Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

aš ir labai noriu šio modelio maudomo, būtent blue paisley, bet taip norisi pasimatuoti prieš perkant.. Nes prašovus su dydžiu nebus kur kišti verysad.gif briunete kas ten ne taip su tavuoju? ėmei 34D?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 16 balandžio 2012 - 17:30
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 16, 19:21)
as tokios spalvos ir turiu biggrin.gif
Bet nesu tikra del liemenuko dydzio, emiau toki koki ir nesiojau, bet kazkas ne taip  g.gif

O tai kas negerai, per didelis, per mažas?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 16, 13:19)
O jis gerai laikosi ant krutines?

aš turiu niekas nesmunka, laiko labai gerai ir dar pažįstamai buvau užsakius tokį patį kaip mano juodą su D krutine ėmiau L dydį tai super irgi sakė laiko niekas nekrenta.
man šitas modeliukas nerealus aš jau jį senai turiu wub.gif tik šių metų kelnaitės matau kitokios pakeistos su raištukais, daugiau niekas nesikeičia keletą metų, g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 16, 18:29)
aš ir labai noriu šio modelio maudomo, būtent blue paisley, bet taip norisi pasimatuoti prieš perkant.. Nes prašovus su dydžiu nebus kur kišti verysad.gif briunete kas ten ne taip su tavuoju? ėmei 34D?

QUOTE(Linutelia @ 2012 04 16, 18:47)
O tai kas negerai, per didelis, per mažas?

Nesioju 75D, emiau 34D, per apimti tikrai noretusi laisvesnio (siaip visada imu 34, po krutine pas mane 77 cm), kauselis kaip ir geras, bet krutine kazkaip keistai atrodo, galbut todel, kad nusmunka, bet kai pakeliu velgi negerai kazkas.

QUOTE(inga_ @ 2012 04 16, 20:37)
aš turiu niekas nesmunka, laiko labai gerai ir dar pažįstamai buvau užsakius tokį patį kaip mano juodą su D krutine ėmiau L dydį tai super irgi sakė laiko niekas nekrenta.
man šitas modeliukas nerealus aš jau jį senai turiu wub.gif  tik šių metų kelnaitės matau kitokios pakeistos su raištukais, daugiau niekas nesikeičia keletą metų,  g.gif  ax.gif

Ar tikrai toki? Nes sis modelis pakankamai naujas ir dydziai eina ne raidemis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 16 balandžio 2012 - 19:51
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 16, 20:51)
Nesioju 75D, emiau 34D, per apimti tikrai noretusi laisvesnio (siaip visada imu 34, po krutine pas mane 77 cm), kauselis kaip ir geras, bet krutine kazkaip keistai atrodo, galbut todel, kad nusmunka, bet kai pakeliu velgi negerai kazkas.

***** kaip gaila, kad iš skirtingų miestų esam, ateičiau su šokoladu matuotis. Per apimtį man geras tuomet būtų, ne pas mane ~72
Atsakyti
Noriu dar patikslinti, kad pirkau pries naujuosius metus. Tada dar tik kelios spalvos buvo. Tai dabar matyt jau kita partija bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 16, 20:51)
Ar tikrai toki? Nes sis modelis pakankamai naujas ir dydziai eina ne raidemis wink.gif

tikrai toks ti jau jie nuo praeitų metų modeliukus pardėjo rašyti ne raidėmis, os skaičiais, aš jau 4 metų kolekcijas seku ir žinau, nes kiekvienais metais siunčiu, tai sau tai draugei tai pažįstamai, kai paprašo ir matau juos realiai, o mano yra užpraeitų metų, o ta linija forever nesikeičia smile.gif tik spalvas keičia ir kelnaites smile.gif
Atsakyti
Balalaika. atsiusiu tau nuotrauka liemenuko, tik savaites gale, nes isgabentas mano fotikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 16, 21:48)
Balalaika. atsiusiu tau nuotrauka liemenuko, tik savaites gale, nes isgabentas mano fotikas  tongue.gif

o, nu labai lauksiu. O nėra kad jis labai iškelia krūtinę?
Atsakyti
o kiek maždaug toks maudomas kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2012 04 10, 21:34)
Sveikutes  4u.gif
gal kas toki paltuka turi ir gali parasyti atsiliepimu  ax.gif
user posted image

kazkada turejau. Realiai neatrodo taip efektingai, medziaga nepatiko,kad veltis labai turetu. Emiau XS dydi (ar 0 nepamenu,bet pati maziausia), tai man didintas siektiek buvo. Pardaviau.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 16, 18:09)
Man tai labai labai "blue paisley" to maudomuko  wub.gif  wub.gif

Turiu butent sios spalvos, praeitais metais pirkau, na, tai tiesa pasakius man spalvos nuotraukoj labiau patiko, realybej ne taip ispudingai ax.gif ir su virsutine dalim tikrai kazkas yra, net nezinau kas, bet tikrai ne pats patogiausias modeliukas unsure.gif
Atsakyti