Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(arbuzina @ 2012 04 03, 21:53)
bet va noreciau, kad pakeltu normaliai ir butu pakietinimas idetas vistik.
Kokio tipo man ziureti? As nesioju 80B, nors tas B stipriai i mazesne puse  blush2.gif
ar tiktu toks:
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Zodziu, padekit man nepaklysti VS maudomu dziunglese biggrin.gif  4u.gif

As turiu si, man patinka, bet nesakyciau, kad jis pakelia ar padidina krutine smile.gif

QUOTE(Karolytė @ 2012 04 03, 22:10)

Tie bandeau tipo maudymukai, man asmeniškai, labiau prie širdies, tačiau norėtūsi, kad krūtinė vizualiai didesnė atrodytų  blush2.gif

Sitas gana naujas modelis, tai tikriausiai niekas dar netures is merginu smile.gif
Bet kaina jo, svelniai tariant, nemaza. Siulyciau palaukti nuolaidu.
Atsakyti
Karolyte,

Jei maudymukai yra šio sezono naujienos po kol kas jie pardavinėjami pilna kaina, daug pigiau galėsite juos nusipirkti per vasaros clearance mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2012 04 03, 19:27)
Gal turit? ar medziaga nemaikine?

Man atrodo, kad maikinė - kažkur jau buvo įdėta originali nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 03, 21:23)

Sitas gana naujas modelis, tai tikriausiai niekas dar netures is merginu smile.gif
Bet kaina jo, svelniai tariant, nemaza. Siulyciau palaukti nuolaidu.

Sita jau ne kart aprasiau blush2.gif Mano tik spalva kitokia buvo 4u.gif
As toki turejau nusipirkusi, siaip tokiu pinigeliu gal ir vertas jei atitinka dydi, manajam A dydziui 34A dydis buvo perdidelis, nos mano A sakyciau ne pats maziausias, bet jo nepakako uzpildymui liemeneles schmoll.gif

Pakartosiu kalsima - kas turite skurinukes, pasiziurekite ar nenusitryne uzrasai ant ju. Nu nesinori be reikalo nervuoti ir uzsipulti Madmuazeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 04, 12:26)
Pakartosiu kalsima - kas turite skurinukes, pasiziurekite ar nenusitryne uzrasai ant ju. Nu nesinori be reikalo nervuoti ir uzsipulti Madmuazeles  doh.gif

Mano nei vienos uzrasai nera visiskai nusitryne, kaikuri tam tikros raides pasitrinusios, bet nera taip, kad nesimatytu. Skalbiu dazniausiai rankomis (labai retais atvejais skalbimo masinoje ir tik svelniu rezimu). Bet visos pirktos pries daugiau nei metus, tai nuo to laiko kazkas pasikeisti galejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 04 balandžio 2012 - 11:40
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 04, 12:26)
Pakartosiu kalsima - kas turite skurinukes, pasiziurekite ar nenusitryne uzrasai ant ju. Nu nesinori be reikalo nervuoti ir uzsipulti Madmuazeles  doh.gif

As skurinukes neturiu, bet su sia pardaveja viskas turetu buti tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 04, 11:39)
As skurinukes neturiu, bet su sia pardaveja viskas turetu buti tvarkoj.

Tai ir as galvoju, kad negali buti pas ja nesamoniu, tik va labai nubnustebau pamaciusi toki varianta g.gif
Zodziu parasysiu as jai ir paklausiu kaip cia taip gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocia: 04 balandžio 2012 - 13:11
QUOTE(Karolytė @ 2012 04 03, 19:55)
Sveikos!  4u.gif

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų gretų  ax.gif
Sugalvojau mat šią vasarą į Palangos paplūdim,į su VS maudymosi kostiumėliu išeiti  biggrin.gif
Štai ką išsirinkau:

Ir dabar labai prašau jūsų pagalbos:
1. Visų pirma, ar bandeau tipo viršus gražiai atrodo ant mažos A dydžio krūtinės? Kitaip tariant ar nepaskęsta?  biggrin.gif Nes turiu ne itin didele, o noris kiek galima gražiau atrodyti  ax.gif
2. Jei nesunku, gal galėtumėt pasakyti kokią apytiksliai sumą sumokėčiau siunčiantis per tarpininkę už, tarkim pirmąjį maudymosi kostiumėlį? Nes tiek čia visko prisiskaičiau ir kaip man tai labai jau painu čia biggrin.gif 

Kaip pirmam kartui tiek, būčiau tikrai be galo dėkinga už informaciją  rolleyes.gif

Rozinis maudomukas yra kazkuriame mot zurnale... per visa psl, ty per 2. (74-75psl ir dar keli mod) ten geriau matosi. gaila, kad VS, neleidzia normaliai pritraukti foto. Nors seniau, isvis budavo miniatiurines foto ... O, foto yra STILIUS PLIUS zurnale (pavasaris vasara 2012). Galit ten paziureti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 balandžio 2012 - 13:35
merginos noriu parsisiusti pizama is VS, ilgom kelnem. gal kuri turit, kaip su dydziais jos padidintos-pamazintos? mano klubai 104cm, as auksta ar bus gerai L dydis, nebus per didelis?
ir dar ne visai i tema, is usa siunciantis basutes 40,5 dydi gal zinote koks atitinka amerikietiska?
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2012 04 04, 17:17)
merginos noriu parsisiusti pizama is VS, ilgom kelnem. gal kuri turit, kaip su dydziais jos padidintos-pamazintos? mano klubai 104cm, as auksta ar bus gerai L dydis, nebus per didelis?
ir dar ne visai i tema, is usa siunciantis basutes 40,5 dydi gal zinote koks atitinka amerikietiska?

Kiek zinau, didintos, maksimum M galvokit, jei ne S.
Pedos ilgio reikia, dydis nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2012 04 04, 17:17)

Dar ir nuo pizamos priklauso kiek didinta, bet siaip sakyciau M jums. Nors as M dydi siaip nesioju ir turiu viena, kuri atitinka dydi, t.y. M ir is VS pirkau, o kitas S turiu. Nors teke matyt ir tokiu, kad S dydyje skendau....
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 04, 17:43)
Kiek zinau, didintos, maksimum M galvokit, jei ne S.
Pedos ilgio reikia, dydis nieko nesako.

jei nuo didziojo pirsto pradzios iki kulno galo lygiai 26cm g.gif
o del pizamu labai aciu, buciau L pasiemus doh.gif
Atsakyti