Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(kavamale @ 2012 05 14, 23:40)
o 4 koki atitinka? siaip visada as deviu S, M niekada. Biaju, kad bus didokos visgi  g.gif
beje, ar pas visas tarpininkes perkant VS ir reikia laukti? 4u.gif

Aš esu užsisakius 0, siunčiau Rudaplaukei, tai sekančią dieną po nusiuntimo užsakė
Atsakyti
aciu uz pagalba 4u.gif visgi nusiunciau 2 dydi, ziuresiu, tik reiks palaukt, bent rudaplauke man pries kelias dienas taip rase, kai klausiau
Atsakyti
Labutis,

nerandu, ar esate kažkada šią suknelę aptarinėję... bet.. gal kas turite ar matavotės.. kaip jos kokybė realiai ir ar jos viršus nesukrenta kaip maišas? g.gif man toks fasoniukas tinka, bet kažkaip dėl viršaus abejoju, kaip jis gulės... g.gif platoka ties rankovėmis..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 17 gegužės 2012 - 12:48
Sveikos panos, uzskiau sau maudymke, kainavo komplektukas 48$.
Suvedus duomenukus savo galutine kaina gavos 76$
Pervedziau jiems 76$ ir dabar galvoju ar man nepriskaiciuos dar kazkokiu mokesciu lietuvos muitine? Kaip zinoti?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambyziukas: 17 gegužės 2012 - 13:38
aišku kad priskaičiuos.
pvm 21% mokestis taikomas nuo 75lt pirkinio vertės.
plius kažkas apie 30lt paštui už išmuitinimo paslaugą. O jei per kurjerius siunčiama, tai didesnis mokestis.
bet vien siuntimo kaina netoli 30dol. nieko sau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 17 gegužės 2012 - 13:50
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 17, 14:45)
aišku kad priskaičiuos.
pvm 21% mokestis taikomas nuo 75lt pirkinio vertės.

o tai papuoliau,,reikejo man sito... doh.gif
Papildyta:
mastau gal atsaukt...kazkoks kosmosas gaunas...maudymke kainuoja 48$ o dar dvigubai mane cia uzbombins??? Ar bandet kas atsaukt? kaip tai vyksta?
Atsakyti
Zodziu teks laukt ir melstis, kad nepriskaiciuotu daug ... O dar ir kad dydis tiktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zzzxxx @ 2012 05 04, 18:21)
Gal galite pasakyti kas turite sitoki maudymuka, man idomu o kaip krutine jis padaro jei ji truputi pakritus?  blush2.gif Ar ten yra kokie pakietinimai ar dar kas?
user posted image

Ir as toki turiu, pries pora metu pirkau, tau zinau, tik tiek, kad apacia S didoka smile.gif Virsus be pakietinimo stangriem papukam smile.gif Spalvos realybeje dar grazesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambyziukas @ 2012 05 17, 14:56)
mastau gal atsaukt...kazkoks kosmosas gaunas...maudymke kainuoja 48$ o dar dvigubai mane cia uzbombins??? Ar bandet kas atsaukt? kaip tai vyksta?

Nebeleis atsaukt, pasiulys gavus jiems siust atgal.
Atsakyti
Sveikos, supermamos smile.gif
man labai reikia jusu pagalbos! noriu isigyti si maudomuka ir labai bijau apsisauti del dydzio.. mano ismatavimai: po krutine 74-75cm, krutine 87-88cm, klubai 90-91cm.
Ar nesuklysiu imdama virsu 34C, o apacia XS ?

labai aciu uz pagalba!! smile.gif

http://www.victorias..._source=message

Atsakyti
Laba, kreipiuosi i viskur kur tik kalbama apie vs.Gal jus kuri atsakysit. Koks daba liemenukas atitinka stebukliuko lygi? Kadangi jo jau nebera prekyboje.O jis tik vienintelis man taip tobulai tiko. Prasau parsaykit man i AZ jau kuri ka zinot.Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 08, 18:30)
user posted image
gal kas turite si grozi?
ar tikrai tai grozis? smile.gif kaip tik ispardavimas vs puslapy, kazin koki dydi imti, kad graziai atodytu ax.gif  mano krutine 34A, o apacia 72/92

nejau nei viena negali pasigirt siuo groziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2012 05 18, 20:46)
nejau nei viena negali pasigirt siuo groziu ax.gif

visu pirma,tai man jis negrazus, pigiai atrodantis, bet skoniai skirtingi blush2.gif o siaip, girdejau, kad apsitrina tie blizguciai
Atsakyti