Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Sveikos, kam idomu kaip gyv. atrodo.
Siaip superinis modelis. Tik gaila numazinau uzsakinedama dydi, tad jau pas nauja damute biggrin.gif
p.s/ ziedu sp ne tokia violet, labiau i buroko, visos spalvos siltesnes gyvai....

[QUOTE]user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 22 gegužės 2012 - 12:34
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 22, 11:05)
as siunciau kazkuriai (  blush2.gif jau uzmirsau kuriai) i az realias foto kelniu, jei kuri noresit galiu permest  smile.gif

as noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas padės ->Ar su 102-104 klubais telpat į M dydžio kelnaites?
Atsakyti
Vadule, pas mane visos S su 98cm klubais.
Atsakyti
Skūrinukė - embrace bra, jei neklystu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 22 gegužės 2012 - 22:04
QUOTE(linamog @ 2012 05 22, 22:38)
Vadule, pas mane visos S su 98cm klubais.

Ačiū, taip ir maniau kad turi tikti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 05 22, 23:04)
Skūrinukė - embrace bra, jei neklystu

drinks_cheers.gif Šitos skūrinukės :
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 05 17, 13:48)
Labutis,

nerandu, ar esate kažkada šią suknelę aptarinėję... bet.. gal kas turite ar matavotės.. kaip jos kokybė realiai ir ar jos viršus nesukrenta kaip maišas?  g.gif man toks fasoniukas tinka, bet kažkaip dėl viršaus abejoju, kaip jis gulės...  g.gif platoka ties rankovėmis..

user posted image

Senokas modelis, tai senokai ir turejau... Kiek pamenu siulas kazkiek kandantis, didinta, siaip visai nieko ziurejosi, bet man tas virsus nelabai patiko, nesugyvenau su juo, nes suknute silta, tai devet kai tikrai salta reiketu, o nuogais peciais kazkaip be rysio butu (plius man ties krutine per daug medziagos), o jei paprastai kakla pasidaryt, tai kazkodel irgi nepatiko, gal ne taip grazu buvo (zodziu, nebepamenu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 22, 22:02)
valio, uzsake jau ir man kelnes  biggrin.gif  laukiu nesulaukiu, isivaizduoju kokios patogios  wub.gif

thumbup.gif aš dar jų nesidėjau, tai ir nuotraukų nėra, jei kada pavyks , nufotkinsiu, o gal tu ir savųjų spėsi iki to laiko sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 23, 11:06)
thumbup.gif  aš dar jų nesidėjau, tai ir nuotraukų nėra, jei kada pavyks , nufotkinsiu, o gal tu ir savųjų spėsi iki to laiko sulaukti  biggrin.gif

imesk, jei tik bus galimybe - idomu, nors jau teko matyti realia foto. as kol dar sulauksiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyt, ar iš Bombshell maudymuko galima išimti įdėkliukus?
Atsakyti
Merginos, prasau jusu pagalbos. koks maudomo virsus, be petneseliu (bandeau) tiktu mazai krutinei? gal ka galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2012 05 24, 10:15)
Merginos, prasau jusu pagalbos. koks maudomo virsus, be petneseliu (bandeau) tiktu mazai krutinei? gal ka galite patarti?  4u.gif

Šitokio tipo:
user posted image
Atsakyti