Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif Gal tikrai vulgariai atrodysiu su tokiu maudymuku jei tikrai taip padidina krutine g.gif bet man jis labai patinka ir spalvos ir modeliukas wub.gif reikia pagalvoti tada pries uzsakant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 13, 23:44)
Dar as del tu kelniu lininiu  ax.gif
http://www.victorias...ename=vsdWraper kokio dydzio reik su 93cm per klubus? 2?

turiu omeny sias kelnes
user posted image
Atsakyti
Kavamale, manau, 4.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 14, 22:53)
Kavamale, manau, 4.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2012 05 14, 21:38)
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif Gal tikrai vulgariai atrodysiu su tokiu maudymuku jei tikrai taip padidina krutine g.gif bet man jis labai patinka ir spalvos ir modeliukas wub.gif reikia pagalvoti tada pries uzsakant unsure.gif

Vienoj is VS foto maciau sias kelnaites, is sio kompl, suderintas su juodu bandeu... man l graziai atrode tox derinys, tai jei nepawyx parduoti (jauciu taip ir bus), tai pasiderinsiu tiesiog is pigesniu virsu juoda siai wasarai... Gal jums tox wariantas geriau atrodytu?
Atsakyti
Padekit, merginos, kurios yra pirkusios VS. Prisirinkau prekiu uz 160$ ir nebezinau kaip elgtis. Buvau nusprendus pirkti per tarpininke, nes taikoma 25$ nuolaida nuo 150$, tai kaip ir ju komisiniai jau pasidengia,lieka tik siuntimas jav ir LT, bet reikia sumoket avansa 150Lt, baugu siek tiek .. g.gif ir prekes ne i pasta gausiu o dar teks vaziuot atsiimt.. ax.gif

Ar man ne geriau butu pirkti paciai? 160$ prekes, jau nuolaidos negauciau (nes kodas tik Jav pirkejom galioja) + siuntimas 38.99$ (taip raso kad perkant uz $125.01 - $175.00 moki$38.99 ) jeigu dar kazkas prisideda tai jau ir muitinei tektu moket..

Kaip elgtis protingiau? aciu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiande @ 2012 05 14, 22:37)
Padekit, merginos, kurios yra pirkusios VS. Prisirinkau prekiu uz 160$ ir nebezinau kaip elgtis. Buvau nusprendus pirkti per tarpininke, nes taikoma 25$ nuolaida nuo 150$, tai kaip ir ju komisiniai jau pasidengia,lieka tik siuntimas jav ir LT, bet reikia sumoket avansa 150Lt, baugu siek tiek ..  g.gif   ir prekes ne i pasta gausiu o dar teks vaziuot atsiimt..  ax.gif 

Ar man ne geriau butu pirkti paciai? 160$ prekes, jau nuolaidos negauciau (nes kodas tik Jav pirkejom galioja) + siuntimas 38.99$ (taip raso kad perkant uz $125.01 - $175.00 moki$38.99 ) jeigu dar kazkas prisideda tai jau ir muitinei tektu moket..

Kaip elgtis protingiau?  aciu!! 4u.gif

Jei taikys nuolaida, tai siuntimas greiciausiai bus mokamas, taip kad nieko neislosiat. Del avanso nebijokit, visos tarpininkes yra patikimos, niekur pinigai ir prekes nedings. Paciai pirkti neverta, siuntimas, brangus, plius mokesit 21% importo PVM, dar ismuitinimo mokesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 gegužės 2012 - 21:41
QUOTE(linamog @ 2012 05 14, 22:53)
Kavamale, manau, 4.

o 4 koki atitinka? siaip visada as deviu S, M niekada. Biaju, kad bus didokos visgi g.gif
beje, ar pas visas tarpininkes perkant VS ir reikia laukti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 14, 22:40)
Jei taikys nuolaida, tai siuntimas greiciausiai bus mokamas, taip kad nieko neislosiat.

Nebus mokamas, nes nuo $100 visada nemokamai JAV ribose siuncia, nesvarbu taikai koki koda ar ne (galima iki 3 kodu su vienu uzsakymu naudot), tai po tu $25 nuolaidos vistiek liktu $135 suma - tai siuntimas tikrai nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 14, 21:53)
Kavamale, manau, 4.

mano drauge matavosi tokias kelnes linnes mano ( 4 dydi) , tai jos klubai 93 ir jai buvo dideles. sau eme 2 dydi. man su 98 cm per uzpakali 4 pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 15, 08:46)
mano drauge matavosi tokias kelnes linnes mano ( 4 dydi) , tai jos klubai 93 ir jai buvo dideles. sau eme 2 dydi. man su 98 cm per uzpakali 4 pats tas.

Skaiciau atsiliepima apie sias, kad su 94cm 4 tip top, gal ir pagal spalvas dydis svyruoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 15, 10:34)
Skaiciau atsiliepima apie sias, kad su 94cm 4 tip top, gal ir pagal spalvas dydis svyruoja. g.gif

man jos typ top ax.gif o pas mane 98 cm ( nors labai noreciau, kad 94 butu lotuliukas.gif ), drauge mano su 93 cm prie manes matavosi, tai jai jos kabejo negraziai schmoll.gif gal spalva turi itakos, arba kelniu ilgis g.gif drauge eme juodas ( 2 dydi) , tuoj turetu gauti, idomu bus palygint smile.gif ir as juodas uzsisakiau, tik ne sitas, o panasias VS.
Atsakyti