Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(stenly @ 2012 05 13, 17:50)
Ir dar noriu paklausti, ka reiskia Solids, $54, Prints, $58

Solids reiskia vienspalviai, prints margi - kaina priklauso nuo to vienaspalvi perkat ar ne
Atsakyti
QUOTE(armyteee @ 2012 04 26, 10:24)
Laba, nelabai turiu laiko skaitineti visas temas,bet turiu klausimeli. As is vs visada pirkdavau viena vieninteli liemenuka, kuri kiek zinau vadino stebukliuku. Toks kur daug funkciju atlikdavo ir su sulikoniniais idekliukais buvo. Bet mano nelamei kiek matau ji iseme is prekybos.O toks geras buvo sad.gif  Gal zinot kas atitinka jo lygi ? Koki daba perka vietoj jo.Nes manau kad ne man vienai jis geras buvo.  4u.gif  4u.gif

zinokit irgi susiduriau su tokia problem, gal merginos zino, kas is dabartiniu liemenuku modeliu atitinka antra po stebuklo?
Atsakyti
Labas mergaites, atejau paprasyti patarimo. Planuoju pirkti si maudoma, bet kadangi kainyte nemaza bijau nepataikyti su dydziu.

O jūs tikrai norite savo krūtinę padidinti dar bent dviem dydžiais? turėjau šios serijos maudymuką, bet net man, turinčiai 75B, šio push up'as buvo gerokai per didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 13 gegužės 2012 - 17:45
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 05 13, 14:26)
Ačiū  4u.gif
o kaip šiaip kokybė ir medžiagytė?

Normaliai viskas, graziai guli, faina, tik zadu pardavineti S dydi, nes noriu M..
Atsakyti
Labas mergaites, atejau paprasyti patarimo. Planuoju pirkti si maudoma, bet kadangi kainyte nemaza bijau nepataikyti su dydziu. Siaip virsu nesioju 75C, tai reiskia kad VS turiu imti 34C??o apacia jei nesioju S pirkti S???Ar nebus jie padidinti?Gal kas turit toki ir galite patarti?
cid=1334717242805&pagename=vsdWrapper]My Webpage[/url]

liemnukai siu modliu atitinka, bet ar jums tikrai su 75C reikia tokio liemenuko, nes jis padidina krutine 2 dydziais ir mano akimis tai atrodys maziausiai vulgariai smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip Gorgeous kolekcijos maudomukai???

Brangoki be nuolaidų, bet gal verti? rolleyes.gif
Va toks man gražus wub.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(sandruliaa @ 2012 05 13, 18:38)
zinokit irgi susiduriau su tokia problem, gal merginos zino, kas is dabartiniu liemenuku modeliu atitinka antra po stebuklo?

niekas nesusidure,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(sandruliaa @ 2012 05 13, 19:57)
niekas nesusidure,ar kaip?

Tai kad tų senųjų stebuklų nebėra, o antras po stebuklo lyg yra dar unsure.gif
Atsakyti
na kad tokio pavadinimo nera, anksciau rase very sexy with gel curve push up, o dabar neber tik push up kaz kokie
Atsakyti
Dar as del tu kelniu lininiu ax.gif
http://www.victorias...ename=vsdWraper kokio dydzio reik su 93cm per klubus? 2?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 gegužės 2012 - 21:46
QUOTE(Vaidulė @ 2012 05 13, 19:53)
Mergaitės, o kaip Gorgeous kolekcijos maudomukai???

Brangoki be nuolaidų, bet gal verti?  rolleyes.gif
Va toks man gražus  wub.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper

As turiu toki pat,man jis thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites, atejau paprasyti patarimo. Planuoju pirkti si maudoma, bet kadangi kainyte nemaza bijau nepataikyti su dydziu. Siaip virsu nesioju 75C, tai reiskia kad VS turiu imti 34C??o apacia jei nesioju S pirkti S???Ar nebus jie padidinti?Gal kas turit toki ir galite patarti?
user posted image
Ir dar noriu paklausti, ka reiskia Solids, $54, Prints, $58
My Webpage

Siandien kaip tik toki gavau. Kokybe superine - kelnaites dvigubo aud. Dydis ir spalvos tikrai atitinka. Tik mano 80A ir M kelnaites. Kadangi maitinu, tai l padidejo krutine is A iki C ir krenta lauk, teks ieskoti didesnio... doh.gif
Jei kam, idomu, rasykit i AZ.
... turbut pritarciau kad turint C krutine, gal ir nebutinas tas tox 2k kelimas.... nors gal didesniu dydziu jis nuosaikesnis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 14 gegužės 2012 - 15:25