Sveikos, labai reikia Jusu patarimo, koki dydi kelniu imti su 102cm klubais?
Kelnes tokios:
http://www.victorias...name=vsdWrapper
http://www.victorias...name=vsdWrapper
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 07:45)
as imciau 6 pries savaite tokias gavau uzsakytas, 98 per klubus - 4 dydis idealiai
O jetus uzsake man jau 8 mergaites,tai dabar galesiu plevesuoti
QUOTE(Delicia @ 2012 05 02, 14:09)
O jetus uzsake man jau 8 mergaites,tai dabar galesiu plevesuoti
gal nebus labai dideles geriau dideles ne per mazos - visada galima sumazinti, o padidint jau neiseitu
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 13:12)
gal nebus labai dideles geriau dideles ne per mazos - visada galima sumazinti, o padidint jau neiseitu
labai jau knieti dabar sulaukti
QUOTE(Delicia @ 2012 05 02, 15:30)
labai jau knieti dabar sulaukti
man irgi knietejo uzsisakiau melynas ryskiai - jau gavau, taip patiko, kad pasiemiau dar ir juodas
Sveiki, gal galit suorientuoti jeigu reikia lemeneles A dydzio, tai cia VS bus AA ar A dydis? Nes pagal ju size chart lyg atitinka AA
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 14:32)
man irgi knietejo uzsisakiau melynas ryskiai - jau gavau, taip patiko, kad pasiemiau dar ir juodas
As irgi laukiu tu ryskiai melynuju paziuresiu kaip su dydziu bus tai ir dar juodas arba raudonas pasimsiu
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 15:32)
Aš irgi mėlynas užsisakius jau, ta spalva ir realiai tokia graži?
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 02, 16:52)
Sveiki, gal galit suorientuoti jeigu reikia lemeneles A dydzio, tai cia VS bus AA ar A dydis? Nes pagal ju size chart lyg atitinka AA
Aš su A esu ir pirkus A
O tu VS lininių kelnyčių kokybė normali? Nes kiek esu turėjusi VS rubelių, tai man nelabai patiko
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 03, 10:50)
O tu VS lininių kelnyčių kokybė normali? Nes kiek esu turėjusi VS rubelių, tai man nelabai patiko
as kiek turiu VS ( sukneliu, megztuku, kelniu) kazkaip nesiskundziu linines kelnes gal siek tiek "kietesnes" nei foto ( foto jos visai tokios plazdancios), bet man patiko, ir spalva ir kokybe