Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Sveikos, gal patarsite su 96cm klubais S ar M dydzio reiktu? g.gif
user posted image
Atsakyti
As M imciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 19, 15:22)
As M imciau.

Aciu, taip ir galvojau, kad su S gal nerizikuoti 4u.gif
Atsakyti
Kas nors turit šitą?
user posted image

Ar fainas? Kaip dydžiai? jei nešioji M, tai imt 8, 6 ar 10? g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jau ir as kuris laikas dairausi i vs maudimukus ir dvejoju del dydziu ir modeliu. sita tema yra super geras daigtas ir patarimu jura, bet yra beda, kai idedat nuododas, kazkodel jas paspaudus atidaro pagrindini puslapi, tai zinot apie koki daikta eina kalba jau be sansu.. del to labai gaila! O nuotraukos visos matosi.. jei dedat nuoroda, gal galetumet ir pilna pavadinima nukopint? Butu super gerai, nes kai nuoroda kazko nebeveikia butu vis tiek galima zinot apie ka kalba. DEKUI!

As galvoju apie sita, stripe arba white animal, bet nezinau, ar B krutine graziai atrodytu, ar tikrai didina 2 kauseliais???
Bombshell adds 2 cups push up Halter top
user posted image

taip pat sita , kaip tokia forma B krutinei? ar jie pakietinti normaliai? suteikia forma ar priploja? ant manekenes graziai atrodo, bet jos ir papuliai nemazi naturaliai, matosi kitose jos foto..
The Liya push up Halter
user posted image
Atsakyti
Mergaites, reik pagalbos ploja.gif Gal galetumet padeti su dydziais unsure.gif

Noriu tokio maudomuko:
user posted image

Kazin su krutine 75 C (89) ir klubais M/38 (96) koki dydi imti virsutines dalies ir apatines dalies? As galvoju virsu M imti, o apacia gal L g.gif Bijau, kad M dydzio kelnaites nebutu labai jau zemos doh.gif

Nes turejau tokio tipo kelnaites, tai M dydis buvo i mazaja puse - ir siek tiek ankstokos ir labai zemos doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuze: 23 balandžio 2012 - 10:36
QUOTE(Elfuze @ 2012 04 23, 10:29)

Kiek esu skaičiusi apie pirmąjį maudymuką, tai manau, kad jums apačios užtektų M 4u.gif Gal turinčios geriau patars... Nes aš nemažai ieškojau ir domėjausi, bet kai pamačiau realią foto - apsigalvojau biggrin.gif Tos spalvos... nu toks pigena atrodo unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 04 23, 22:56)
Kiek esu skaičiusi apie pirmąjį maudymuką, tai manau, kad jums apačios užtektų M 4u.gif Gal turinčios geriau patars... Nes aš nemažai ieškojau ir domėjausi, bet kai pamačiau realią foto - apsigalvojau biggrin.gif Tos spalvos... nu toks pigena atrodo unsure.gif

Jau neuzilgo sita tureciau gauti, butinai pakomentuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys, koks sios liemeneles priekis blush2.gif

http://www.victorias...name=vsdWrapper
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 04 24, 10:45)
Gal kas pasakys, koks sios liemeneles priekis  blush2.gif

http://www.victorias...name=vsdWrapper
user posted image

Pagal mane turi buti toks
http://media.victori...ri2/V294810.jpg
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 24, 10:51)

aciu Briunete, kaip suprantu be pus upo ane g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai reikia jūsų pagalbos. Victoria secret drabuželių niekada neturėjau, tad nelabai įsivaizduoju su dydžiais. Po gimdymo likau tokia, kaip sakant, beformė... vienu žodžiu, ačiū Dievui, kad kolkas maitinu, tai krūtinė vos vos gelbėja vaizdą lotuliukas.gif
Mano "90-60-90" šiuo metu yra: 94-78-102. Galvoju apie tokius maudymosi kostiumėlius:
1. user posted image
2. user posted image

Kaip manot prispaus jie mano "taliją"? lotuliukas.gif
Kokį dydį imtumėt, su ta mintim, kad papukai gali dar ir sumažėti, na o visa kita tai velniai ar sumažės doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti