Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 06, 15:40)
Man irgi sis maudymukas pasakiskas, noooriu baisiausiai. Bet bijau del dydzio, nes su mano 75D bandeau tipo liemenukai L dydzio ne visada tinka.
Minna, gal galetumet pakomentuoti dydi?

Aha ir man idomu. Beje neispoksau kaip ten su pakietinimu reikalai? Ir kelnaites ar labai jau atviros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 06, 15:40)
Man irgi sis maudymukas pasakiskas, noooriu baisiausiai. Bet bijau del dydzio, nes su mano 75D bandeau tipo liemenukai L dydzio ne visada tinka.
Minna, gal galetumet pakomentuoti dydi?

Cia foto virsus M, o kelnaites XS, tai tas M-as toks tip top C dydzio krutinei, o kelnaites is uzpakaliuko puses per viduri rauktos, as panasaus modeliuko foto buvau idejusi, buvp tokios violetines, uzpakaliukas parauktas, tai sios tokios pat, tik soniukai risasi. Del atvirumo kelnaiciu, tai jos truputuka atviresnes del to paraukimo, nei sakykim lygios, bet tikrai ne cheeky bigsmile.gif Siaip, grazutis, pakietinimas toks pats, kaip visu bandeu stiliaus, sage ne per didele ir ne per sunki.
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2012 04 06, 18:46)
Cia foto virsus M, o kelnaites XS, tai tas M-as toks tip top C dydzio krutinei, o kelnaites is uzpakaliuko puses per viduri rauktos, as panasaus modeliuko foto buvau idejusi, buvp tokios violetines, uzpakaliukas parauktas, tai sios tokios pat, tik soniukai risasi. Del atvirumo kelnaiciu, tai jos truputuka atviresnes del to paraukimo, nei sakykim lygios, bet tikrai ne cheeky bigsmile.gif Siaip, grazutis, pakietinimas toks pats, kaip visu bandeu stiliaus, sage ne per didele ir ne per sunki.

Tai sakot 75B Reiktu S imti? g.gif
O klubams 90 cm, bet to kio tipo, kai buna labai ploksti bet platus, gal sakau M, kad visai atvira nebutu g.gif
Atsakyti
Kaip VS lininės kelnytės? Normali medžiaga?Jau užsisakiau, bet dvejot pradėjau - gal nevėlu užsakymą atšaukt...Su 99cm klubais 6 dydį paėmiau ir 175cm ūgiu 34'' ilgį ax.gif Tikiuosi, įsitalpinsiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2012 04 07, 15:56)
Kaip VS lininės kelnytės? Normali medžiaga?Jau užsisakiau, bet dvejot pradėjau - gal nevėlu užsakymą atšaukt...Su 99cm klubais 6 dydį paėmiau ir 175cm ūgiu 34'' ilgį  ax.gif Tikiuosi, įsitalpinsiu  doh.gif
user posted image

Pora puslapiu atgal kaip tik diskutavo apie kelnes pasias labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2012 04 07, 15:56)
Kaip VS lininės kelnytės? Normali medžiaga?Jau užsisakiau, bet dvejot pradėjau - gal nevėlu užsakymą atšaukt...Su 99cm klubais 6 dydį paėmiau ir 175cm ūgiu 34'' ilgį  ax.gif Tikiuosi, įsitalpinsiu  doh.gif
user posted image

As ir galvoju apie sias kelnes visdar,tai jei gausi butinai pakomentuok cia mirksiukas.gif Tik mergaites sake didintos jos yra,man su 104cm klubais pasiule 6-8 dydi imti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 03, 15:14)
* bet as suprantu,kad tos kurios siuntesi tiesiai is VS niekada nera gave perkirptu etikeciu taip?

**na tiesiog, gal tik as bendravau su tokiais zmonemis, kurie gyvena JAV ir sake,kad VS nieko neperka, nes kokybe s...kaip ir H&M,  aisku, apatinis trikotazas turi kaina nemaza, bet vel gi...zmogus zmogui nelygus. Na tiesiog turejau omeny tai,kad kiek as bendravau su ten gyvenanciais zmonemis, tai jiems tas VS nera kazkas tokio, kad jie sakytu, va as apsipirkineju VS!

atsiprašau, kad grįžtu į praeitį... smile.gif bet aš pati apsipirkinėjau floridoje VS parduotuvėse keliose ir visų pirma - labai labai daug kas perka ten parduodamus apatinius (nes tik jais ir prekiaujama parduotuvėse plius chalatukai ir tapkytės dar buvo), kokybė tikrai nėra bloga... dar buvo prieškalėdinis laikotarpis, tai vyrai masiškai pirko dovanas savo moterims, plius pačios moterys pirkosi...
dėl etikečių - ten buvo prisegtos popierinės etiketės su kaina, jas skenuodavo perkant kasoje.

matyt yra dar kažkokios taisyklės perkant interneto parduotuvėje. Kokybė rūbų yra įvairi, bet apatiniai kiek teko pirkti ir JAV ir atsisiųsti, buvo tikrai gera..
Papildyta:
žinau, kad kažkurioje temoje buvo aptartas šis megztukas, bet gal kuri nors galit parašyti ar atitinka dydis ar šiek tiek didintas? Galvoju ar su 178 ūgiu imti L, kad nebūtų per trumpas..

user posted image
Atsakyti
Pries kelis metus isigijau is VS vasariska bliuskute ant sleikuciu. Nuotraukoje atrode labai grazi, bet kai gavusi pamaciau realybeje... vaizdas nepatiko schmoll.gif Atrode "pigiai". Taip jos ir neuzsidejau. Bet uztat push-up liemenele - super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal kas toki paltuka turi ir gali parasyti atsiliepimu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 04 08, 19:56)
atsiprašau, kad grįžtu į praeitį... smile.gif  bet aš pati apsipirkinėjau floridoje VS
žinau, kad kažkurioje temoje buvo aptartas šis megztukas, bet gal kuri nors galit parašyti ar atitinka dydis ar šiek tiek didintas? Galvoju ar su 178 ūgiu imti L, kad nebūtų per trumpas..

Turiu toki, tai tikrai didinta gal net sakyciau 1,5 ar net 2 dydziai ir labai trumputis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos su dydziais kad neapsisaut, kokius dydzius rinktis kei siaip nesioju s-m, siu maudymuku? gal kuri zinot apie butent siuos modeliukus? padidinti/pamazinti?

http://www.victorias...name=vsdWrapper

http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
Kaip reikia atspeti krutines dydi, klubu apimti is informacijos "nesioju S-M"? Kaip tada patarti?
Atsakyti