na ieskojau as ieskojau sau kazko is vs,ir pagaliau isdrisau nusipirkti...Gaila,kad tie,kurie patiko labiausiai ,jau buvo in stock...na bet ir sis man grazus Tikiuosi realiai spalva bus tokia pati...
QUOTE(stuleju @ 2012 05 07, 14:07)
Laba. Gal kuri gali man i AZ parasyti per kur geriausia VS pirkti? Buciau labai dekinga
Gal per Rudaplaukę, net taxų nėra ir tarpininkavimas ne didesnis vs
O per kiek laiko ateina is VS prekes?
QUOTE(Čekė @ 2012 05 08, 14:05)
O per kiek laiko ateina is VS prekes?
ivairiai, vidurkis sakyciau kokios 3 savaites - menuo.
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 07, 09:20)
tiesios jos. o ka del liemens norit suzinot ? nelabai supratau klausimo, del realios foto nezinau, gal kur nete ir yra , as neieskojau.
cia ne klausimas del realios foto buvo, tieisog pamastymas liemuo, ar aukstas, ar zemas.
Bet, neberandu ju, turbut ispirktos, tad nelabai ir beaktualu
QUOTE(kavamale @ 2012 05 08, 15:51)
cia ne klausimas del realios foto buvo, tieisog pamastymas liemuo, ar aukstas, ar zemas.
liemuo zemas gali but , kad ispirktos, labai populiaros jos paskutiniu metu buvo
QUOTE(kavamale @ 2012 05 08, 14:51)
Jei kalbat apie linines kelnes tai yra ju dar
gal kas turite si grozi?
ar tikrai tai grozis? kaip tik ispardavimas vs puslapy, kazin koki dydi imti, kad graziai atodytu mano krutine 34A, o apacia 72/92
QUOTE(Delicia @ 2012 05 08, 17:30)
Jei kalbat apie linines kelnes tai yra ju dar
reikia tadadar paieskoti. Badziau atidaryti nuoroda ir imete i bendra puslapy, tad padariau isvada, jog isparduota
radauuu
QUOTE(Soffyyy @ 2012 04 25, 08:30)
Turiu šį maudymuką Cheetach spalvos. Tikrai pakelia ir suspaudžia krūtinę, nes yra push up Aš su 75C (didesniu) ėmiau M dydį. Atrodo gražiai, bet įtariu su L jausčiausi komfortabiliau Klubai 90-92, ėmiau S dydį. Kelnaičių modelis - Side rusched.
Butu labai idomu pamatyti nuotraukeles, kaip atrodo realiai, nes jau seniai apie toki svajoju