Gal galite pasakyti kas turite sitoki maudymuka, man idomu o kaip krutine jis padaro jei ji truputi pakritus? Ar ten yra kokie pakietinimai ar dar kas?
QUOTE(zzzxxx @ 2012 05 04, 18:21)
Gal galite pasakyti kas turite sitoki maudymuka, man idomu o kaip krutine jis padaro jei ji truputi pakritus? Ar ten yra kokie pakietinimai ar dar kas?
as turejau toki, pakietinimu jame nera, man tai nelabai jis patiko
As toki turiu, pakietinimu nera, sakyciau labiau tikru stangriai krutinei. Kadangi as dar vaikuciu neturiu ir krutine nors ir didele, bet stangri, tai man puikiai tinka
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 03, 12:01)
as kiek turiu VS ( sukneliu, megztuku, kelniu) kazkaip nesiskundziu linines kelnes gal siek tiek "kietesnes" nei foto ( foto jos visai tokios plazdancios), bet man patiko, ir spalva ir kokybe
o jos tiesios ar platencios? kaip ju liemuo? gal kur internete realiai foto yra
Gal kuri turite sia? Idomu kaip su tais blizguciais? Ar ne skuduriukas suknyte? Visoms pasisakusioms didelis aciu
QUOTE(Armante @ 2012 05 04, 21:24)
as turejau toki, pakietinimu jame nera, man tai nelabai jis patiko
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 21:28)
As toki turiu, pakietinimu nera, sakyciau labiau tikru stangriai krutinei. Kadangi as dar vaikuciu neturiu ir krutine nors ir didele, bet stangri, tai man puikiai tinka
Dekui uz patarimus, tada sita maudyma braukiu is savo nuziuretu
as viena jau nusiprkau ir man jis labai patinka forma labai gera, tik man liemenele mazoka, tai tenka vel ieskoti, o laiko nebera daug, nes noriu tureti iki geguzes pabaigos
QUOTE(zzzxxx @ 2012 05 05, 12:08)
Dekui uz patarimus, tada sita maudyma braukiu is savo nuziuretu
as viena jau nusiprkau ir man jis labai patinka forma labai gera, tik man liemenele mazoka, tai tenka vel ieskoti, o laiko nebera daug, nes noriu tureti iki geguzes pabaigos
permeskit akim rusaiciu foruma, pirmam psl yra nuorodos, nemazai foto realiu su siuo maudomu
Sveikutes,
Gal kas turite sita sijonuka ??
su 178 ugiu, koki dydi geriau imti L ar XL
ir gal galite imesti liemeneliu dydzius pagal musu ismieras
Gal kas turite sita sijonuka ??
su 178 ugiu, koki dydi geriau imti L ar XL
ir gal galite imesti liemeneliu dydzius pagal musu ismieras
gal kas matėt šitą liemenėlę gyvai? spalvos panašios?
Sitame nera pakietinimu,medziaga dviguba,krutine prilaiko gerai.Norint,manau,galima isidet kokius pakietinimus
O siaip,jis man nerealus del spalvu Visur su juo issiskirsi
QUOTE(kavamale @ 2012 05 04, 23:08)
o jos tiesios ar platencios? kaip ju liemuo? gal kur internete realiai foto yra
tiesios jos. o ka del liemens norit suzinot ? nelabai supratau klausimo, del realios foto nezinau, gal kur nete ir yra , as neieskojau.
Laba. Gal kuri gali man i AZ parasyti per kur geriausia VS pirkti? Buciau labai dekinga