Vis ruosiuos pafotografuoti realiu nuotraukyciu, ypac maudymuku, bet vis neprisiruosiu, jei kam idomu, rasykit, teks susiruost ir ikelt
QUOTE(Minna @ 2012 04 03, 10:17)
As tai "paprikyt" norejau pasiklausti, ar ji zino, kad VS ne tik per pasta gali siusti, o ir per UPS ( man dar neteko gauti per pasta), o ten mokesciai ojoj kokie, kazkodel sita medalio puse ignoruojama, ten jau ne 30 lt reik moketi uz popieriuku sutvarkyma ,kazkas maciau buvo idejes ikainius.
Tai va as apie ka ir bandziau pasakyti, kad perkant tiesiogiai is VS nera garantijos, jog tavo siuntini tvarkys butent pastas, maniskius visus tvarke UPS, ir ikainiai atitinkami. O mergina remiasi vien savo patirtim plius fantazijom ir sitokia dezinformacijos kose gaunasi, kad...
As tai "paprikyt" norejau pasiklausti, ar ji zino, kad VS ne tik per pasta gali siusti, o ir per UPS ( man dar neteko gauti per pasta), o ten mokesciai ojoj kokie, kazkodel sita medalio puse ignoruojama, ten jau ne 30 lt reik moketi uz popieriuku sutvarkyma ,kazkas maciau buvo idejes ikainius.
O man siunčia tik per paštą....Tai aš išskirtinė ar jūs?
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 03, 09:38)
Turbut Jus.....
QUOTE(linamog @ 2012 04 03, 10:25)
plius fantazijom ir sitokia dezinformacijos kose gaunasi, kad...
Merginos sian antra diena ta kose sriebsit jei atsakinesim cia jai. Jai labai patiko vakar kaip matau visa miela diena praleisti prie kompo ir sitoje temoje. Tik koks tikslas niekaip nepagaunu kampo
QUOTE(Monki @ 2012 04 03, 10:48)
Negaluoja mergina, nereikia kreipti demesio, kai negauna "troliai" demesio simptomai su jos savininkais greitai pradinksta
Tai bukim draugiski, visos, visi nuo dabar, neberasom, neatsakom kaip ir noreturi. Tegul kalba su savim
[quote=Minna,2012 04 03, 10:17]
O šiaip, geda jau net toki cirka skaityti, tikrai visas detektyvas gaunasi, tarpininkes kaip kokie banditai, naktim nemiega, iesko uzsakyma atitinkanciu prekiu, turbut dar etiketes pacios spausdina ir siuva ( popierines ir medziagines), nes ant isparduotuviniu jos sugadintos,perkirptos , iskirptos , uzbrauktos juodu markeriu ir pan. ir siuncia viska i LT naiviom lietuvaitem, oi...neber zodziu..
Kodėl prekės patenka į išparduotuves? Tam kad jos nebetinkamos VS klientams. Vadinasi brokuotos. Cituoju VS gautą laišką:"They are returned merchandise that we cannot resale to our clients."
Išparduotuvėse etiketės nukerpamos, perkirpamos ir t.t... Tad gavus prekę su perkirpta etikete, iš kur žinai, kad muitinimo tikslais tarpininkės nukirpo, o ne pirko kitur? Todėl būtų gerai, kad pirkimo dokumentus parodytų, .t.y. orderį ar parduotuvės čekį.
Kam taip vargintis? Gal tiesiog žino adresą ar adresus internete kur galima įsigyti alę tokį pat bet neoriginalų asortimentą? Ko tik šiais laikais tie kinai neprigamina, o padirbti VS liemunukus ir apatinį trikotažą tai manau, paprasčiau būti negali
Bet aišku, kaip ir visą kitą ką rašiau šioje temoje ,pagal SM nares čia, cituoju: yra mano "fantazijos", "dezinformacija" ... Bus matyt, ar jos netaps realybe
[quote=mamakubu,2012 04 03, 10:41]Merginos sian antra diena ta kose sriebsit jei atsakinesim cia jai. Jai labai patiko vakar kaip matau visa miela diena praleisti prie kompo ir sitoje temoje. Tik koks tikslas niekaip nepagaunu kampo
Na taip, aš visą dieną vakar čia buvau, negalima? Draudžiama SM taisyklių? Hm.. Ką man dabar daryti, kad aš negaliu gyventi be SM
O jūs, irgi netaip jau retokai čia būnate
O šiaip, geda jau net toki cirka skaityti, tikrai visas detektyvas gaunasi, tarpininkes kaip kokie banditai, naktim nemiega, iesko uzsakyma atitinkanciu prekiu, turbut dar etiketes pacios spausdina ir siuva ( popierines ir medziagines), nes ant isparduotuviniu jos sugadintos,perkirptos , iskirptos , uzbrauktos juodu markeriu ir pan. ir siuncia viska i LT naiviom lietuvaitem, oi...neber zodziu..
Kodėl prekės patenka į išparduotuves? Tam kad jos nebetinkamos VS klientams. Vadinasi brokuotos. Cituoju VS gautą laišką:"They are returned merchandise that we cannot resale to our clients."
Išparduotuvėse etiketės nukerpamos, perkirpamos ir t.t... Tad gavus prekę su perkirpta etikete, iš kur žinai, kad muitinimo tikslais tarpininkės nukirpo, o ne pirko kitur? Todėl būtų gerai, kad pirkimo dokumentus parodytų, .t.y. orderį ar parduotuvės čekį.
Kam taip vargintis? Gal tiesiog žino adresą ar adresus internete kur galima įsigyti alę tokį pat bet neoriginalų asortimentą? Ko tik šiais laikais tie kinai neprigamina, o padirbti VS liemunukus ir apatinį trikotažą tai manau, paprasčiau būti negali
Bet aišku, kaip ir visą kitą ką rašiau šioje temoje ,pagal SM nares čia, cituoju: yra mano "fantazijos", "dezinformacija" ... Bus matyt, ar jos netaps realybe
[quote=mamakubu,2012 04 03, 10:41]Merginos sian antra diena ta kose sriebsit jei atsakinesim cia jai. Jai labai patiko vakar kaip matau visa miela diena praleisti prie kompo ir sitoje temoje. Tik koks tikslas niekaip nepagaunu kampo
Na taip, aš visą dieną vakar čia buvau, negalima? Draudžiama SM taisyklių? Hm.. Ką man dabar daryti, kad aš negaliu gyventi be SM
O jūs, irgi netaip jau retokai čia būnate
sveikos mergaites noriu paprasyti Jusu pagalbos
pagaliau issirinkau maudymosi kostiumeli bet...
noriu JUSU paklausti ar virsus laikysis sio modeliuko gal kuri turite???? ar gerai laikosi gal zinote?:-)
taip pat jei klubai mano 88cm tai ar uzteks man xs ar vis delto s kelnaites jau reiktu imti ar sio modeliuko jos labai zemos?
taip pat dar del virsaus dydzio dvejoju mano liemenes (NE VS) su push up 80A KAI KURIU B
o vs viena turiu be push up 36b tai didele koki dydi imti gal patarsite:-)
is anksto dekoju visoms atsakiusioms
stai mano issirinktas maudymosi kostiumelis
http://www.victorias...name=vsdWrapper
noriu JUSU paklausti ar virsus laikysis sio modeliuko gal kuri turite???? ar gerai laikosi gal zinote?:-)
taip pat jei klubai mano 88cm tai ar uzteks man xs ar vis delto s kelnaites jau reiktu imti ar sio modeliuko jos labai zemos?
taip pat dar del virsaus dydzio dvejoju mano liemenes (NE VS) su push up 80A KAI KURIU B
QUOTE(Minna @ 2012 04 03, 09:17)
Vis ruosiuos pafotografuoti realiu nuotraukyciu, ypac maudymuku, bet vis neprisiruosiu, jei kam idomu, rasykit, teks susiruost ir ikelt
labai įdomu
QUOTE(perliuke86 @ 2012 04 03, 12:11)
sveikos mergaites noriu paprasyti Jusu pagalbos
Manyčiau kelnaites imk XS, o viršų 80A
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 03, 12:12)
labai įdomu
Man irgi. Bus įdomu palyginti su tais maudymukais ir jų įpakavimais, kuriuos gausim su mergaitėmis jau greitai
QUOTE(paprikyt @ 2012 04 03, 00:14)
Na paprikyt, del siuntimosi islaidu nezinau ar per tarpininkes brangiau, nes per jas nesisiunciau, tik pati tiesiai is VS,todel nesileisiu i cia ilgai trunkancias diskusijas, bet kad ne visos kelnaites buna su tom popierinem etiketem tai faktas! Man giminaite tiesiai VS parduotuveje nupirko apatiniu kelnaiciu 10 vnt.ir visos buvo be popieriniu etikeciu. Zinau,kad ji ju nenueme, nes klausiau, o naktinukus parveze su tokia etikete kaip ant Jusu kelnaiciu. Taip,kad tikrai etiketes popierines ne ant visu buna prekiu
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2012 04 02, 23:56)
*(is VS puslapio neperkiptos, o ebay ar isparduotuvese perkerpa daznai - cia tiesiog tam ,kad apsisaugotu nuo grazinimo atgal i parduotuve, t.y. tiesiai i VS).
**Nu nesutikciau, kad studentu parduotuve VS ir kad laikoma zemu lygiu cia JAV. Kaip tik visi kazkaip net nustemba, kad tik VS apatini trikotaza perku ir vis komentuoja, kad gi brangu labai sitoj parduotuvej. O siaip tiesa, kad Pink serija megsta studentes, bet tai nebrangi ji ir yra.
**Nu nesutikciau, kad studentu parduotuve VS ir kad laikoma zemu lygiu cia JAV. Kaip tik visi kazkaip net nustemba, kad tik VS apatini trikotaza perku ir vis komentuoja, kad gi brangu labai sitoj parduotuvej. O siaip tiesa, kad Pink serija megsta studentes, bet tai nebrangi ji ir yra.
* bet as suprantu,kad tos kurios siuntesi tiesiai is VS niekada nera gave perkirptu etikeciu taip?
**na tiesiog, gal tik as bendravau su tokiais zmonemis, kurie gyvena JAV ir sake,kad VS nieko neperka, nes kokybe s...kaip ir H&M, aisku, apatinis trikotazas turi kaina nemaza, bet vel gi...zmogus zmogui nelygus. Na tiesiog turejau omeny tai,kad kiek as bendravau su ten gyvenanciais zmonemis, tai jiems tas VS nera kazkas tokio, kad jie sakytu, va as apsipirkineju VS!