Gal kas turit Lace V-neck tank, kaip su dydžiais? jei 93/76 imti M ar S?
Peržvelgiau visą temą, bet lyg ir neradau kalbant apie šitokį.
Gal kuri turite tokį. Arba bet kurį iš Bombshell? Ar nešiojant 75B pirkti 34B? Ir kaip jie realiai?
Gal kuri turite tokį. Arba bet kurį iš Bombshell? Ar nešiojant 75B pirkti 34B? Ir kaip jie realiai?
QUOTE(RII @ 2012 05 06, 12:24)
Sitame nera pakietinimu,medziaga dviguba,krutine prilaiko gerai.Norint,manau,galima isidet kokius pakietinimus
O siaip,jis man nerealus del spalvu Visur su juo issiskirsi
O siaip,jis man nerealus del spalvu Visur su juo issiskirsi
tai kad jau nelabai ir issiskiri. Pliaze sutikau jau ne viena su tuo maudomuku
QUOTE(Arettele @ 2012 05 09, 13:31)
Mergaites, gal galetumete pakomentuoti maudymosi komplekteliu kelnaites. Kurios labiau vertos demesio? Gal turite ir kurias nors neigiamai vertinate ar negraziai realiai atrodo, nepatogios ir pan... Laukiu komentaru. Beja su 89 klubais XS ko gero reikia?
Nr. 1.
Nr. 1.
AS nevisai tokias pat turiu, nes pas mane sonai surisami, bet siaip viskas taip pat, tai nezinau vaizdas skiriasi margu ir vienspalviu ar ne (pas mane margos), bet labai graziai atrodo jos O dydi manau XS imkit.
QUOTE(Arettele @ 2012 05 09, 14:14)
Koks dailutis o kuris čia iš VS? ir įdomu, ta broškė nesveria visko žemyn
Gavau šitą maudymuką,tai realiai lygiai toks pat,ryškios spalvos,labai kokybiškas
su 75B ėmiau , 34B ,tai tiko,tikrai didina dviem dydžiais,bet aš taip ir norėjau su 105 klubais ,kelnaites ėmiau m dydžio,tai irgi geros ,gal per sėdyne kokiu cm ir galėtų būt mažesnės,bet S jau būtų mažas
QUOTE(pince @ 2012 05 13, 12:30)
Gavau šitą maudymuką,tai realiai lygiai toks pat,ryškios spalvos,labai kokybiškas
su 75B ėmiau , 34B ,tai tiko,tikrai didina dviem dydžiais,bet aš taip ir norėjau su 105 klubais ,kelnaites ėmiau m dydžio,tai irgi geros ,gal per sėdyne kokiu cm ir galėtų būt mažesnės,bet S jau būtų mažas
O jei klubai 93 cm, tai S būtų didelės?
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 05 10, 07:35)
Turiu tokia S d. mano krutine 96cm, puikiai tinka, bet turiu ant pilvo ir leimens lasinuku, tai del to noreciau M dydzio, bet siaip tinka..
QUOTE(ingutia @ 2012 05 13, 13:55)
O jei klubai 93 cm, tai S būtų didelės?
Gal ne tas modelis toks dėkingas,kažkaip gražiai susistato į vietas,nesimato,kad per didelės ir patogios,kai paemiau į rankas tik gavusi,tikrai galvojau ,kad bus didelės,bet apsivilkus viskas normaliai
QUOTE(Džiordžas @ 2012 05 13, 13:48)
Turiu tokia S d. mano krutine 96cm, puikiai tinka, bet turiu ant pilvo ir leimens lasinuku, tai del to noreciau M dydzio, bet siaip tinka..
Ačiū
o kaip šiaip kokybė ir medžiagytė?
QUOTE(pince @ 2012 05 13, 16:09)
Gal ne tas modelis toks dėkingas,kažkaip gražiai susistato į vietas,nesimato,kad per didelės ir patogios,kai paemiau į rankas tik gavusi,tikrai galvojau ,kad bus didelės,bet apsivilkus viskas normaliai
Ačiū
Labas mergaites, atejau paprasyti patarimo. Planuoju pirkti si maudoma, bet kadangi kainyte nemaza bijau nepataikyti su dydziu. Siaip virsu nesioju 75C, tai reiskia kad VS turiu imti 34C??o apacia jei nesioju S pirkti S???Ar nebus jie padidinti?Gal kas turit toki ir galite patarti?
Ir dar noriu paklausti, ka reiskia Solids, $54, Prints, $58
My Webpage
Ir dar noriu paklausti, ka reiskia Solids, $54, Prints, $58
My Webpage