai užsidėjau tik kelis kartus, paskui keli kartai baseinuose buvo, o dabar va savaitę kretoj pagulinėjau su juo ir spalva visai ne tokia kaip buvo
http://www.google.lt...:15,s:114,i:102
Kelnės fainos, dėjausi dar tik kelis kartus, labai patogios, o ir pagyrų jau sulaukiau mb mama paprašė jai tokias mėlynas užsakyti, tai reikia dabar dėl dydžių išsiaiškinti
QUOTE(linamog @ 2012 06 04, 00:39)
Uzsisakius tiesiogiai is VS puslapio be tarpininkiu per 7-8 dienas? Oho, greitai Man tai visada mazdaug per 4 savaites ateidavo