Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(shopingas @ 2012 04 03, 18:35)
lotuliukas.gif O prie ko cia mano valstija? Nerasai kam reikia, tai ir nerasau valstijos. Labai ne i tema kolkas tas klausimas.

Dėl VS subtilumų toje valstijoje norėjau pasiteirauti...na kai ko, ką tik žino ten gyvenantis...Pagalvojau, gal pagelbėtumei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 03 balandžio 2012 - 17:43
Baigesi idomumai, bendrau toliau nebenori ir savo minciu nebesako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 balandžio 2012 - 18:03
Sveikos! 4u.gif

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų gretų ax.gif
Sugalvojau mat šią vasarą į Palangos paplūdim,į su VS maudymosi kostiumėliu išeiti biggrin.gif

Štai ką išsirinkau:
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Ir dabar labai prašau jūsų pagalbos:
1. Visų pirma, ar bandeau tipo viršus gražiai atrodo ant mažos A dydžio krūtinės? Kitaip tariant ar nepaskęsta? biggrin.gif Nes turiu ne itin didele, o noris kiek galima gražiau atrodyti ax.gif
2. Jei nesunku, gal galėtumėt pasakyti kokią apytiksliai sumą sumokėčiau siunčiantis per tarpininkę už, tarkim pirmąjį maudymosi kostiumėlį? Nes tiek čia visko prisiskaičiau ir kaip man tai labai jau painu čia biggrin.gif

Kaip pirmam kartui tiek, būčiau tikrai be galo dėkinga už informaciją rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2012 04 03, 18:55)

Kaip pirmam kartui tiek, būčiau tikrai be galo dėkinga už informaciją  rolleyes.gif

Man asmeniskai su A dydziu Bandeau nesiziuri, bet sitie tai kaip asuprantu kazkiek pakietinti, tai gal ir bus graziau 4u.gif

O siaip parasykite Minna tarpininkei i tema, ji tikrai pakonsultuos tiek kainos tiek pacio modelio klausimais 4u.gif
Atsakyti
Gal turit? ar medziaga nemaikine?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 03, 17:53)
Tai būk gera, jeigu neturi ko slėpti ,įdėk čia visų gautų prekių foto bei jų VS orderį arba VS pardutuovės čekį. Gal tikrai pas tave bus originalai?  ax.gif  Tai žinotume patikimą tarpininką  mirksiukas.gif

Jus manote, kad nepatikimoms tarpininkems butu leidziama laisvai tureti temas SM? Ar jus bent truputi gaudotes toj sistemoj?
QUOTE(Karolytė @ 2012 04 03, 19:55)
Sveikos!  4u.gif
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų gretų  ax.gif
Sugalvojau mat šią vasarą į Palangos paplūdim,į su VS maudymosi kostiumėliu išeiti  biggrin.gif
Štai ką išsirinkau:
1. Visų pirma, ar bandeau tipo viršus gražiai atrodo ant mažos A dydžio krūtinės? Kitaip tariant ar nepaskęsta?  biggrin.gif Nes turiu ne itin didele, o noris kiek galima gražiau atrodyti  ax.gif
2. Jei nesunku, gal galėtumėt pasakyti kokią apytiksliai sumą sumokėčiau siunčiantis per tarpininkę už, tarkim pirmąjį maudymosi kostiumėlį? Nes tiek čia visko prisiskaičiau ir kaip man tai labai jau painu čia biggrin.gif 
Kaip pirmam kartui tiek, būčiau tikrai be galo dėkinga už informaciją  rolleyes.gif

Abieju maudomu vienspalviu ir margu daliu kainos skiriasi, turetumet patikslinti. Uz pilna kaina pirkti nerekomenduoju, pasizvalgykite sale, clearance skyrelyje.
Atsakyti
Domina vienspalvis maudymosi kostiumėlis, būtent toki kurie pavaizduoti nuotraukoje ax.gif

Neradau nieko patinkančio deja sale skyrelyje verysad.gif
Atsakyti
[quote=linamog,2012 04 03, 20:38]
Jus manote, kad nepatikimoms tarpininkems butu leidziama laisvai tureti temas SM? Ar jus bent truputi gaudotes toj sistemoj?

Pasiskaiciau SM daug informacijos ir turiu nuliudinti, deja, tokiu nariu cia buvo, isaiskejo veliau, bet juk rezultatas nepasikeite- klientes liko apgautos sad.gif

Tad, butu malonu sulaukti is Minnos ko prasiau wink.gif
Papildyta:
[quote=Karolytė,2012 04 03, 19:55]Sveikos!  4u.gif

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų gretų  ax.gif
Sugalvojau mat šią vasarą į Palangos paplūdim,į su VS maudymosi kostiumėliu išeiti  biggrin.gif
Štai ką išsirinkau:

1. Visų pirma, ar bandeau tipo viršus gražiai atrodo ant mažos A dydžio krūtinės? Kitaip tariant ar nepaskęsta?  biggrin.gif Nes turiu ne itin didele, o noris kiek galima gražiau atrodyti  ax.gif

[/quote]

Bandeu tipo vieni maudymosi kostiumeliai turi isimamos pagalveles, kiti ne-na bent kiek ju man teko ciupineti wink.gif Draugei tokius parsiunciau, ji nesioja A dydi, tai labai graziai ziurejosi smile.gif Tik apimti po krutine siulyciau imti mazesni, kad nekristu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikyt: 03 balandžio 2012 - 20:36
Pradedu nervuotis (kazkokia itempta diena biggrin.gif )
PO VELNIAIS tiesiais sviesiai pasakysit kas prekiauja/prekiavo cia neoriginalais, nes tie "tokiu nariu cia buvo", "isaiskejo veliau", "klientes apgautos" jau igriso iki vienos vietos doh.gif doh.gif

Karolytė
, mano nuomone antras maudymukas netiks mazai krutinei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 03 balandžio 2012 - 20:31
QUOTE(Karolytė @ 2012 04 03, 21:21)
Domina vienspalvis maudymosi kostiumėlis, būtent toki kurie pavaizduoti nuotraukoje  ax.gif

Skaiciuojam - virsus ir kelnaites 82$, tarkime, tarpininke sius su nemokamu siuntimu JAV ribose, pliusuojam 15% nuo kainos tarpininkei komisinius 82$ + 12,3$ + siuntimas i LT apie 4$ (madomas su pakavimu svers apie 300g, kilogramo siuntimo kaina 14$). Turim 98,3$. Dauginam is svieziausio mano turimo dolerio kurso plius 5cnt - 2,68. Turime galutine apytiksle kaina - 263,44lt.
Mano isvada - brangu. As uz maudoma is VS, labai patinkanti, mokeciau maksimum iki 40$.
Atsakyti
Labas vakaras
Kas cia per do nesamones sitoj temoj verda doh.gif
Tiek to, nesipletosiu, bet jau ant kiek zmoniu buna idomiu biggrin.gif

Zodziu, uzejau ir tikiuos patarimo...
Reik maudomo is VS... Reikia mazai krutinei...
Nenoriu ten tokio kur puse kauselio paralonas, tikriausiai kaip suprantu bombshell kaip tik tokie? (turiu toki liemenuka is VS, nezinau kaip vadinasi, bet ten paralono tiek, kad mano papuliai ten pasimeta tarp to paralono), bet va noreciau, kad pakeltu normaliai ir butu pakietinimas idetas vistik.
Kokio tipo man ziureti? As nesioju 80B, nors tas B stipriai i mazesne puse blush2.gif
ar tiktu toks:

ar sitoks geriau, tipo retro, kazi kiek ten paralono kausely?

Zodziu, padekit man nepaklysti VS maudomu dziunglese biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Paprikyt ir Brunete ačiū už nuomones, pradedat atvesti mane į doros kelią biggrin.gif

Linamog ačiū už išsamų atsakymą, būtent tai ir norėjau tiksliai sužinoti 4u.gif
Pripažystu kaina tikrai didelė susidaro g.gif

O gal tada geriau štai tokį modeliuką pirkti?

Tie bandeau tipo maudymukai, man asmeniškai, labiau prie širdies, tačiau norėtūsi, kad krūtinė vizualiai didesnė atrodytų blush2.gif

O ką galėtumėt apie bombshell pasakyti? Ar teko juos liesti? biggrin.gif Bijau, kad su juo mažų mažiausiai galiu vulgariai atrodyti g.gif

Atsiprašau už šią klausimų laviną ir jūsų prarastą laiką atsikinėjant į šį klausimyną 4u.gif
Atsakyti