Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 04 23, 22:56)
Kiek esu skaičiusi apie pirmąjį maudymuką, tai manau, kad jums apačios užtektų M 4u.gif Gal turinčios geriau patars... Nes aš nemažai ieškojau ir domėjausi, bet kai pamačiau realią foto - apsigalvojau biggrin.gif Tos spalvos... nu toks pigena atrodo unsure.gif

user posted image

g.gif nu tikrai, cia nuotraukoj atrodo labai jau nublukusios spalvos doh.gif Negi jis taip realiai ir atrodo blink.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2012 04 24, 10:00)
Jau neuzilgo sita tureciau gauti, butinai pakomentuosiu  bigsmile.gif

Labai lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 04 20, 13:12)
taip pat sita , kaip tokia forma B krutinei? ar jie pakietinti normaliai? suteikia forma ar priploja? ant manekenes graziai atrodo, bet jos ir papuliai nemazi naturaliai, matosi kitose jos foto..
The Liya push up Halter
user posted image

Turiu šį maudymuką Cheetach spalvos. Tikrai pakelia ir suspaudžia krūtinę, nes yra push up thumbup.gif Aš su 75C (didesniu) ėmiau M dydį. Atrodo gražiai, bet įtariu su L jausčiausi komfortabiliau biggrin.gif Klubai 90-92, ėmiau S dydį. Kelnaičių modelis - Side rusched.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 04 25, 09:30)
Turiu šį maudymuką Cheetach spalvos. Tikrai pakelia ir suspaudžia krūtinę, nes yra push up thumbup.gif Aš su 75C (didesniu) ėmiau M dydį. Atrodo gražiai, bet įtariu su L jausčiausi komfortabiliau biggrin.gif Klubai 90-92, ėmiau S dydį. Kelnaičių modelis - Side rusched.

o su klubais 96 koki dydi patarumet? tu kelnaiciu kur foto (nzn pavadinimo)? Su 75 B krutinei tada S? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
gawau sita maudomuka galiu ikelt foto realia, jei kas norit pamatyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
Butinai ikelkit, idomu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 25, 16:34)
Butinai ikelkit, idomu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2012 04 25, 16:32)
gawau sita maudomuka galiu ikelt foto realia, jei kas norit pamatyt  smile.gif

laukiam smile.gif
Atsakyti
Laba, nelabai turiu laiko skaitineti visas temas,bet turiu klausimeli. As is vs visada pirkdavau viena vieninteli liemenuka, kuri kiek zinau vadino stebukliuku. Toks kur daug funkciju atlikdavo ir su sulikoniniais idekliukais buvo. Bet mano nelamei kiek matau ji iseme is prekybos.O toks geras buvo sad.gif Gal zinot kas atitinka jo lygi ? Koki daba perka vietoj jo.Nes manau kad ne man vienai jis geras buvo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Noreciau patarimo. Gavau VS maudymuka, per ziopluma uzsisakiau per maza. Padekite si syki issirinkti tinkama.
Issirinkau si grazuoli virsu, tik svarstau koki dydi imti, siaip nesioju dazniausiai 75C, na kartais D. Ar M tinkamas dydis?
user posted image
Is anksto dekoju uz pagalba ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*miau_miau* @ 2012 04 26, 15:47)
Labas mergaites. Noreciau patarimo. Gavau VS maudymuka, per ziopluma uzsisakiau per maza. Padekite si syki issirinkti tinkama.
Issirinkau si grazuoli virsu, tik svarstau koki dydi imti, siaip nesioju dazniausiai 75C, na kartais D. Ar M tinkamas dydis?
user posted image
Is anksto dekoju uz pagalba  ax.gif  4u.gif

as turiu tokio modelio, nesioju 75C, bet M man mazas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 04 25, 00:07)
g.gif nu tikrai, cia nuotraukoj atrodo labai jau nublukusios spalvos  doh.gif Negi jis taip realiai ir atrodo  blink.gif

Manau fotografavimas cia kaltas ir isblukina spalvas - realiai jos labai ryskios.
Papildyta:
QUOTE(Elfuze @ 2012 04 23, 11:29)
Mergaites, reik pagalbos  ploja.gif Gal galetumet padeti su dydziais  unsure.gif

Noriu tokio maudomuko:
user posted image

Kazin su krutine 75 C (89) ir klubais M/38 (96) koki dydi imti virsutines dalies ir apatines dalies? As galvoju virsu M imti, o apacia gal L  g.gif  Bijau, kad M dydzio kelnaites nebutu labai jau zemos  doh.gif 

Mano klubai tokie pat, tai sito maudomuko pilnai M uztenka - matavausi ir S, bet M patogiau atrode. O virsu manau M (as su 80C M emiau).
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 04 27, 00:56)
as turiu tokio modelio, nesioju 75C, bet M man mazas  verysad.gif

Hmmmm.. Tai sakot su 75C reiktu L virsaus? O kaip su push up'u, ar jo ten lb daug, galbut issiima?
Atsakyti