Mergaites lb prasau padekite! Noriu tokio tipo maudymuko, tik nzn koki dydi uzsakineti 75C krutinei. Viena jau uzsisakiau, bet itariu prasoviau irgi tokio tipo virsus uzsakiau 34B.
Sis nerealaus grozio, bet ir kaina grazi, tad nesinori apsigauti, gal patarsite siuo klausimu
QUOTE(*miau_miau* @ 2012 04 15, 22:43)
Mergaites lb prasau padekite! Noriu tokio tipo maudymuko, tik nzn koki dydi uzsakineti 75C krutinei. Viena jau uzsisakiau, bet itariu prasoviau irgi tokio tipo virsus uzsakiau 34B.
Sis nerealaus grozio, bet ir kaina grazi, tad nesinori apsigauti, gal patarsite siuo klausimu
tai reikia jums 34C tai jūs dabar užsisakėte B krutinei, bet manau jums tik ir B nes tas modeliukas tiks, tiks bus labiau aptems krutinę, ten yra trys padėtys galėsite juosmenį reguliuotis, labai nepergyvenkite, labai daug neapsirikote
nes aš pati turiu tokį modeliuką 34B tik juodos spalvos, labai patogus, gražus ir aišku labai patrauklus vyro akiai
taip jie nepigūs yra
Papildyta:
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 04 12, 10:54)
O koki imti tokio dydi krutinei 75A - ar 34A ar 32A Gal kas turite toki?
http://www.victorias...name=vsdWrapper
http://www.victorias...name=vsdWrapper
taip aš turiu, jums reikia 34A jei jūsų krutinė yra eur.75A, tai jums spaus per juosmenį 32A, nors šiame modeliuke yra trys padėtys kur galima persikelti užsegimą, bet aš su krutine 88-90cm visados perku tik 34 apimtį
vieną kartą buvau pabandžius į 32apimtį, tai veržė labai per apimtį, tai gerai, kad kolegė dėvi 32 apimtį, tai nusipirko jinai, tai buvo paskutinis kartas
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 04 12, 11:54)
O jis gerai laikosi ant krutines?
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 16, 12:19)
O jis gerai laikosi ant krutines?
Kad as zinoc Tiesa, viena mergina kazkurioje tarpininkiu temoje rase, kad l gerai laikosi, nereikia istisai traukineti i virsu
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 04 16, 15:06)
Kad as zinoc Tiesa, viena mergina kazkurioje tarpininkiu temoje rase, kad l gerai laikosi, nereikia istisai traukineti i virsu
As ir tokio begalo noreciau tik gaila kad su mano nestangria DD krutine tai neimanoma
QUOTE(Delicia @ 2012 04 16, 15:43)
As ir tokio begalo noreciau tik gaila kad su mano nestangria DD krutine tai neimanoma
man atrodo kad dideles tai tikrai nelaikytu, nors ir stangri cia nedidukei tiktu toks modelis gal
vienzo uzsakinesiu ziuresiu
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 04 16, 15:48)
man atrodo kad dideles tai tikrai nelaikytu, nors ir stangri cia nedidukei tiktu toks modelis gal
vienzo uzsakinesiu ziuresiu
Tai tikrai nelaikytu,man labai grazu kai vasara paneles su tokiais prie juros buna,labai taip seksualiai atrodo Poto kai gausi jei galesi imesk nuotraukele kaip realiai atrodo, kokios spalvytes emei?
QUOTE(Delicia @ 2012 04 16, 16:09)
Tai tikrai nelaikytu,man labai grazu kai vasara paneles su tokiais prie juros buna,labai taip seksualiai atrodo Poto kai gausi jei galesi imesk nuotraukele kaip realiai atrodo, kokios spalvytes emei?
Ir man grazu svarbiausia kad butu patogu ir nesmukciotu. Dar neemiau, dar maivausi bet imsiu pasirodysiu
75D be petneseles nelabai gerai laiko, na nebent stoveti vietoje
Beja, apimtis kiek pamazinta pasirode.
Beja, apimtis kiek pamazinta pasirode.
Man tai labai labai "blue paisley" to maudomuko
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 16, 18:09)
Man tai labai labai "blue paisley" to maudomuko
as tokios spalvos ir turiu
Bet nesu tikra del liemenuko dydzio, emiau toki koki ir nesiojau, bet kazkas ne taip