Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Sveikos, labai reikia Jusu patarimo, koki dydi kelniu imti su 102cm klubais? g.gif
Kelnes tokios:
http://www.victorias...name=vsdWrapper
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 07:45)
as imciau 6  g.gif  pries savaite tokias gavau uzsakytas, 98 per klubus - 4 dydis idealiai  thumbup.gif

O jetus doh.gif uzsake man jau 8 mergaites,tai dabar galesiu plevesuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 05 02, 14:09)
O jetus  doh.gif uzsake man jau 8 mergaites,tai dabar galesiu plevesuoti  doh.gif

gal nebus labai dideles smile.gif geriau dideles ne per mazos - visada galima sumazinti, o padidint jau neiseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 13:12)
gal nebus labai dideles  smile.gif  geriau dideles ne per mazos - visada galima sumazinti, o padidint jau neiseitu  smile.gif

drinks_cheers.gif labai jau knieti dabar sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 05 02, 15:30)
drinks_cheers.gif labai jau knieti dabar sulaukti  biggrin.gif

man irgi knietejo biggrin.gif uzsisakiau melynas ryskiai - jau gavau, taip patiko, kad pasiemiau dar ir juodas ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit suorientuoti jeigu reikia lemeneles A dydzio, tai cia VS bus AA ar A dydis? Nes pagal ju size chart lyg atitinka AA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 14:32)
man irgi knietejo  biggrin.gif  uzsisakiau melynas ryskiai - jau gavau, taip patiko, kad pasiemiau dar ir juodas  ax.gif

thumbup.gif As irgi laukiu tu ryskiai melynuju bigsmile.gif paziuresiu kaip su dydziu bus tai ir dar juodas arba raudonas pasimsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turit ar bent gyvai matet si maudoma smile.gif

user posted image

domina kaip realiai maudomo virsus, tas geletumas ar nepigiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 02, 15:32)
man irgi knietejo  biggrin.gif  uzsisakiau melynas ryskiai - jau gavau, taip patiko, kad pasiemiau dar ir juodas  ax.gif

Aš irgi mėlynas užsisakius jau, ta spalva ir realiai tokia graži? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 02, 16:52)
Sveiki, gal galit suorientuoti jeigu reikia lemeneles A dydzio, tai cia VS bus AA ar A dydis? Nes pagal ju size chart lyg atitinka AA g.gif

Aš su A esu ir pirkus A smile.gif
Atsakyti
O tu VS lininių kelnyčių kokybė normali? Nes kiek esu turėjusi VS rubelių, tai man nelabai patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 03, 10:50)
O tu VS lininių kelnyčių kokybė normali? Nes kiek esu turėjusi VS rubelių, tai man nelabai patiko  unsure.gif

as kiek turiu VS ( sukneliu, megztuku, kelniu) kazkaip nesiskundziu g.gif linines kelnes gal siek tiek "kietesnes" nei foto ( foto jos visai tokios plazdancios), bet man patiko, ir spalva ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Labas dar syki mergaites. Dar noriu patarimo. koki dydi uzsisakineti sio virsaus 34C ar 34D 75C dydzio krutinei? Gal kas turite toki ir galite patarti su dydziu.
user posted image
Lauksiu patarimu ! 4u.gif
Atsakyti