Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(linamog @ 2012 03 29, 16:51)
Tai as apie ismuitinimo mokesti ir rasiau, jus perfrazavot i pasto tarpininkavimo mokesti. Gerai, kad jums tarpininkavo pastas, man tarpininkavo UPS, ir uz kiekvieno daikto ismuitinima mokejau tokiais tarifais:
Jeigu prekių savoji vertė ( be transportavimo išlaidų)- iki 150EUR:
-1 prekė- 50lt. Sekančios 3 po 12litų. (Pvz. Iki 4 prekių- 62 lt, iki 7 prekių- 74 lt).

Jeigu prekių savoji vertė viršyja 150 EUR:
-1 prekė- 70lt. Sekančios 3 prekės po 15 litų.  (Pvz. iki 4 prekių- 85 lt, iki 7 prekių- 100 lt).

Nežinau, ką jūs ten mokėjote. Daviau tel nr. ir dar pridedu kitą, pasiskambinkite, jei kas neaišku 4u.gif

Jei prekių vertė neviršyja 150 EUR/518 LT mokate tik 21 proc. PVM ir pašto tarpininkavimo mokestį 30 lt.
Jei prekių vertė didesnė nei 150 EU/518 lt mokate 21 proc. PVM, muitai 12 proc. ir pašto tarpininkavimo išlaidos 30 lt arba jei jos viršija 1000 lt ir daugiau.

Tai užsisakykite iki šios sumos iki 518 lt ir nereikės mokėti mirksiukas.gif

O aš apie pašto tarpininkavimo mokestį kalbėjau, nepainiokite merginų.

Kitas telefono numeris 8 700 55 400, juo pasiskambinusios sužinosite, kad pašto mokestis bus tik 30 lt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 03 29, 15:49)
Cituoju jus: "Pati porą kartu siunčiausi apie 200$ vertės drabužių iš VS ", tai ir turėjo apmokestinti ne tik 21 proc PVM bet ir muitais, nes jūsų siuntinio vertė viršijo 150 EUR/518 lt, tai ko čia stebitės?  doh.gif

Aš tai nesuprantu, ką Jūs kam bandote įrodyti? Kad pasakiau, kad per tarpininkes pigiau gaunasi, tai jau dabar išverčiat, kad be jų neimanoma nieko nusipirkti? kam reikia, tas pats išsiaiškins, dauguma angliškai skaityti ir skaičiuoti moka, tai kame čia diskusija? Jus galit pirkti iš viso pasaulio be tarpininkių, ar Jūs manot, kad visos čia durnos ant tiek, kad nemoka nusipirkti be tarpininkių? Nepergyvenkit, puikiai mokam skaičiuoti, kur apsimoka siusti be jų, ten ir siunčiames, bet ką čia Jums aiškinti, kai nelabai suprantate. Ir kas Jus puola? panašiau, kad Jūs čia puolat biggrin.gif
O kas darosi Jūsų a.ž. man tai išvis pofik biggrin.gif
Na, o kad man pritaikė muitą, nuo mano 200$ aš nesiskundžiu, tuom ir norėjau pasakyti, kad kartais per merginas pirkti pigiau, kai perki daug, ne visi čia perka po vieną, du daiktus.
Ir kam Jūs čia tuos tel nr. dalinate? Manot, kad vienintele google.lt mokat naudotis? biggrin.gif:D prajuokinot..Ir nemokinkit už kiek reikia užsisakynėti doh.gif
Baigiu šią diskusiją, o Jūs toliau varykit čia telefonus visokius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2012 03 29, 18:32)
Aš tai nesuprantu, ką Jūs kam bandote įrodyti? Kad pasakiau, kad per tarpininkes pigiau gaunasi, tai jau dabar išverčiat, kad be jų neimanoma nieko nusipirkti? kam reikia, tas pats išsiaiškins, dauguma angliškai skaityti ir skaičiuoti moka, tai kame čia diskusija? Jus galit pirkti iš viso pasaulio be tarpininkių, ar Jūs manot, kad visos čia durnos ant tiek, kad nemoka nusipirkti be tarpininkių? Nepergyvenkit, puikiai mokam skaičiuoti, kur apsimoka siusti be jų, ten ir siunčiames, bet ką čia Jums aiškinti, kai nelabai suprantate. Ir kas Jus puola? panašiau, kad Jūs čia puolat biggrin.gif
O kas darosi Jūsų a.ž. man tai išvis pofik biggrin.gif
Na, o kad man pritaikė muitą, nuo mano 200$ aš nesiskundžiu, tuom ir norėjau pasakyti, kad kartais per merginas pirkti pigiau, kai perki daug, ne visi čia perka po vieną, du daiktus.
Ir kam Jūs čia tuos tel nr. dalinate? Manot, kad vienintele google.lt mokat naudotis? biggrin.gif:D prajuokinot..Ir nemokinkit už kiek reikia užsisakynėti  doh.gif
Baigiu šią diskusiją, o Jūs toliau varykit čia telefonus visokius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2012 03 28, 11:14)
Sveikos,
Vakar Kaune Daukšos gatvej praėjau ta parduotuvele kur prekiauja VS.Bet buvo uzdaryta.maciau yra maudymuku ir liemeneliu...Gal kas buvot? kaip kainos, o gal ten kokios "senienos"...? g.gif

Cia ta senamiestyje? Siauroje gatveleje?
Esu buvusi, liemeneles naujos ten po 50-70 lt lygtais. Maudomu nemaciau, dar neturejo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 03 29, 16:33)
Reklamuojuos? Kai padedi sau ir kitoms narėms įsigyti norimų daiktelių, bet neužsidirbi?  thumbup.gif  Logikos yra?  doh.gif

0 rašau, nes noriu apšviesti merginas, padėti joms, nes kai kurios nežino, o dabar toks jausmas susidarė, kad be tarpininkių SM nieko neįsigysi, jos kaip dievai, be jų nei žingsnio  lotuliukas.gif

P.s.: palaikančiųjų mane daug, tai įrodo AŽ, tad puolančiosioms sėkmės, o norinčios įsigyti-laukiu AŽ, mielosios  4u.gif

Jusu niekas nepuola 4u.gif
Stai Jums straipsnis is muitines puslapio http://www.cust.lt/w...untos/gabenimas
Paskaitykite labai idemiai, reikia dar irodyti, kad siunta nekomercinio pobudzio. Mano atveju as susimokejau tik PVM, nes prekiu kaina virsijo 75LT.

Todel reikia labai paskaiciuoti ir tik tada rinktis kaip siustis, ar per tarpininke ar paciai. Jei turit draugu JAV arba UK, tada paprasciau. Kiek zinau, tai ir UK suma siuntinio is JAV didesne nei duoda i LT ir neuzdeda mokesciu.
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2012 03 29, 20:24)
Jusu niekas nepuola  4u.gif
Stai Jums straipsnis is muitines puslapio http://www.cust.lt/w...untos/gabenimas
Paskaitykite labai idemiai, reikia dar irodyti, kad siunta nekomercinio pobudzio. Mano atveju as susimokejau tik PVM, nes prekiu kaina virsijo 75LT.

Todel reikia labai paskaiciuoti ir tik tada rinktis kaip siustis, ar per tarpininke ar paciai. Jei turit draugu JAV arba UK, tada paprasciau. Kiek zinau, tai ir UK suma siuntinio is JAV didesne nei duoda i LT ir neuzdeda mokesciu.

Ir kam man irodineti muitinei, kad siunta ne komercinio pobudzio ? Gi man ne privatus asmuo siuncia, o imone-VS! wink.gif Ji uzpildo ir ideda deklaracija CN22 ir LR muitine pagal ja apskaiciuoja 21 proc. PVM, o esant didesnei sumai ir muitus.

Ir siaip.. Man atrodo tema jau isdiskutuota smile.gif

Pasisakymu buta naudingu ir nelabai. Bet kam reikes-atsirinks. Vienos pasiskaite ir suzinojo visa info apie siuntimasi tiesiogiai, gal nuspres siustis vienos ar kooperuotis su draugemis. O kitos gales ir toliau siustis per tarpininkes, joms uzdarbiauti. Zodziu, kas kaip nori, taip ir daro smile.gif

P. S: dekui merginoms, kurioms kooperavosi su manimi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 03 25, 22:09)
Mergaiciukes su 80B imti S ar M reiketu

Tik M. Na nebent megstate, kad tik spenelius dengtu smile.gif
QUOTE(jsmilgė @ 2012 03 27, 15:29)
Pagaliau radau ko ieskojau bigsmile.gif  thumbup.gif
Merginos, as is karto su klausimu  ax.gif
Noriu VS maudymkes. Virsu nesioju 80C, apacia 40d, idomu kokio dydzio man reiketu is VS? Konkreciai domina sitie modeliukai:

Is anksto dekoju patarusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu pirma, tik kitos spalvos, bet pirkta pries kelis metus, tai gal kazkiek pasikeite dydziai.
Liemenukas toks i mazesne puse (o gal cia modelis toks atviras g.gif ), nes as pirkau 34D (nesioju 75D), tai nesioju tik be pagalveliu ir tai per daug atvira man ax.gif
Kiek pas jus per klubus?
Atsakyti
Gal zinote kur Lietuvoje butu galima pasimatuoti VS rubeliu, bent nediduke "parduotuvyte", butu geriau Vilniuje, bet ir kitos vietos domina 4u.gif
Atsakyti
Kaip atskirti originalu nuo neoriginalaus VS gaminio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 03 30, 10:59)
Kaip atskirti originalu nuo neoriginalaus VS gaminio?  4u.gif

Sioje temoje skaiciau kazkada, kad VS prekiu( lyg apie liemeneles ejo kalba) nepadirbineja, nes atseit per pigios.
Bet as kartais EBAY kai pamatau prekes, tai nu niekaip man jos i orginala nepanasios. doh.gif
Nu gal zmones nesugeba fotografuoti, bet ant tiek susirbti, tai dar sugebeti reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocia: 30 kovo 2012 - 11:30
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 30, 11:27)
Sioje temoje skaiciau kazkada, kad VS prekiu( lyg apie liemeneles ejo kalba) nepadirbineja, nes atseit per pigios.
Bet as kartais EBAY kai pamatau prekes, tai nu niekaip man jos i orginala nepanasios.  doh.gif
Nu gal zmones nesugeba fotografuoti, bet ant tiek susirbti, tai dar sugebeti reikia  doh.gif

padirbinėja. pati ne kartą nusipirkau padirbtas VS liemenėles ebay. spalvos tokios, kurių VS negamino. kokybė irgi žymiai prastesnė. aš apie skurinukes turiu omenyje
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2012 03 30, 11:31)
padirbinėja. pati ne kartą nusipirkau padirbtas VS liemenėles ebay. spalvos tokios, kurių VS negamino. kokybė irgi žymiai prastesnė. aš apie skurinukes turiu omenyje

Nu va, dabar tikrai aisku, kad ten pirkti neverta.
O kaip ta isparduotuve MJR? Kaip ten rubai. Is nuotrauku, tai atrodo nekaip. Aprasymuose apir defektus irgi neina nieko supratsi g.gif
Atsakyti