Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 03, 15:14)

Trukt uz vadziu vel ispradziu doh.gif
Atsakyti
* bet as suprantu,kad tos kurios siuntesi tiesiai is VS niekada nera gave perkirptu etikeciu taip?

Taip, tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2012 04 03, 10:17)
Vis ruosiuos pafotografuoti realiu nuotraukyciu, ypac maudymuku, bet vis neprisiruosiu, jei kam idomu, rasykit, teks susiruost ir ikelt  cool.gif

Labuka, jungiuosi prie VS besidominciu. L L L noretusi pamatyt zadeta foto, Minna!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2012 04 03, 09:17)
Vis ruosiuos pafotografuoti realiu nuotraukyciu, ypac maudymuku, bet vis neprisiruosiu, jei kam idomu, rasykit, teks susiruost ir ikelt  cool.gif

Labai labai butu idomu bigsmile.gif
Ypac domina siu spalvos
http://www.victorias...name=vsdWrapper
QUOTE(perliuke86 @ 2012 04 03, 11:11)
sveikos mergaites noriu paprasyti Jusu pagalbos 4u.gif
pagaliau issirinkau maudymosi kostiumeli bet...
noriu JUSU paklausti ar virsus laikysis sio modeliuko gal kuri turite???? ar gerai laikosi gal zinote?:-)
taip pat jei klubai mano 88cm tai ar  uzteks man xs ar vis delto s kelnaites jau reiktu imti ar sio modeliuko jos labai zemos?
taip pat dar del virsaus dydzio dvejoju mano liemenes (NE VS) su push up 80A KAI KURIU B
o vs viena turiu be push up 36b tai didele koki dydi imti gal patarsite:-)
is anksto dekoju visoms atsakiusioms 4u.gif
stai mano issirinktas maudymosi kostiumelis
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Virsus 34A ( bet itariu bus didokas )
Apacia XS.
Atsakyti
Iskilo klausimas.
Normalu ar nelabai, kad liemeneles uzrasas nusitryne po dvieju uzsidejimu. Net neskalbta g.gif
Nezinau ar kelti riauses vienai pardavejai doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 03, 14:14)
* bet as suprantu,kad tos kurios siuntesi tiesiai is VS niekada nera gave perkirptu etikeciu taip?

Jeigu užsakinėju per tarpininkę iš VS, tai taip pat niekada negaunu perkirptų etikečių smile.gif. Tačiau, jeigu paprašysiu tarpininkės užsakyti iš ebay, tai, žinoma, nemaža tikimybė, kad etiketė gali būti perkirpta. Bet čia jau mano reikalas ir rizika, kur užsakinėti.

Man atrodo, kad gerbiamoji paprikyt visiškai nesupranta, kaip yra užsakinėjama per tarpininkes g.gif. Ir painioja pirkimą iš VS per tarpininkes su pirkimu iš tų, kurios čia forume turi savo temas ir jose prekiauja VS rūbais mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 03 balandžio 2012 - 15:10
Nuotraukyciu ikeliu keleta, bet daugiau tuo tikslu, kad pamatytumet skirtingus modeliukus ir kaip dydziai skiriasi smile.gif

CIA KAIREJ XS DYDZIO VIRSUS IR APACIA, O DESINEJE S DYDZIO PAPRASTAS BANDEU STILIAUS VIRSUS SU PLONU POROLONU:
user posted image

TADA KELNAITES, APATINES XS, VIRSUTINES M,DYDZIO SKIRTUMO NEMATAU, O JUS?
user posted image

KELNAITES ABEJOS M DYDZIO, VIRSUTINES DOUBLE STRING BOTTOM, KITOS NUO MAUDYMUKO SU SAGE, BET KADANGI TIKO MAN SPALVA,AS EMIAUSI PRIE TANKINIO, LABAI SIMPATISKOS, TIK TOKIOS ATVIRESNES LABIAU, DYDZIAI ATITINKA
user posted image

CIA VIOLETINES M DYDZIO, O BALTOS S DYDZIO, BALTOSIOS LOW-RISE SIDE RUCHED STILIAUS
user posted image

O CIA RYSKUSIS VIRSUS NUO TOKIO MAUDYMUKO:
user posted image
user posted image

Siaip tureciau gauti neuzilgo dar siuntinuka, tai dar pafotkinsiu maudymuku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia @ 2012 04 03, 14:42)

3 mauduka turiu gauti, galesiu pafotkint, sorry uz nuotrauku kokybe, kur be blico spalvytes issikraipe, realesnes su blicu, nes jos gan ryskios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2012 04 03, 15:26)

Papildyta:

3 mauduka turiu gauti, galesiu pafotkint, sorry uz nuotrauku kokybe, kur be blico spalvytes issikraipe, realesnes su blicu, nes jos gan ryskios 4u.gif

Jega bigsmile.gif
Nes labai noriu uzsisakyti, ale bijau prasauti dvien del spalvu 4u.gif
Atsakyti

**na tiesiog, gal tik as bendravau su tokiais zmonemis, kurie gyvena JAV ir sake,kad VS nieko neperka, nes kokybe s...kaip ir H&M,  aisku, apatinis trikotazas turi kaina nemaza, bet vel gi...zmogus zmogui nelygus. Na tiesiog turejau omeny tai,kad kiek as bendravau su ten gyvenanciais zmonemis, tai jiems tas VS nera kazkas tokio, kad jie sakytu, va as apsipirkineju VS!

* Tikrai taip - jei perkama tiesiai is VS, tai niekas nekirpineja etikeciu.

**Gal tiesiog turejo omeny bendrai rubus, o ne apatini, tai tokia ir nuomone.

Visiskai sutinku su Mona - man rigi rodos, kad tiesiog maisoma tarpininkes su paprastom pardavejom...
Atsakyti
Minna,

Sakai greitai gausi siuntinuką?

Tai būk gera, jeigu neturi ko slėpti ,įdėk čia visų gautų prekių foto bei jų VS orderį arba VS pardutuovės čekį. Gal tikrai pas tave bus originalai? ax.gif Tai žinotume patikimą tarpininką mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2012 04 03, 17:46)
* Tikrai taip - jei perkama tiesiai is VS, tai niekas nekirpineja etikeciu.

**Gal tiesiog turejo omeny bendrai rubus, o ne apatini, tai tokia ir nuomone.

Visiskai sutinku su Mona - man rigi rodos, kad tiesiog maisoma tarpininkes su paprastom pardavejom...

Shopinga, vis laukiu atsakymo į klausimą dėl valstijos... ax.gif
Nu negi gaila pasisakyt mirksiukas.gif Va moderatorės viešai paskelbtas net miestas ax.gif
Atsakyti

na tiesiog, gal tik as bendravau su tokiais zmonemis, kurie gyvena JAV ir sake,kad VS nieko neperka, nes kokybe s...kaip ir H&M,  aisku, apatinis trikotazas turi kaina nemaza, bet vel gi...zmogus zmogui nelygus. Na tiesiog turejau omeny tai,kad kiek as bendravau su ten gyvenanciais zmonemis, tai jiems tas VS nera kazkas tokio, kad jie sakytu, va as apsipirkineju VS!

Pati ten gyvenau ir tokias pačias nuomones girdėjau iš vietinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 03, 17:53)
Shopinga, vis laukiu atsakymo į klausimą dėl valstijos... ax.gif 
Nu negi gaila pasisakyt  mirksiukas.gif  Va moderatorės viešai paskelbtas net miestas  ax.gif

lotuliukas.gif O prie ko cia mano valstija? Nerasai kam reikia, tai ir nerasau valstijos. Labai ne i tema kolkas tas klausimas.
Atsakyti