Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Kojotė @ 2012 05 18, 19:46)
nejau nei viena negali pasigirt siuo groziu ax.gif

Aš turėjau tokį, tik šviesiai žalia. 2 tokius pat sunešiojau, man jie labai patiko 4u.gif Tiesa, laikui bėgant blizgučiai apsitrina ir nuo chloro (su juo eidavau į akvaparką) spalva pabluko, bet aš jį visada skalbdavau skalbimo mašinoje, tai manau ir dėl to blizgučiai nusitrynė ax.gif
Man jis patiko, ilgai nelaiko, bet metus atnešioti laisvai galima, o už tokią kainą sakyčiau verta 4u.gif
Tiesa, jis be push up, bet man su B krūtine atrodė neblogai 4u.gif
Su 90 cm per krūtine ir 96 cm per klubus ėmiau viršų S, o apačią M. Viršus S tiko, o apačios labiau S dydžio reikėjo, nes buvo kiek laisvokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas_rasiukas: 21 gegužės 2012 - 10:43
QUOTE(Džiordžas @ 2012 05 21, 11:08)
Matyt imsiu 6, o kaip del siaip kelniu is ten? turbut koks 10 turetu but? kaip manote?

Del siaip, tai nuo juosmens priklauso, as su 80/98 imu 6, bet kelias reikejo siek tiek siaurint pas siuveja, buvo laisvokos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 21, 10:49)
Del siaip, tai nuo juosmens priklauso, as su 80/98 imu 6, bet kelias reikejo siek tiek siaurint pas siuveja, buvo laisvokos.

Dekui wink.gif as irgi su beveik identiskais duomenim imu 6 d.
Atsakyti
Gavau tas daug aptartas linines kelnes, na man labai patiko, pirmas ispudis geras, 0 dydis su mazdaug 88 cm klubais idealiai, ilgis 32 su 172 irgi gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 gegužės 2012 - 19:34
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 21, 21:32)
Gavau tas daug aptartas linines kelnes, na man labai patiko, pirmas ispudis geras, 0 dydis su mazdaug 88 cm klubais idealiai, ilgis 32 su 172 irgi gerai wink.gif

kaip smagu thumbup.gif reiskias, man tiksliai reikia 2 dydzio 32 ilgio, toki ir nusiunciau, tik vis nenuperka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 21, 21:31)
kaip smagu  thumbup.gif  reiskias, man tiksliai reikia 2 dydzio 32 ilgio, toki ir nusiunciau, tik vis nenuperka  verysad.gif

o kam uzsakyma siuntete? man vakar kate25 nupirko... nors gal jos ten krepsius pagal dydzius, prekes delioja... g.gif unsure.gif
Atsakyti
Aistuliaa, gal imestum foto realia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 05 21, 22:52)
o kam uzsakyma siuntete? man vakar kate25 nupirko... nors gal jos ten krepsius pagal dydzius, prekes delioja...  g.gif  unsure.gif

as per rudaplauke visad perku, bet ilgoka tenka laukti, gal uzsakymu daug, nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 21, 21:52)
Aistuliaa, gal imestum foto realia  bigsmile.gif

Jei ryt desiuos ir nepatingesiu fotkinti, gal imesiu smile.gif
Atsakyti
gal kas padės, kaip vadinasi angliškai tos VS liemenėlės, lietuviškai čia forume vadinamosios skūrinukės? smile.gif žiūriu dabar jų puslapyje internetiniam, bet kaip ir nematau tokių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 21 gegužės 2012 - 22:15
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 21, 23:41)
Jei ryt desiuos ir nepatingesiu fotkinti, gal imesiu smile.gif

Butu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 22, 09:57)
Butu labai  thumbup.gif

as siunciau kazkuriai ( blush2.gif jau uzmirsau kuriai) i az realias foto kelniu, jei kuri noresit galiu permest smile.gif
Atsakyti